Hadi Bizans medyasını anladık,onların işi gücü bizi karıştırmak fitne fesat yaymak...ya bizim yerel basına ne oluyor ? aslı astarı olmayan haberleri yaymakla ellerine ne geçiyor ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar her sene ligin en iğrenç futbolunu oynuyor Başakşehir ile beraber. Akhisar maçında ettiği küfürleri hiç unutmuyorum mesela... Sertlik, çirkeflik, 11 kişi defans yapma. Ne ararsan bunlarda.
Buluyorlar seri, güçlü ve nispeten ayaklarına/kafasına hakim bir santrafor, her sezon kontra atak kralı oluyor. (Niasse iş kazasıydı)
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen zaten adamlar cok iyi oynuyor demedim ki, iyi oyun tamamen teknik direktör işidir. Bu sene gördüğümüz gibi. Kadron ne kadar iyi olursa olsun teknik direktör oynatmadıktan , oynatamadıktan sonra birşey ifade etmiyor. Bizim milyon dolarlık çöplerdense, böyle adamların getirilip çöp çıkması taraftarıyım. Kaldı ki sen milyon dolarlar harcadın bırak kontra atak kralını, normal kral bile yok elinde ? Kralıda geçtim normal biri bile yok doğru dürüst. Bakıyorsun osmanlı n diayeyi getiriyor ileri umar ve delaj ı getiriyor , senin elindeki bir adamın fiyatı bile etmez toplasan ancak adamlar 10 adam katkısı veriyor. Gerekirse bizde kontra atağa dönelim mantık buysa, en azından galibiyet gelir göze hos gelen seri atakları oturur izleriz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
böyle sağı solu belli olmayan, insanları şaşırtan oyuncular lazım.
Yorum
-
Transfer politikamız şu aldığımız oyuncu tiplerinde olmalıdır.
1-Glowacki - Ucuz , sert , basit , istikrarlıydı
2-Alanzinho - Brezilyalı ve kaprissiz , iş bitirici , tribüne hoş gelen
3-Colman- sert , iki taraflı oynayabilen , nisbeten ucuz
4-Halil Altıntop- nisbeten ucuz , istikrarlı , kaprissiz , işini yapan
5-Mehmet Ekici- Kalitesine göre çok ucuz , yaratıcı , sonuca etki eden
bu tür adamlar gibi futbolcuları aynı mantaliteyle takıma katmamız lazım.55 milyon bütçe ancak böyle verimli kullanılabilir.
Yorum
-
Transferde bu sene yine şampiyon olacağımızdan kuşkum yok. Bu yıl ki şampiyonluğumuz aldıklarımızdan ziyade sattıklarımız dan dolayı olacak
( inşallah)
Konuya gelirsem; Takımdan gidecek oyuncuları saydığımızda aslında bu sene forma giyen pek çok oyuncunun elden çıkartılabileceğini düşünmüyorum. Satacağımız ya da fesih yapacağımız oyuncular, çeşitli kuluplerde kiralık oynayan oyuncular ve kadroda olup da forma giymeyen oyuncular olacak. O bakımdan çok büyük beklentiler içerisinde olmaya gerek yok
Bu bağlamda
Onur
Cavanda
M. Ekici
Erkan Zengin
Yusuf Erdoğan
Cardozo
Muhammet Demir
Güray
Okay yokuşlu
Aytaç
gibi eski oyuncularımızın hepsi kalacak dolayısıyla da kadronun hemen hemen ilk 11 . şekillendecek zaten
Alınacak mevkileri söyliyim
Deneyimli bir stoper ( Uğurun yanına ) ( m. yumlu yedek)(
M bia nın mevkisine bir tane deneyimli oyuncu
Özer in yerine bir tane orta saha
Forvet ( cardozo satılırsa)
Yusuf Yazıcı ve diğer gençleri de tutacaklar olay bitecek
aykut demir
Özer
Yatabare
N doye
fatih atik
sefa
bosıngwa
Musa nizam
turgut doğan
isak
ve adı aklıma gelmeyen diğer kıralıklar da satılacak ya da fesih edilecek
transfer dediğimiz de bundan ibaret olacakYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer başlığını sıfırlamak lazımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKontra atağa dönelim demekle olmuyor. Dönünce o sistem oturana dek taraftar kazan kaldırıyor. Yoksa Vahid Hoca farklı bir şey yapmıyordu...
Yorum
-
Bizim Ligden bu Oyunculari düsünürdüm:
Douglao (Akhisar)
Marcal (Gaziantep)
Umar (Osmanli)
Djalma (Gencler)
Visca (Basaksehir)
Skubic (Konya)
Chahechouhe (Sivas)
Ndiaye (Osmanli)
Eren (Kasimpasa)
Vukovic (Konya)
Orkan (Gaziantep)
Pinto (Osmanli)
Özellikle kalin yazili olanlari...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜniveriste arkadaşım, Trabzonlu ve adamın sülalesi Beşiktaşlı, İstanbul'da falanda değil bildiğin Trabzon'da. Bir Rizeli olarak ayıpladım kendisini fakat keçi misali, neden Rizeyi tutmadığım sorusuna bir cevap veremedimEn son nakzo tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 17:49.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
yumlu zeki vs bu takimdan uzaklastirmak lazim.tek kriter az maaslari var yedekte dursun.la bu kafa ile bir halt olmaz.cöp cöptür para verilmez cöpe atilir.ha baska takim alir recycling eder araba parcasi yapar ama bizim icin bunlar cöp.borcumuza karsi bunlari 2-3 o takimlara verelim.gina geldi artik bu isimlerde.1- sene ligte takilirlar sonra cup ptt ordan 2-3 lige.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum