İlk olarak kanterts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoritz Leitner nasıl olur?
Yorum
-
Takim icin en büyük transfer futboldan anlayan bir Teknik Direktördür...
Yorum
-
onur eldiveni formayı bırakıp gitmiş
demek ki içinde giyecek sevgi kalmadı bırakmadık..
yazık abi adam maç kurtarınca oooooo onuuuuuuuuuuuuuur
simdi hatalı gol yedi diye anasına karısına cocuguna söv
bu nedir abi ? onu hatalı golu yemese biz bu macı kazanabilecek miydik ? kazanamıcaktık.. onurunda bu kadar fevri davranmaması lazımdı. klüpte en sevdiğim kişiydi...
düzeltiyorum facebookta bir kişi böyle yazdı
Onur Recep Kıvrak Hami Hoca'ya Formasını çıkararak Hami' nin önüne koydu ve çık sen oyna dedi. via (@ibrahimsa61)En son CasTo tarafından düzenlendi; 24.04.2016, 22:17.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim icin en büyük transfer futboldan anlayan bir Teknik Direktördür...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma hami cuventus macında iyi fütbol oynatmıstı.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Juventus maçında iyi oynatmıştı, Ersun Galatasaray maçında. Aralarında hiç bir fark yok. Siz hala Ersun'u isteyin. İnşallah gelir de kurtulurum bu kulüpten.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen Allahın lütfusun.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstağfurullah reis. Çok doldum içim yanıyor.
erdal abi ersunu işaret etti.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana kötü bir haber vereyim.
erdal abi ersunu işaret etti.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapıcak bir şey yok. Bakalım başkan sakin kalıp doğru kararlar mı verecek yoksa Nevzat'ın kuyusuna düşüp panikle Ersun'u mu getirecek?
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla panik falan işi değil artık hala daha bir hocayla anlaşmadılarsa ne diyeyim.
Yorum
-
beyler sizce Onur gider mi ? Onur meselesi ne olur bu hareketlerden sözlerden sonra ?
karısına küçücük yeni doğan kızına sövmek nedir ? nasıl bir mide var sizde ? sövenler ben yiğidim diye dolaşır yarın sokaklarda küçücük 1 yaşına girmemiş sabiye sövmek nedir ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
Yorum