Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskan 6 transfer yapacagiz demis yok artik 6 nedir ya bu takima 15 oyuncu lazim . Biz bitmisiz , seneyede bizden hicbirsey olmaz . baskan yaniltti beni .
    seneyede erkan gibi saban gibi loserlari izleriz oh ne güzel . bizden bekliyoruz sezon bitsin diye .
    başkan resmen zıçmış bu takıma en az 10 tane adam lazım bu rezil kadrodan nasıl iskelet çıkaracaksın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Moritz Leitner nasıl olur?
      Alman futbolunun gelecegi dediler ama yükseliş gösteremedi bir türlü düşüşte mantıklı kiralanabilir.

Yorum

• bu şekilde takıma, rakibe bakmadan hücum oynatacaksa ersun'u da istemiyorum.nerede ne yapması gerektiğini bilen her şartta hücum değil, her şartta galibiyet planı yapan akıllı hoca gelsin.

Yorum

• Takim icin en büyük transfer futboldan anlayan bir Teknik Direktördür...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• onur eldiveni formayı bırakıp gitmiş

demek ki içinde giyecek sevgi kalmadı bırakmadık..
            yazık abi adam maç kurtarınca oooooo onuuuuuuuuuuuuuur
            simdi hatalı gol yedi diye anasına karısına cocuguna söv
            bu nedir abi ? onu hatalı golu yemese biz bu macı kazanabilecek miydik ? kazanamıcaktık.. onurunda bu kadar fevri davranmaması lazımdı. klüpte en sevdiğim kişiydi...
            düzeltiyorum facebookta bir kişi böyle yazdı
            Onur Recep Kıvrak Hami Hoca'ya Formasını çıkararak Hami' nin önüne koydu ve çık sen oyna dedi. via (@ibrahimsa61)
            En son CasTo tarafından düzenlendi; 24.04.2016, 22:17.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takim icin en büyük transfer futboldan anlayan bir Teknik Direktördür...
              Ama hami cuventus macında iyi fütbol oynatmıstı.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hami Juventus maçında iyi oynatmıştı, Ersun Galatasaray maçında. Aralarında hiç bir fark yok. Siz hala Ersun'u isteyin. İnşallah gelir de kurtulurum bu kulüpten.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama hami cuventus macında iyi fütbol oynatmıstı.
                  Ama onun disinda'da yaptigi tek sey mankenlige soyunup, sahada sponsorunun ilk bahar yaz koleksyonunu tanitmakti...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami Juventus maçında iyi oynatmıştı, Ersun Galatasaray maçında. Aralarında hiç bir fark yok. Siz hala Ersun'u isteyin. İnşallah gelir de kurtulurum bu kulüpten.
                    sen Allahın lütfusun.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen Allahın lütfusun.
                      Estağfurullah reis. Çok doldum içim yanıyor.

Yorum

Estağfurullah reis. Çok doldum içim yanıyor.
                        sana kötü bir haber vereyim.
                        erdal abi ersunu işaret etti.

Yorum

sana kötü bir haber vereyim.
                          erdal abi ersunu işaret etti.
                          Yapıcak bir şey yok. Bakalım başkan sakin kalıp doğru kararlar mı verecek yoksa Nevzat'ın kuyusuna düşüp panikle Ersun'u mu getirecek?

Yorum

Yapıcak bir şey yok. Bakalım başkan sakin kalıp doğru kararlar mı verecek yoksa Nevzat'ın kuyusuna düşüp panikle Ersun'u mu getirecek?
                            valla panik falan işi değil artık hala daha bir hocayla anlaşmadılarsa ne diyeyim.

Yorum

valla panik falan işi değil artık hala daha bir hocayla anlaşmadılarsa ne diyeyim.
                              anlaşmadılar bence. anladığım kadarıyla uefa kararını bekliyorlar.

Yorum

• beyler sizce Onur gider mi ? Onur meselesi ne olur bu hareketlerden sözlerden sonra ?

karısına küçücük yeni doğan kızına sövmek nedir ? nasıl bir mide var sizde ? sövenler ben yiğidim diye dolaşır yarın sokaklarda küçücük 1 yaşına girmemiş sabiye sövmek nedir ?
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X