Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi Bizans medyasını anladık,onların işi gücü bizi karıştırmak fitne fesat yaymak...ya bizim yerel basına ne oluyor ? aslı astarı olmayan haberleri yaymakla ellerine ne geçiyor ?

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Egemen miii

Mükemmel bir vidyo gerçekten
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akhisar her sene ligin en iğrenç futbolunu oynuyor Başakşehir ile beraber. Akhisar maçında ettiği küfürleri hiç unutmuyorum mesela... Sertlik, çirkeflik, 11 kişi defans yapma. Ne ararsan bunlarda.

Buluyorlar seri, güçlü ve nispeten ayaklarına/kafasına hakim bir santrafor, her sezon kontra atak kralı oluyor. (Niasse iş kazasıydı)
        Ben zaten adamlar cok iyi oynuyor demedim ki, iyi oyun tamamen teknik direktör işidir. Bu sene gördüğümüz gibi. Kadron ne kadar iyi olursa olsun teknik direktör oynatmadıktan , oynatamadıktan sonra birşey ifade etmiyor. Bizim milyon dolarlık çöplerdense, böyle adamların getirilip çöp çıkması taraftarıyım. Kaldı ki sen milyon dolarlar harcadın bırak kontra atak kralını, normal kral bile yok elinde ? Kralıda geçtim normal biri bile yok doğru dürüst. Bakıyorsun osmanlı n diayeyi getiriyor ileri umar ve delaj ı getiriyor , senin elindeki bir adamın fiyatı bile etmez toplasan ancak adamlar 10 adam katkısı veriyor. Gerekirse bizde kontra atağa dönelim mantık buysa, en azından galibiyet gelir göze hos gelen seri atakları oturur izleriz.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben zaten adamlar cok iyi oynuyor demedim ki, iyi oyun tamamen teknik direktör işidir. Bu sene gördüğümüz gibi. Kadron ne kadar iyi olursa olsun teknik direktör oynatmadıktan , oynatamadıktan sonra birşey ifade etmiyor. Bizim milyon dolarlık çöplerdense, böyle adamların getirilip çöp çıkması taraftarıyım. Kaldı ki sen milyon dolarlar harcadın bırak kontra atak kralını, normal kral bile yok elinde ? Kralıda geçtim normal biri bile yok doğru dürüst. Bakıyorsun osmanlı n diayeyi getiriyor ileri umar ve delaj ı getiriyor , senin elindeki bir adamın fiyatı bile etmez toplasan ancak adamlar 10 adam katkısı veriyor. Gerekirse bizde kontra atağa dönelim mantık buysa, en azından galibiyet gelir göze hos gelen seri atakları oturur izleriz.
          Kontra atağa dönelim demekle olmuyor. Dönünce o sistem oturana dek taraftar kazan kaldırıyor. Yoksa Vahid Hoca farklı bir şey yapmıyordu...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• böyle sağı solu belli olmayan, insanları şaşırtan oyuncular lazım.

Yorum

• Her yıl şampiyon olduğumuz tek yer olan Transfer başlığında yeniden buluşmak gurur verici
              Hepinizi selamlıyorum
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Transfer politikamız şu aldığımız oyuncu tiplerinde olmalıdır.

1-Glowacki - Ucuz , sert , basit , istikrarlıydı
                2-Alanzinho - Brezilyalı ve kaprissiz , iş bitirici , tribüne hoş gelen
                3-Colman- sert , iki taraflı oynayabilen , nisbeten ucuz
                4-Halil Altıntop- nisbeten ucuz , istikrarlı , kaprissiz , işini yapan
                5-Mehmet Ekici- Kalitesine göre çok ucuz , yaratıcı , sonuca etki eden

bu tür adamlar gibi futbolcuları aynı mantaliteyle takıma katmamız lazım.55 milyon bütçe ancak böyle verimli kullanılabilir.

Yorum

• Sedat Tunalı kimdir bilen var mı?

