Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer yönetim besnik hasi veya fonseca ibi genç isimleri takımın başına getirirse ilk hedef sabır olmalıdır işte oda bizde varmı sıkıntı orda.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayirlisi olsun. Leicester örnegi var önümüzde, ama o kimyayi ve sistemi o kisa sürede tutturmak gercekten bir mucize.
      kardeş leichester bence tam bir mucize aynı zamanda peri masalının mutlu sonu

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeş noktasından virgülüne kadar katılıyorum o nedenle hoca faktörü çok önemli karavana atma şansımız inan hiç yok işte besnik hasi ismi beni heyecanlandırmıyor
        İsmini ve başarısını hiç duymadığımız için öyle heralde... Tek kurşunumuz olduğu konusunda çok haklısın... hata şansımız hiç ama hiç yok...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayirlisi olsun. Leicester örnegi var önümüzde, ama o kimyayi ve sistemi o kisa sürede tutturmak gercekten bir mucize.
          ranieri, geldiğimde hocasına ve birbirine bağlı iyi bir takım buldum demişti.taktik konusunda muazzam bir iş çıkardı tabi. eski hocalarının ismi geçti basında trabzonspor için.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ranieri, geldiğimde hocasına ve birbirine bağlı iyi bir takım buldum demişti.taktik konusunda muazzam bir iş çıkardı tabi. eski hocalarının ismi geçti basında trabzonspor için.
            aslında leichester başarısında eski hocalarının büyük faktörü var ama ranieri de boş adam değil kariyerinde inter juventus roma napoli chelsea gibi sağlam takımlar var bence ranieri nim şampiyonlukta büyük payı var

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ranieri leicester'a imzaladığında bir önceki sene kıl payı kümede kalan takımın bu sene paraşütsüz düşeceğini savunmuştum. doğrusu ranieri'nin teknik direktör olarak son derece abartılı ve hak etmediği bir kariyere sahip olduğunu düşünmüşümdür hep. bu açıdan td konusunda çok fena aldım ağzımın payını Lcfc'nin şampiyonluğuyla... yönetimden bu anlamda beklentim benim beğenmediğim bir teknik direktör getirmesi magath mesela bu tanıma uyuyor )
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ranieri leicester'a imzaladığında bir önceki sene kıl payı kümede kalan takımın bu sene paraşütsüz düşeceğini savunmuştum. doğrusu ranieri'nin teknik direktör olarak son derece abartılı ve hak etmediği bir kariyere sahip olduğunu düşünmüşümdür hep. bu açıdan td konusunda çok fena aldım ağzımın payını Lcfc'nin şampiyonluğuyla... yönetimden bu anlamda beklentim benim beğenmediğim bir teknik direktör getirmesi magath mesela bu tanıma uyuyor )
                Raineri konusunda herkes öyle dusunuyomus sezon öncesi

Yorum

• bayern taraftarı olmak için neler vermezdim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bayern taraftarı olmak için neler vermezdim.
                    ohaaaaa maşallah dedğimiz 3 gün yaşıyor. yedi golü bayern. yok da yok böyle şansmı baht mı olur.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Guilherme hangisi? 100 tane var Mersindeki mi yoksa?
                      Lokomotive kalecisi guilherme imiş
                      Pek inandırıcı değil
                      Kaleciye ihtiyacımız yok
                      „Choose a lazy person to do a hard job.
                      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                      BILL GATES

Yorum

• Trabzonspor'la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı! Galatasaray'ın peşine düştüğü Michel Babatunde'nin Trabzonspor'un kapısından döndüğü ortaya çıktı. Futbolcunun menajeriSezer Özkan sosyal medyada yayınladığı belgeyle futbolcuyu bordo mavililere önerdiğini belirtti.

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Nijeryalı oyuncu Michel Babatunde' nin ara dönemde Trabzonspor'a bonservis bedelsiz önerildiği ortaya çıktı.

Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Menajer Sezer Özkan sosyal medya hesabından yayınladığı yetki belgesiyle Muharrem Usta'ya seslendi.

Özkan, Raja Casablanka'da oynayan Nijeryalı futbolcu Michel Babatunde'nin yetki belgesini yayınlayarak,"Sayın Muharrem Usta sana yalvardım al bunu Trabzonspor'a diye..Ayağına kadar getirdim. Galatasaray'a başarılar.." ifadelerini kullandı.

Babatunde'nin Sarı Kırmızılı kulübe transferinin gündeme geldiği ve tarafların anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Michel Babatunde kimdir?

Nijerya'da doğan Babatunde, profesyonel futbol kariyerine 2010'da Nijerya ekiplerinde Heartland'da başladı. Yalnızca bir sene sonra Avrupa'ya açılan Babatunde, 2011'de Ukrayna ekiplerinden FC Kryvbas Kryvyi Rih' e imza attı.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eyvallah kardeşim çok aydınlatıcı bir yazı olmuş ben belçika ligini pek takip etmediğim için hocayı fazla tanımıyorum
                          tanimadigin halde yine burun kivirdin ve hocayi ve calistirdigi takimi kücümsedin...bu saglikli bir tutum degil redbul abi.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Mümkünse koşan topçu alınsın sahada yürüyen topçu görmeye tahammülüm yok ayrıca sadece koşan değil IQ seviyesi de yüksek adamlar alınsın beyinsiz topçu görmek istemiyorum.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mümkünse koşan topçu alınsın sahada yürüyen topçu görmeye tahammülüm yok ayrıca sadece koşan değil IQ seviyesi de yüksek adamlar alınsın beyinsiz topçu görmek istemiyorum.
                              Kesinlikle, iq testi şartı getirilmeli transferlere.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• a.madrid çok mu iyi paslaşıyor, rakip kaleyi abluka altına mı alıyor, müthiş yetenekli oyuncuları mı var? 300 spartalı gibi doğru yerde durup, savunma planına sadık kalarak, mesafeleri açmadan omuz omuza savaşıyorlar.o seviye için bir tane çok yetenekli hücum oyuncuları var.bulduğunu atıyor.tüm ekstralara duran topara çok çalışıyorlar. bunu uygulamak için zeki hırslı çalışkan samimi olmak gerek. hocadan başlıyor tabi bu işler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X