Lucescu Brezilyalilari sever yeni sezon transferimiz bu yonde olacaktir diye tahmin ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
futbol artık çevik çabuk oyuncularla oynanıyor. fizik olarak bu oyuncular hemen kendini belli ediyor.üstüne de teknik tabi. özellikle çeviklik konusunda türk oyuncular çok sıkıntılı.benim gördüğüm bir gökhan töre var. o da yeterince çabuk değil, vucudu çok kalınlaştı güce ağırlık verdi. fizik ve teknik olarak belli bir standardı yakalarsak şampiyonluk çok uzak değil.bjk ve fener kadrolarına bakınca arayı kapatmak çok zor değil diye düşünüyorum.
Yorum
-
Devre arası dönem için ACİL olarak yapmamız gereken tek şey kadro temizliği, maaş bandının olabildiğince aşağı çekilmesi.
Özer, Deniz, İshak, Soner, Musa Nizam, Salih, S.Gürler, F.Atik, Sefa
Yaklaşık 10 milyon euro cepte kalıyor. Şu 9 adamı gönderirsek çok rahatlarız. Bazıları kiralıkta gidebilir, Anadolu takımları devre arası kapımızı çalacaktır, üçe beşe bakmadan satalım kurtulalım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
.....................onur...........
..cavanda...xxxx..xxxx...xxxx
...............xxxx..m'bia
.........xxxx.....ekici.....marin
....................xxxx
hoca lucescu ise durum bu gibi gözüküyor.hatta bu oyuncular bile tehlikede. iki sağlam forvet ve bir tane çok üst düzey bir merkez ortasaha kesin alırız.defansı ukrayna dan ucuza halleder. gerçi lucescu 10 numara seviyor.öyle bir oyuncu görmeyeli de uzun zaman olmuştu.heyecanla bekliyoruz.En son artvints tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 12:38.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.....................onur...........
..cavanda...xxxx..xxxx...xxxx
...............xxxx..m'bia
.........xxxx.....ekici.....marin
....................xxxx
hoca lucescu ise durum bu gibi gözüküyor.hatta bu oyuncular bile tehlikede. iki sağlam forvet ve bir tane çok üst düzey bir merkez ortasaha kesin alırız.defansı ukranya dan ucuza halleder. gerçi lucescu 10 numara seviyor.öyle bir oyuncu görmeyeli de uzun zaman olmuştu.heyecanla bekliyoruz.
sefa,yusuf,okay,aykut rotasyon oyuncuları olurlar.Ayrıca bence Douglas ilk 11 e yerlesir.
1461 den batuhan ve ogulcan degerlendirilebiliri.
Muhammet besir a takımda devam etmeli ayrıca en az 2 isim daha alt yapıdan A takıma cıkmalı.
Bu yazdıgın kadroya : douglas,ugurcan,aykut,aytac,okay,sefa,yusuf,muhamm et besir,batuhan,ogulcan ı ekliyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
1 stoper 11 icin
1 sol bek 11 icin
1 sag bek alternatif
1 sok bek alternatif
1 merkez ortasaha 11 icin
1 forvet 11 icin
2 kanat 11 veya rotasyon
1 kale alternatif
eksikler oldukca fazlaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
-----------onur-----------
cavanda---douglas----*****------******
-----------mbia-------*****----------------
*******-----------ekici-------------marin
----------cardozo/******--------------------
ugurcan,aykut,ugur demirok,aytac,okay,sefa,yusuf,muhammet besirALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
baskan degisince duyumcu kadrosu da degisecektir. millet twitter'lerinizi kontrol edinayrica cakma dayi kolpa meyhaneci de gitti sanirim twitter'i ile birlikte.
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Bielsa da ciddi sekilde dusunulebilir.
Ne tekke ne de Hami yardımcı olmamalı.
Osman Özköylü yardımcı ve yarım sezon teknik direktörlük icin ideal isim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan degisince duyumcu kadrosu da degisecektir. millet twitter'lerinizi kontrol edinayrica cakma dayi kolpa meyhaneci de gitti sanirim twitter'i ile birlikte.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarım sezon Lucescu'yu beklemek mi yoksa bu yarım sezonda Şenol Hoca gibi bi teknik direktör getirip gelecek sezona hazırlık yapmak mı derseniz ben 2. şıkkı tercih ederim Lucien Favre olabilir
Yorum
Yorum