Attamah hayirli olsun diyor tweetter unlulerimiz. Rizeli erenlede anlasmaya yakinmisiz. Giresunda vedat muriqi yi alalim ptt 1.lig all star kadrosu kuralim bari. Gerci mevcut takimdan on kat daha keyifle ilgiyle izlerim. Birde bu erkani fesih yapmaktan vazgecmisiz.daha cok paraya satariz avrupa sampiyonusunda oynayacak hesabi. Buraya kadar hersey tamam dogru karar lakin once fesih edecegiz dendi sonra bu sekilde bir karar alinmis. Bu olay gosteriyorki kulupte yonetim adinda zaafiyetler var. Sikintilar var. Dusunsenize bu kadro disindakileri belirlerken masada oturanlardan bu forumdan bir kisi bile olsa sira erkanin ismine gelince acele etmeyin avrupa sampiyonasinda sonra satalim der.
Siz trabzonspor kulubu yonetimisiniz.mahalle bakkali yonetmiyorsunuz.bi karar alacaksaniz iyice dusunup hesaplayip planlayip oyle alin.yap boz tahtasina cevirmeyin bu isleri.ne inandiriciginiz ne guvenilirliginiz ne de itibariniz kalir. Daha yolun basinda aklinizi basiniza alin. Biri bana sorsaki yonetimi bu forumdan sececegiz sen onay verirsen diye direk ok yi basarim.bu forumda gercekten cok degerli arkadaslar cok degerli fikirleri gorusleri onerileri okuyorum
Siz trabzonspor kulubu yonetimisiniz.mahalle bakkali yonetmiyorsunuz.bi karar alacaksaniz iyice dusunup hesaplayip planlayip oyle alin.yap boz tahtasina cevirmeyin bu isleri.ne inandiriciginiz ne guvenilirliginiz ne de itibariniz kalir. Daha yolun basinda aklinizi basiniza alin. Biri bana sorsaki yonetimi bu forumdan sececegiz sen onay verirsen diye direk ok yi basarim.bu forumda gercekten cok degerli arkadaslar cok degerli fikirleri gorusleri onerileri okuyorum
Yorum