Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar videoyu nasıl görünür şekilde paylaşıyoruz burda yardımcı olacak varmı

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar videoyu nasıl görünür şekilde paylaşıyoruz burda yardımcı olacak varmı
      Mesaj yazma panelinde üstte sağdan 2. sekmede "video" yazar. Linki kopyalayıp, oraya yapıştırabilirsin.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesaj yazma panelinde üstte sağdan 2. sekmede "video" yazar. Linki kopyalayıp, oraya yapıştırabilirsin.
        Teşekkür ederim umarım yaparım evet yaptım oldu çok saol
        En son faysal tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 12:47.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şöyle Neymar'ın ufaklığı gibi hareketli gole yatkın bir kanat bulacaksın. 14 - 15 gol atacak sana.
          bir mesaj üstünde paylastim
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Boşta olan Türkiyeden bence sadece Scarione alınabilir.

İleriye bir yıldız alınacaksa boşta olan Ben Arfa çok iyi olur.

Caceres,Neustadter,Nordtveit,Huddlestone,Roncaglia ,Emmanuel Mas,Vilhena,Hector Canteros da sözleşmesi biten oyuncular.

Özellikle Mas ve Vilhena alınabilir.
            Ben arfayi isteyen takimlar psg liverpol milan konusulan rakamlar 4 milyon euro ben arfa buyuk hedeflerim var dedi.ben arfa bize gelmesi ihtimali ancak 36 yasinda olur.vilhena milan ve chelsea ile gorusuyor.bu sezon bonservis olarak bir oyuncuya ancak 2.5 3 milyon verebiliriz.onun disinda bedelsiz ucuz ve takasla oyuncu alacagiz.ganso zivkovic ben arfa vilhena hayalden de ote transferler.caceres roma ile sozlesme imzaladi.
            En son tonya55 tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 12:48.

Yorum

Şöyle Neymar'ın ufaklığı gibi hareketli gole yatkın bir kanat bulacaksın. 14 - 15 gol atacak sana.
              Edmílson Junior, 30, Katar ➤ Al-Duhail SC, 2018'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 19 Ağu 1994, Liège, Belçika

Şu çocuğu biz izle derim o zaman. Tip olarak da çok benzer..
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir mesaj üstünde paylastim
                espinoza daha cok aguero

espinoza---montenegro---bailey hucum hatti ne olurdu ama mns i aratmaz
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben saga kanat icin Arjantinden Cristian Espinozayi istiyorum:
                  Cristian Espinoza, 30, aus Argentinien ➤ San Jose Earthquakes, seit 2019 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 03.04.1995 in Buenos Aires, Argentinien

Bu da iki gün önce Libertadores Kupasinda attigi gol:

Bizde kanatdan böyle ceza sahasina girecek oyuncu yok. Wyscout'dan bir cok vidyosunu izledim ve benim icin mükemmel bir kanat oyuncusu.

Gol vuruşu bakarak temiz. Ama video kısa. Başka bir video var mı bu birinci sorum ikincisi ise bize bu adamı yedirirler mi
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• atiba mehmet topal gibi ön libero
                    colman symkovyak gibi bir ön libero- orta saha
                    kjaer gibi stoper
                    kavanda gibi daha sorumluluk sahibi olan sol bek
                    waris gibi hızlı ama daha bitirici olumlu işler yapan sağ ve sol açık
                    rodallega ve torres gibi iki golcü . biri meşhur biri scout işi genç siyah

çözüm bunlar
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Savunma hattını bilmem ama ortasaha ve hücum hattında hata yapma şansımız yok, bonservisi yok diye yanlış oyuncular alınırsa yine başarısız oluruz.

Ortasahada uyumlu,iyi pas yapan,takımı iyi organize eden bir üçlünün şart olduğunu düşünüyorum.Beşiktaşın ortasaha üçlüsü şampiyonluk yolunda ki en büyük avantajları.
                      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 13:31.

