Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu basligin amaci ne anlamadim buradan alinan isimler yonetime gidiyor mu gidiyorsa yaziklar olsun kâle alinmiyordur umarim geçen sene aramizdaki futbol dehalarini da gormus olduk hala durmadan oyuncu yaziyorlar

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni bir takım kurulurken ilk başta defans, sonra ortasaha en son forvet hattı kurulur. Sen forvet alır sonra orta saha alır en son da defans kurarsan, şimdiki olduğumuz gibi ne oynadığı belli olmayan bir takım ortaya çıkar. Trabzon taraftarı futboldan anlar diye kaç yıldır bizi kandırıyorlar. Görüyorum burda birçok arkadaşım takım kurmadan forvet transfer ediyor. Bu mantıkla hareket ettiğimiz sürece doğru düzgün bir takım kuramayacağız.
      Elimizde bir atımlık barut var zaten. Bütcemizi kesinlikle ön alana alınacak futbolcular içi kullanmalıyız. Topu kalenden ne kadar uzak tutarsan gol yeme ihtimalin o kadar düşer. Şuanda zaten maçlar bizim kale alanında oynanıyor. Hucum hattın iyi olacak. Gerisi detay
      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 29.04.2016, 20:30.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elimizde bir atımlık barut var zaten. Bütcemizi kesinlikle ön alana alınacak futbolcular içi kullanmalıyız. Topu kalenden ne kadar uzak tutarsan gol yeme ihtimalin o kadar düşer. Şuanda zaten maçlar bizim kale alanında oynanıyor. Hucum hattın iyi olacak. Gerisi detay
        Bir atımlık barut olduğu için fazla sükseye kaçmadan ucuz ama birbiriyle uyumlu takım oluşturacaksın. 5 milyon doları 1 kişiye vereceğine 5 milyon doları 5 kişiye vereceksin. ama o 5 futbnolcuyu birbirini tamamlayan oyunculardan oluşturacaksın.

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir atımlık barut olduğu için fazla sükseye kaçmadan ucuz ama birbiriyle uyumlu takım oluşturacaksın. 5 milyon doları 1 kişiye vereceğine 5 milyon doları 5 kişiye vereceksin. ama o 5 futbnolcuyu birbirini tamamlayan oyunculardan oluşturacaksın.
          Renkdaş farklı düşünüyorum futbolcuyu bir kere alacaksın tam alacaksın. Gerekirse 5 milyonu bir adama verip başka da transfer yapmayacaksın. Aksi takdirde her sene 5 adam alıp 5 adam yollarsın. Astarı yüzünden pahalıya gelir.

Yorum

Renkdaş farklı düşünüyorum futbolcuyu bir kere alacaksın tam alacaksın. Gerekirse 5 milyonu bir adama verip başka da transfer yapmayacaksın. Aksi takdirde her sene 5 adam alıp 5 adam yollarsın. Astarı yüzünden pahalıya gelir.
            Renktaş benim söylemek istediğim parayı basıyorsun bir topçuya. O topçu gerçekten iyi ama senin sistemine uymuyor. Örnek Cardozo. Ben bunun yerine, ucuz ama aynı sistemde oynayabilecek, birbirini tamamlayacak oyuncular lazım. Bu da kadro mühendisliğini gerektiriyor.

