Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir iki yerde Scarione dedik, ulusal basın hemen haberi yapmış
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İbrahimovic Feghouli Ben Arfa
      hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir iki yerde Scarione dedik, ulusal basın hemen haberi yapmış
        İş yapar bence.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İş yapar bence.
          Kesinlikle yapar.

Maaş konusunda uçmuyorsa almak lazım.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aleksandr Samedov, Ron Vlaar, Maciej Rybus, Óscar Scarione, Facundo Roncaglia, Emmanuel Más, Cheick Diabaté, Tonny Vilhena, Daniel Agger, Ahmed Elmohamady, Xandão, Ibrahima Baldé, Héctor Canteros, Alexander Tettey, Rasmus Elm, Clément Chantôme, Oleksandr Gladky, Martin Harnik.

Bunların sözleşmeleri bitiyor. Hepsini isim olarak biliyorum, yakın zamanda takip etmedim. Ama Semedov, Scarione, Roncaglia bize iyi gider gibi.

Yorum

• Sol kanat Florian Kainz...Bu çocuk çok iyi..Bunu almak lazım.Lig de oynadığı 30 maçta 23 gole katkısı var ve sol kanat...Birisi yönetime iletmeli bu adamı.

Florian Kainz, 32, Avusturya ➤ 1.FC Köln, 2018'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 1.70 mil. € ➤ * 24 Eki 1992, Graz, Avusturya

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sol kanat Florian Kainz...Bu çocuk çok iyi..Bunu almak lazım.Lig de oynadığı 30 maçta 23 gole katkısı var ve sol kanat...Birisi yönetime iletmeli bu adamı.

http://www.transfermarkt.com.tr/flor...spieler/106270
                Burayı takip ediyorlardır. Scout ekibinde birden çok BMN'den çıkma isim var. Kimisi kabuğunu beğenmese de

Yorum

• Scarione makul bir fiyata gelecekse cokta güzel hamle oyuncusu olur..Onun dışında Castro yazan arkadaslar var kesinlikle katiliyorum tam bir takim oyuncusu ve oyunun iki bölümünü de oynuyor..Keza makul fiyata olacaksa Visca Umar ve Ndiaye..

İçeriden alinabilecek kalitede dogrudan veya dolayli yoldan katkida bulunacak sekilde kadroda bulunmalarindan rahatsiz olmayacagim isimler bunlar ama ben siddetle Rodellega ciyim...Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor 2 e falan alınabilir.Rodellega Muhammet ve önlerine alinacak kalburüstü bir golcuyle iyi bir hücum hatti olusturulabilir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Scarione makul bir fiyata gelecekse cokta güzel hamle oyuncusu olur..Onun dışında Castro yazan arkadaslar var kesinlikle katiliyorum tam bir takim oyuncusu ve oyunun iki bölümünü de oynuyor..Keza makul fiyata olacaksa Visca Umar ve Ndiaye..

İçeriden alinabilecek kalitede dogrudan veya dolayli yoldan katkida bulunacak sekilde kadroda bulunmalarindan rahatsiz olmayacagim isimler bunlar ama ben siddetle Rodellega ciyim...Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor 2 e falan alınabilir.Rodellega Muhammet ve önlerine alinacak kalburüstü bir golcuyle iyi bir hücum hatti olusturulabilir..
                    Transfer konusunda scout ekibine güveniyorum. Çoğumuzun beğendiği adamları zamanında bulup getirmişler. Scarione ve Castro buna güzel örnekler.

Yorum

Burayı takip ediyorlardır. Scout ekibinde birden çok BMN'den çıkma isim var. Kimisi kabuğunu beğenmese de
                      Valla bilmiyorum haberdar olmalarından emin olmak istiyorum. Zaten scout ekibinin böyle bir sol kanatın bu tür istatistiklerinden kendi analizleriyle haberdar olmaması gülünç olur diye düşünüyorum. İnşallah listede vardır bu adam. Ha bize yedirirler yedirmezler o ayrı

Yorum

• Douglas 2.5 milyon euroya S.Lizbona satilmis.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer konusunda scout ekibine güveniyorum. Çoğumuzun beğendiği adamları zamanında bulup getirmişler. Scarione ve Castro buna güzel örnekler.
                          Aynen hocam ben de güveniyorum...Illa ki iyi transferlerin yaninda yanilacaklari adamlar da olacaktir..Beşer şaşar sabırlı olmak lazim..

Yorum

• cavanda gidecekse hemen elmohamadye çökelim diyeceğim de adamın her türlüsü eplden taliplisi vardır.
                            roncaglia transferinin çok zor olacağını sanmıyorum, kaminski zaten konuşuluyordu.
                            daha önce burada baya yazılan mas da solbek için kesinlikle düşünülüyordur.
                            kanatlarda da düşünülecek isimler var fakat orta üçlüyü bence bu boştaki isimlerden yapmamalıyız. Eğer bir bütçe varsa büyük kısmı ortasahaya aktarılmalı.
                            2 senedir şu kadrodan verim alamamamızın sebeplerinden biri belki de en önemlisi ortasahadır.
                            Ah mbia

İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Douglas 2.5 milyon euroya S.Lizbona satilmis.
                            Aquilaniyi verirler mi bize 2.5milyona
                            bu arada douglas haberinin kaynağı da
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 10:59.

Yorum

Kesinlikle yapar.

Maaş konusunda uçmuyorsa almak lazım.
                              Bu sezon önceki sezonlara göre baya düşüşte.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sezon önceki sezonlara göre baya düşüşte.
                                Aynen. Ama bu sene Kasımpaşa'yı da sağlam doğradılar bizim gibi. Etkisi var bence.

Yorum

Çalışıyor...
                                X