Yorum

• Futbolda yıllardır yaptığımız hata bir futbolcunun verilen görevi yerine getirememesi sonucu o mevkiyi ikileme çabamız.

Şimdi Atiba veya Mehmet Topal gibi kesici süpürücü bir defansif orta sahamız olmadığı için Okay ve Aytaç'ı kullanıyoruz. Mehmet Topal ve Atiba'nın tek başına yapmış olduğu işi ikisinden bekliyoruz. Bu yüzden bir kişi eksik oynuyoruz. Hücuma eksik çıkıyoruz.

Özer Aytaç Okay'ın toplamda yapamadığı işi Selçuk Colman ikilisi yapıyordu. Buradan biriktirdiğimiz bir kontenjan hücumda bir Jaja şansı veriyordu bize.

Şuan kadro yapımız bize Jaja şansı tanımıyor.

Mbia'nın yanına Selçuk veya Colman tarzı bir adam koyabilseydik sezon başında bu sene şampiyonluk adayıydık bana sorarsanız. Futbolu bilmeyen adamlar yüzünden sürünüyoruz. Taktiğimiz 4 3 2 1 ama Orta 3lü hücuma hiçbir katkı veremez mi. ? Medjani bile 10 gol atmıştı bizde.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

Futbolda yıllardır yaptığımız hata bir futbolcunun verilen görevi yerine getirememesi sonucu o mevkiyi ikileme çabamız.

Şimdi Atiba veya Mehmet Topal gibi kesici süpürücü bir defansif orta sahamız olmadığı için Okay ve Aytaç'ı kullanıyoruz. Mehmet Topal ve Atiba'nın tek başına yapmış olduğu işi ikisinden bekliyoruz. Bu yüzden bir kişi eksik oynuyoruz. Hücuma eksik çıkıyoruz.

Özer Aytaç Okay'ın toplamda yapamadığı işi Selçuk Colman ikilisi yapıyordu. Buradan biriktirdiğimiz bir kontenjan hücumda bir Jaja şansı veriyordu bize.

Şuan kadro yapımız bize Jaja şansı tanımıyor.

Mbia'nın yanına Selçuk veya Colman tarzı bir adam koyabilseydik sezon başında bu sene şampiyonluk adayıydık bana sorarsanız. Futbolu bilmeyen adamlar yüzünden sürünüyoruz. Taktiğimiz 4 3 2 1 ama Orta 3lü hücuma hiçbir katkı veremez mi. ? Medjani bile 10 gol atmıştı bizde.
                          Katılıyorum
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Eğer bizim 11 sene başında

Sadece tek değişiklik ile Ndiaye olsaydı şuan bambaşka yerlerdeydik. Kurgu çok önemli.

--------- Cardozo
                            Erkan ------------ Marin
                            ---------Ndiaye
                            ----- Mbia - Ekici

İddia ediyorum bu kadro bizde olsaydı ve sakatlıklar olmasaydı şuan yarıştaydık.

Yorum

Gol vuruşu bakarak temiz. Ama video kısa. Başka bir video var mı bu birinci sorum ikincisi ise bize bu adamı yedirirler mi
                              youtube'a Cristian Espinoza yaz, bir sürü video var.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

Eğer bizim 11 sene başında

Sadece tek değişiklik ile Ndiaye olsaydı şuan bambaşka yerlerdeydik. Kurgu çok önemli.

--------- Cardozo
                                Erkan ------------ Marin
                                ---------Ndiaye
                                ----- Mbia - Ekici

İddia ediyorum bu kadro bizde olsaydı ve sakatlıklar olmasaydı şuan yarıştaydık.
                                ya hakem dogramalari

gs macina kadar zaten gümbür gümbür gittik

1 kursunlan yikildik
                                bunun sucu ofansin yetersizligi degil, defansin yetersizligidir
                                yumlu gibi stoperim olsa bende ara pas atmam, kaptirdigim her top kalemde pozisyon oluyor

defans her seyin baslangici
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X