Yorum

Kesinlikle dogru ; gol satin alinir oncelikle !! Sene basinda bu takimin 2 etkili kanat forveti olsaydi hakemlere ragmen bugun cok farkli bir pozisyonda olurduk.
              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Bu arada bir ara Hollanda'dan bir menajer oğlunu bize itelemeye çalışıyordu, son durum ne diye baktım adamın twitterına Antalya'ya itelemiş galiba oradan foto paylaşmış. Ama ne tff'de Antalya'da gözüküyor ne de transfermarkt'ta.
                [MENTION=11367]Burak[/MENTION] hocam menajerle twitter üzerinden görüşüp son durumu öğrenirsen, işin içine eskişehir ve bize transfer muhabbetine de katarak güzel bir haber yapabilirsin. Google'da arattığımda haber çıkmıyor hiç.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bana belçikadan bi colman bi yattara, manisadan bi selcuk , bursadan bi egemen, ukraynadan bi jaja bitanede teofilo lutfen. Yıldız alacak ne luksumuz var ne halimiz. Olmuyor iste bu takimda bu sehirde yildiz olunmuyor. Toplayacaksin 5 6 tane boyle basariya aç yetenekli genç futbolcu cavanda aklini basina devsirecek Onur Guray Okay Mehmet Muhammet gibi iyi bir iskeletimizde var cikip aslanlar gibi oynayacak. Basinada uzun vadeli sistemli bir hoca koyacaksin , tercihim Ersun Yanal , sonra da sabredeceksin.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Huntelaarı' gönderecekmiş Shalke. çok isterim onu ama tabi asıl mesele başkan ister mi Cardozo'yu satıp o parayla da alınabilir.
                    Bize genç hareketli kendini gösterip transfer yapacak adamlar lazım. Bakambu gibi.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yıldız etiketi altında kimse alınmamalı. Hele otuz yaş üstü kesinlikle alınmamalı.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada bir ara Hollanda'dan bir menajer oğlunu bize itelemeye çalışıyordu, son durum ne diye baktım adamın twitterına Antalya'ya itelemiş galiba oradan foto paylaşmış. Ama ne tff'de Antalya'da gözüküyor ne de transfermarkt'ta.
                        @Burak hocam menajerle twitter üzerinden görüşüp son durumu öğrenirsen, işin içine eskişehir ve bize transfer muhabbetine de katarak güzel bir haber yapabilirsin. Google'da arattığımda haber çıkmıyor hiç.
                        Baba çocuğun adını yazabilir misin bana unuttum ben. Zamanım olursa yaparım tabi.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Orta saha Orta

1. Amadou Haidara
                          2. Matus Bero
                          3. Saleeh Gomaa
                          4. Jean Micheal Seri

Su an avrupanin en cok takip etdi oyuncu Amadou Haidara. Cok yetenekli bir oyuncu. Matus'da tipki onun gibi yetenekli. Kesinlikle isterim.

Önlibero

2. Youssef Ait Bennaser
                          3. Franck Kessie
                          4. Didier Ndong
                          5. Renato Tapia

Bu 5 oyuncudan birisini alabilirsek cok önemli is yapmis oluruz. Özelikle Kessie ve Youssef cok etkili olur.

Sag ve Sol Acik

1. Anthony Limbombe
                          2. Ramadan Sobhi
                          3. Mohamed Elyounoussi
                          4. Yeni Gbakoto
                          5. Haris Duljevic
                          6. Takashi Usami
                          7. Christian Cueva

Bana sorarsaniz burdan 4 oyuncu alirim. Limbombe, Sobhi, Gbakoto ve Cueva. Rotasyon icin cok önemli ve hepsi daha genc oyuncular.

Santrafor

1. Armin Hodzic
                          2. Wissam Ben Yedder
                          3. Famara Diedhiou
                          4. Christian Santos

Armin - Liverpoolun altyapisinda oynadi. Cok yetenekli bir forvet. Hem sol ayak hem sag ayak. Wissam ise Toulouseda oynayan baksa bir yetenekli oyuncu. Toulouse ligden düsecek gibi. Bu sansi kacirmamak lazim.

Stoper ve Sol Bek

1. Willy Boly
                          2. Ludiwg Augustinsson
                          3. Frickson Erazo
                          4. Nicolas N'Koulou
                          tscouting@yahoo.com

Yorum

• Ilk 11
                            ------------------------ Onur Kivrak -----------------------------
                            --------------------------------------------------------------------
                            ----Cavanda ----- Willy Boly -- Erazo ------ Augustinsson -----
                            ---------------------------------------------------------------------
                            ------------Y. Ait Bennaser --------- Haidara -------------------
                            ------ Sobhi ------------M. Ekici ---------- Limbombe ---------
                            ----------------------- Armin Hodzic ---------------------------------

Yedekler = Muhammed Demir, Ugur Demirok, Aykut Demir, Yeni Gbakoto, Esstaban, Aytac Demir, Okay Yokuslu

Twitter: TScouting_GER
                            ( Takip etmek isteyen Renkdaslar icin )
                            En son fiirtiina61 tarafından düzenlendi; 30.04.2016, 13:16.
                            tscouting@yahoo.com

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baba çocuğun adını yazabilir misin bana unuttum ben. Zamanım olursa yaparım tabi.
                              Oğuz Kökcü müydü neydi babası da Halis Kökcü olması lazım.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• 1461den Uğurcan,Abdülkadir ve Batuhan kesinlikle alınmalı.
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

Çalışıyor...
                                X