Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günaydın adamin karekokleri

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Günaydın renktaşlar,
      Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• Bu yko denen cocuk gundem belirlemeye devam ediyor

Yorum

• Ustanin gundeminde transferden cok takima katkisi olmayip oynamayan ama kulube epey yuk olan futbolculari gondermek var. Arada da takima katki yapacak bir isimle takas yaparsak ne ala hesabindalar.ama burdaki bazi arkaslarin dedigi gibi baska transfer yapmasalarda medjani, ishak, sefa, fatih atik, deniz, musadan da bir sekilde kurtulurlarsa su kalan 2 gunde ayakta alkislanacak bir basariya imza atmis sayariz.

Yorum

• Benim kadro fifa16

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• JAJA diyor ısrarla

Yorum

• Jaja olmuş JOJO ne saçma bir muhabbet, ne alakası var ne ihtiyacımız var. Biz eldeki gereksizlerden kurtulalım diyoruz, adamlar şarapçı jaja diyor...

Yorum

• Mbianın bonservis bedeli Kap'ı da hayırlısı ile bir gelse.
                  bir de ishak ile Deniz gitse.
                  Atik'e artık fazla takılmıyorum.nasılsa sene sonu bitecek sözleşmesi.1461'e gitmediği için de kadrodışı bırakacaksın.tek başına uğraşsın futbolcu bozması.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çok takıntılı taraftarımız var.

Jaja'yı eski Jaja zannediyoruz.

Özellikle twitter'da Başkan'ın iyi niyetinin su edilmesine ne demeli, sabah akşam aynı adamlar bıkmadan usanmadan akıl veriyor adama, yakındır twitter ı kapatması.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İcitği alkolü hesaba katarsak biyolojik yaşı rahat 35i bulur. Sen jaja ya fazla güveniyorsun.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burada da içip içip maçlara çıkıyor diyorlardı ama rakip defansları maymun ediyordu. Jaja güvenilecek oyuncudur, böyle oyuncularla şampiyonluğa oynarsın ama Özer, Adrian gibilerle 10-4 arası takılırsın. Bide dünyanın parasını ödersin saçma sapan oyunculara. Jaja gibi taraftarı coşturacak, uygun fiyata gelip direk katkı verecek yeteneğe sahip başka oyuncu var mı piyasada ?

Süper Lig de bu tarz oyuncular iş yapıyor. Bizim 5 senedir 9.5 no diye tabir ettiğimiz adamımız yok. Tutturduk ön libero, 5 senedir aynı nakarat kabız futbol. Anadolu takımlarını bile yenemez olduk.

Edit: Yok artık Ndiaye mesajını şimdi gördüm sen onuda beğenmiyorsun sanırım. Alika beğendiğin birkaç oyuncuyu yazar mısın ? Etliye sütlüye karışmayacak oyuncu grubu istiyorsun anladığım kadarıyla ama senin istediğin futbol burada olmuyor işte. Almanya ile arada dağlar kadar fark var. Burada alkolik Jaja lar kral oluyor. Kral 10 no oyuncun varsa bu ligde sırtın yere gelmez.
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 10:20.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İshak inşallah Eskişehir'e gider, Erkan ve Aytaç'ın bonservisinden olan borcumuzdan düşecekmiş Eses'e giderse. Hatta Deniz de diyorlar ama Deniz'in talibi çok, sanmıyorum. Ama ikisini oraya verebilseydik o borcu da hemen hemen kapamış olacaktık.

Yorum

• Ne jajası adam bitmiş ayakta duracak hali yok.Sağolsun şenol efendinin takımda istemesi yüzünden en iyi zamanında gönderildi şu anda bitmiş vaziyette konuşulmaya değmez bu kadar nasıl taraftar gurubumuz var adamların derdi takım değil sirk izlemek istiyorlar.
                          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 10:11.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkan şu tweteer işini bırakmalı boku çıktı bu işin.Yakında bu zirzoplar tweeterdan yakınlarına işte ister Başkandan.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İshak inşallah Eskişehir'e gider, Erkan ve Aytaç'ın bonservisinden olan borcumuzdan düşecekmiş Eses'e giderse. Hatta Deniz de diyorlar ama Deniz'in talibi çok, sanmıyorum. Ama ikisini oraya verebilseydik o borcu da hemen hemen kapamış olacaktık.
                              Ishak her türlü gider de Deniz' in talibi çok haberlerine inanma. Olsa bile anlaşamaz da kalır yine. Acayip tiksiniyorum böyle adamlardan.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başkan iyi niyetli olarak twitterdan taraftarlarla iletişimde geçmek istiyor lakin bizde o kadar saygılı insanlar değiliz.Sosyal medyayı +18 video ve resimler için kullanan Türk milletiyle sosyal medya aracılığıyla anlaşman çok zordur hatta imkansızdır.Bencede başkan bıraksın bu Twitter işlerini kendi işine odaklansın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X