Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ndoye ve Douglas'ın maaş yükünden kurtulmak lazım

Yorum

• Golcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
      18-19 yaşında bir topçun var çatır çatır gol atıyor ama siz kiralamanın peşindesiniz
      Allah aşkına ne bekliyorsunuz daha, Yaw adam atıyor işte ne tecrübesi
      Bu çocuk bizde 10-15 gol atarsa Avrupa bu çocuğu izlemeye akar
      Sonrası reklam, para ve dünya takımlarının takibi demek
      Ardından gelene örnek olmak demek
      ama biz kiralayacakmışız hadi oradan
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Yusuf'u savunanlara tabii ki sözüm yok ama Allah aşkına Yusuf'un isabetli ortasını hatırlayanınız var mı? Yahu profesyonel futbolcu olmuşsun, idmanlardan sonra biraz ekstra çalışsa bir gelişme olacağına inanıyorum ama kaç yaşına gelmiş hala 4 yıl önceki Yusuf.

Barselona Xavi'yi 18 yaşında orta sahanın ortasına koyuyor ve verim bekliyor, biz 23 yaşındaki Yusuf'a genç oyuncu muamelesi yapıyoruz, kendini geliştirmesini bekliyoruz.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• M. Beşir' in kiralanma fikri nerden çıktı ? Son zamanlarda duyduğum en saçma fikir. Kırk yılda bir altyapıdan gerçekten umut vaad eden bir oyuncumuz çıkmış. Bir hava yakalamış. Taraftarı heycanlandırmış. Taraftar hocaya sövüyor niye oynatmıyorsun diye. Bu çocuğu niye kiralayalım ?

Cardozo-Demir-Beşir üçlüsü yeterli bu devre. Beşir 400-500 dakika şans bulsa yeter.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ise bak
            önce hepsi 1-2yil kendi takiminda sans veriyor
            takima girecek seviyeye gelemesze kiralarlar
            salak degiller cocuklari bilinmeyen kisilerin eline biraksinlar

bayern mi
            kimmich, gaudino, alaba, müller, höjbjerg, kurt vs..
            hepsine en az 2 yil sans tanindi. 2si basardi , gerisi kiralik veya satildi

real altyapidan gelistiren takim degil
            city daha yeni sistemini kuruyor, yinede gs deki cocuga ihanacho ya sans taniyorlar

tabi örneklendiriecek en güzel altyapi takimlari ayax, barca, lyon ve red bull net work u

zaten altyapidan anlasaydin onlari yazardin,
            hic bir takim direk bir yetenegi kiralamaz
            Paf takımına çıkmayı tecrübe kazanmak zanneden birisi bana "altyapıdan anlasaydın" diyor Güncel bir örnek mi istiyorsun? Manchester City Enes Ünalı alıp direkt olarak Genk'e kiraladı. Ha ben de isterim Muhammet Beşir ilk 11 başlasın. Ama bana masal anlatmayın, sadi hoca Muhammet'i kupada oynatmıyor allah aşkına yedek beklemesinin kime ne yararı olacak? İkinci yarıda da oynayacağı 50dk için hikayeler yazıyorsunuz. Mantıklı olun.
            "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• Kahve köşelerinde okey oynamak varken, ne extra çalişması olur mu öyle!!

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Golcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
                18-19 yaşında bir topçun var çatır çatır gol atıyor ama siz kiralamanın peşindesiniz
                Sadi Tekelioğlu Muhammet Beşiri oynatacak mı bana bunun cevabını ver.
                "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
                  dünyanin radarina girdi gercekden
                  scouting platformlarin hepsinde isminden bahsediliyor

cocuk basarili bi sekilde gelisim gösterirken ve mutlu oldugu belli olan ortamdan koparilmasi o yasdaki biri icin psikolojik agir olur
                  gelisimi durgunluk gösterirse kirala
                  ama iyi yolda giden bir isi neden bozacan
                  böyle sacmalikmi olur

ihanacho, gulbrandsen, godwin gibi genc forvetler neler verirdi bugün cardozoylan antrenmana cikmak icin
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    M. Beşir' in kiralanma fikri nerden çıktı ? Son zamanlarda duyduğum en saçma fikir. Kırk yılda bir altyapıdan gerçekten umut vaad eden bir oyuncumuz çıkmış. Bir hava yakalamış. Taraftarı heycanlandırmış. Taraftar hocaya sövüyor niye oynatmıyorsun diye. Bu çocuğu niye kiralayalım ?

Cardozo-Demir-Beşir üçlüsü yeterli bu devre. Beşir 400-500 dakika şans bulsa yeter.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Yahu oynatmayacak sadi işte, ben de onu diyorum oynatmayacak! 500-600 dakika süre alsın 10-15 gol atsın, ben de istiyorum. Ama sezon boyu yine yedek bekleyecek

Yorum

• İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadi Tekelioğlu Muhammet Beşiri oynatacak mı bana bunun cevabını ver.
                      Peki takimin başinda hala Şota olsaydi kimin haberi olacakti Beşir'den?
                      Sadi hoca ne zaman hazir görse başlatir 90 dakika oynatmaya..

Yorum

• beyaztv izliyorum baskan daha baglanmadi
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ertem bizi trolledi galiba evren Turhan filan yazmış 2 dk konuştular onu diyor galiba
                          Serefsiz ya bizde bisey sandık yazdıklarının hepsi salon turnuvası için 2 dakika konuştular o kadar
                          En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 00:23.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            insallah
                            tempo sorunu var biraz ama...
                            Tempo sorununu asar bizde.

Yorum

• Abartmayı seviyoruz.Ne Yusuf yerden yere vurulacak kadar kötü ne de Muhammet takımın as futbolcusu olacak kadar iyi .Tabiki şimdilik.İleride as futbolcu olabilir kendinden önceki genç yeteneklerin düştüğü hataya düşmezse.
                              Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Paf takımına çıkmayı tecrübe kazanmak zanneden birisi bana "altyapıdan anlasaydın" diyor Güncel bir örnek mi istiyorsun? Manchester City Enes Ünalı alıp direkt olarak Genk'e kiraladı. Ha ben de isterim Muhammet Beşir ilk 11 başlasın. Ama bana masal anlatmayın, sadi hoca Muhammet'i kupada oynatmıyor allah aşkına yedek beklemesinin kime ne yararı olacak? İkinci yarıda da oynayacağı 50dk için hikayeler yazıyorsunuz. Mantıklı olun.
                                beyefendi
                                city adami kiraliyorsa altyapisini yeni insa ettigi icin kiraliyor
                                isleyen bir altyapisi yok, su an kuruluyor
                                ayrica enes zaten ortamindan cikartilmis biri

muhammetin pek yedek bekledigi yok
                                gelisim ortami kurulan yas grubunda düzenli oynuyor ve gelisiyor
                                tecrübe toplamak icin daha yillari var

bak renkdas, altyapi isini bilgi düzeyine yakin birisinlen tartis
                                komik gösteriym derken komiklik yasarsin
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X