Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    legia da iyi adamlar var mesela, lakin öyle değildir. yani bize yedirmezler öyle oyuncuları, bize ancak brozekler gibisi gelir. gürcistan olayını kayserispor denedi tutmadı

avatarınızdaki kişi için ideal yerler ama, birde listeye belçikayıda eklemek lazım. kurt van de paar, thijs zamanlarına dönebiliriz
    Su aşamada çok doğru tespit Belçika da potansiyel isimler var ama maddi sıkıntı kotu.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayatta gelmez enaz 10 milyon euro çekerler.
      Diafra Sakho'yu 5 milyon avroya sattılar birinci lige çıktıkları sezon tabii bizden çok önce keşfetmişlerdir o başka mesele 3-4 milyon avroya alınabilir

Yorum

• sözleşmesi bitiyor Christian Santos'ta olabilir

Yorum

• kruse bir partiden sonra taxide 10bin avro kayipettiginden ve sonra dogum günü partisinde izinsiz fotoraflar ceken kadinin elinden telefonu alip bunlari silmesi medyaya negatif yansidigindan mili takim kadrosundan cikarildi

bizde takim arkadasina silah cekmede sorun yok
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kruse bir partiden sonra taxide 10bin avro kayipettiginden ve sonra dogum günü partisinde izinsiz fotoraflar ceken kadinin elinden telefonu alip bunlari silmesi medyaya negatif yansidigindan mili takim kadrosundan cikarildi

bizde takim arkadasina silah cekmede sorun yok
            o bilince eriştiğimiz gün biz de kurtulacağız.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Genemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.
              Yalnız Lucescu Shakhtar' a gittiğinde Shakhtar şimdiki Trabzonspor' dan daha alakasız bir kulüptü.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar

fc Augsburg var almanya liginde bu takimda üc tane yapon oyuncu var

biri savunma biri ortasaha biri golcü ücünü alalim transferi kapatalim gercekten canla basla oynayan oyuncu bunlar fazla maliyetleri olacagini sanmiyorum ..

Hong Jeong-ho - savunma oyuncusu Augustos ayinda 27 olacak fc augsburgun 20 numarasi .....

Koo Ja-cheol - ortasaha oyuncusu 27 yasina yeni girmis Korea milli takim oyuncusu .....

Ji Dong-won - golcü bu sene 25 olacak Korea milli takim oyuncusu .......

fc augsburgu izleyenler Bilir cok is var bu üclüde hem ucuz olurlar Hemde cok güc katarlar takima
                adamlar güney koreli.bence düzeltme yap çünkü nasıl biz Türklere arap dediklerinde kızıyoruz o adamlarada syagı duymak gerekir.

Yorum

Gürcistan Polonya ve balkanlar taramalı.
                  Gürcistan bende

Yorum

• nasıl içerde cardozo gibi bir oyuncu lazım oluyorsa, deplasman içinde uzun menzilli çalışkan bir oyuncu lazım.umar uygun bir oyuncu.21 yaşında.kendini çeşitleyerek ilk 11 oynayacak seviyeye de gelebilir.süper lig seviyesinde çok iyi bir sezon geçiriyor.

Yorum

• O gelmez bu gelmez. Cardozo gelmiş, bosingwa gelmiş. Onlar niye gelmesin? Jean-Marie Pfaff gelmiş oynamış zamanında
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 00:25.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar güney koreli.bence düzeltme yap çünkü nasıl biz Türklere arap dediklerinde kızıyoruz o adamlarada syagı duymak gerekir.

düzeltme nasil yapildigini bilmiyorum ...

BU GÜZELIM SITEMIZI ZIYARET EDEN GÜNEY KORELILERDEN ÖZÜR DILIYORUM

BEN YAPON VEYA KORELI DERKEN NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAYAN OLMUSTUR SANIRIM NIYETIM KIMSEYE SALDIRIDA BULUNMAK DEGILDI SADECE BU ÜC OYUNCU ISIMIZE YARAR DIYE YAZMAK ISTEMISTIM UYARIN ICIN TESEKKÜR EDERIM
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O gelmez bu gelmez. Cardozo gelmiş, bosingwa gelmiş. Onlar niye gelmesin? Jean-Marie Pfaff gelmiş oynamış zamanında

Lars olsen unutmayalim cok önemli kariyere sahipti
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Forvet konusunda benim favorim. Abel Hernandez maliyet açısından bakarsak hayal olur

Yorum

• mesela rusescu, kariyerinde braga sevilla bükreş gibi takımlar var ve 27 yaşında osmanlıspor'a geliyor. mükemmel olmayabilir ama vasatın üstünde mücadele gücü, oyun aklı ve tekniği var. bonservissiz alınıyor bu futbolcu. büyük kazıklar yiyoruz malesef.

Yorum

• Futbolcu isimlerinden ziyade hoca olmalı önceliğimiz,
                                yönetimin önceliği de hoca olmalı,
                                ve zaman açısından öyle şanslı ki yönetim,
                                şimdi görüşmeler sürüyor,lig biter bitmez isim açıklanacak olmalı,
                                ligin bittiği gün yeni hocamız şu,hayırlı uğurlu olsun demezse yönetim,artık savunulacak yanları kalmaz,
                                niye kalmaz,Hami hoca ile olmayacağını daha 2.maçında anlamışlardır,ligin bitmesine daha 2 ay var,
                                e bu 2-3 ayı boşa geçiriyor da hocayı netleştirmedilerse o koltukta da oturmasınlar bi zahmet.
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 08:57.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X