Yorum

• Transferde bu sene yine şampiyon olacağımızdan kuşkum yok. Bu yıl ki şampiyonluğumuz aldıklarımızdan ziyade sattıklarımız dan dolayı olacak
                    ( inşallah)

Konuya gelirsem; Takımdan gidecek oyuncuları saydığımızda aslında bu sene forma giyen pek çok oyuncunun elden çıkartılabileceğini düşünmüyorum. Satacağımız ya da fesih yapacağımız oyuncular, çeşitli kuluplerde kiralık oynayan oyuncular ve kadroda olup da forma giymeyen oyuncular olacak. O bakımdan çok büyük beklentiler içerisinde olmaya gerek yok

Bu bağlamda

Onur
                    Cavanda
                    M. Ekici
                    Erkan Zengin
                    Yusuf Erdoğan
                    Cardozo
                    Muhammet Demir
                    Güray
                    Okay yokuşlu
                    Aytaç

gibi eski oyuncularımızın hepsi kalacak dolayısıyla da kadronun hemen hemen ilk 11 . şekillendecek zaten

Alınacak mevkileri söyliyim

Deneyimli bir stoper ( Uğurun yanına ) ( m. yumlu yedek)(
                    M bia nın mevkisine bir tane deneyimli oyuncu
                    Özer in yerine bir tane orta saha
                    Forvet ( cardozo satılırsa)

Yusuf Yazıcı ve diğer gençleri de tutacaklar olay bitecek

aykut demir
                    Özer
                    Yatabare
                    N doye
                    fatih atik
                    sefa
                    bosıngwa
                    Musa nizam
                    turgut doğan
                    isak

ve adı aklıma gelmeyen diğer kıralıklar da satılacak ya da fesih edilecek

transfer dediğimiz de bundan ibaret olacak
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• transfer başlığını sıfırlamak lazım

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        transfer başlığını sıfırlamak lazım
                        Transfer sezonunun açılmasına yakın bir zamanda yeni başlık açılacak...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kontra atağa dönelim demekle olmuyor. Dönünce o sistem oturana dek taraftar kazan kaldırıyor. Yoksa Vahid Hoca farklı bir şey yapmıyordu...
                          Vahid hocanın taktiğinde, kontra atak oynarken ileride cardozo, bitik bir yatabare ve koşmaya mecali olmayan n doye vardı. Allah aşkına nasıl bir kontra atak futboludur o. Ayrıca vahid hocanın eleştirilmesinin en büyük nedenlerinden biride, elindeki oyuncuları televizyon önünde hakaret eder bir şekilde eleştirmesiydi bu yüzdendir ki futbolcular oynamıyorlardı bile. Ayrıca Vahid hocanın kontra atak futbolunu oynayabilecek kanat oyuncularıda yoktu. Yani anlayacagın öyle bir düşünce içerisindeyse bile bunu sahaya yansıtayacak bir kadro yoktu ortada. Kontra atak futbolu derken, fenerbahce macında ki başakşehir modelinden bahsediyorum, yetenekli ve hızlı adamlarla oynanan. Bitirici vurusu ve hızı iyi olan bir forvet ile

Yorum

• Bizim Ligden bu Oyunculari düsünürdüm:

Douglao (Akhisar)

Marcal (Gaziantep)
                            Umar (Osmanli)

Djalma (Gencler)
                            Visca (Basaksehir)
                            Skubic (Konya)
                            Chahechouhe (Sivas)
                            Ndiaye (Osmanli)
                            Eren (Kasimpasa)
                            Vukovic (Konya)
                            Orkan (Gaziantep)
                            Pinto (Osmanli)

Özellikle kalin yazili olanlari...
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üniveriste arkadaşım, Trabzonlu ve adamın sülalesi Beşiktaşlı, İstanbul'da falanda değil bildiğin Trabzon'da. Bir Rizeli olarak ayıpladım kendisini fakat keçi misali, neden Rizeyi tutmadığım sorusuna bir cevap veremedim
                              Ya bunlar uç örnek gördüğüm Trabzonluların yüzde 90 Trabzonsporu tutar zonguldakta bunu net gözlemlemledim. Yüzde 10 luk Diğer takım tutan Trabzonluların yine yüzde 90 Oflu olduğunu gördüm fazla takılmaya gerek yok...
                              En son nakzo tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 17:49.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yumlu zeki vs bu takimdan uzaklastirmak lazim.tek kriter az maaslari var yedekte dursun.la bu kafa ile bir halt olmaz.cöp cöptür para verilmez cöpe atilir.ha baska takim alir recycling eder araba parcasi yapar ama bizim icin bunlar cöp.borcumuza karsi bunlari 2-3 o takimlara verelim.gina geldi artik bu isimlerde.1- sene ligte takilirlar sonra cup ptt ordan 2-3 lige.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X