İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatta gelmez enaz 10 milyon euro çekerler.
Yorum
-
kruse bir partiden sonra taxide 10bin avro kayipettiginden ve sonra dogum günü partisinde izinsiz fotoraflar ceken kadinin elinden telefonu alip bunlari silmesi medyaya negatif yansidigindan mili takim kadrosundan cikarildi
bizde takim arkadasina silah cekmede sorun yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekruse bir partiden sonra taxide 10bin avro kayipettiginden ve sonra dogum günü partisinde izinsiz fotoraflar ceken kadinin elinden telefonu alip bunlari silmesi medyaya negatif yansidigindan mili takim kadrosundan cikarildi
bizde takim arkadasina silah cekmede sorun yok"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenemi lucescu gelmez schaktar örnekleri verenler schaktarin vizyonu ve bütçesine bakin birde bizim butcemiz bakin arada dağlar kadar fark var.misal öyle wonderkid yildiz adayı bize gelmez.geçen de biri zivkovic yüzünden benle atisiyordu adamı city Dortmund real istiyor nasıl gelsin mantık.lucescu onun sistemi kurması en az 3 yıl obada sabredecek ne yönetim var nede taraftar.kulübü borc batağına sokmuşlardır yazık.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar
fc Augsburg var almanya liginde bu takimda üc tane yapon oyuncu var
biri savunma biri ortasaha biri golcü ücünü alalim transferi kapatalim gercekten canla basla oynayan oyuncu bunlar fazla maliyetleri olacagini sanmiyorum ..
Hong Jeong-ho - savunma oyuncusu Augustos ayinda 27 olacak fc augsburgun 20 numarasi .....
Koo Ja-cheol - ortasaha oyuncusu 27 yasina yeni girmis Korea milli takim oyuncusu .....
Ji Dong-won - golcü bu sene 25 olacak Korea milli takim oyuncusu .......
fc augsburgu izleyenler Bilir cok is var bu üclüde hem ucuz olurlar Hemde cok güc katarlar takima
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcistan Polonya ve balkanlar taramalı.
Yorum
-
nasıl içerde cardozo gibi bir oyuncu lazım oluyorsa, deplasman içinde uzun menzilli çalışkan bir oyuncu lazım.umar uygun bir oyuncu.21 yaşında.kendini çeşitleyerek ilk 11 oynayacak seviyeye de gelebilir.süper lig seviyesinde çok iyi bir sezon geçiriyor.
Yorum
-
O gelmez bu gelmez. Cardozo gelmiş, bosingwa gelmiş. Onlar niye gelmesin? Jean-Marie Pfaff gelmiş oynamış zamanındaEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 00:25.
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar güney koreli.bence düzeltme yap çünkü nasıl biz Türklere arap dediklerinde kızıyoruz o adamlarada syagı duymak gerekir.
düzeltme nasil yapildigini bilmiyorum ...
BU GÜZELIM SITEMIZI ZIYARET EDEN GÜNEY KORELILERDEN ÖZÜR DILIYORUM
BEN YAPON VEYA KORELI DERKEN NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAYAN OLMUSTUR SANIRIM NIYETIM KIMSEYE SALDIRIDA BULUNMAK DEGILDI SADECE BU ÜC OYUNCU ISIMIZE YARAR DIYE YAZMAK ISTEMISTIM UYARIN ICIN TESEKKÜR EDERIMBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gelmez bu gelmez. Cardozo gelmiş, bosingwa gelmiş. Onlar niye gelmesin? Jean-Marie Pfaff gelmiş oynamış zamanında
Lars olsen unutmayalim cok önemli kariyere sahiptiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
mesela rusescu, kariyerinde braga sevilla bükreş gibi takımlar var ve 27 yaşında osmanlıspor'a geliyor. mükemmel olmayabilir ama vasatın üstünde mücadele gücü, oyun aklı ve tekniği var. bonservissiz alınıyor bu futbolcu. büyük kazıklar yiyoruz malesef.
Yorum
-
Futbolcu isimlerinden ziyade hoca olmalı önceliğimiz,
yönetimin önceliği de hoca olmalı,
ve zaman açısından öyle şanslı ki yönetim,
şimdi görüşmeler sürüyor,lig biter bitmez isim açıklanacak olmalı,
ligin bittiği gün yeni hocamız şu,hayırlı uğurlu olsun demezse yönetim,artık savunulacak yanları kalmaz,
niye kalmaz,Hami hoca ile olmayacağını daha 2.maçında anlamışlardır,ligin bitmesine daha 2 ay var,
e bu 2-3 ayı boşa geçiriyor da hocayı netleştirmedilerse o koltukta da oturmasınlar bi zahmet.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 08:57.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum