Tahminim yeni hocamız Ersun Yanal olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu güzel bir temizlik yapılması lazım.
GİTMESİ GEREKENLER
DOUGLAS
UĞUR DEMİROK(UMAR VE NDİAYE TRANSFERLERİNDE TAKAS İÇİN KULLANILABİLİR)
MUSA
SALİH
FATİH
ÖZER
MARİN
ERKAN
SEFA
CARDOZO
NDOYE
YATABARE
KALMASI GEREKENLER
ONUR
ESTEBAN
AYKUT
YUMLU
AKAKPO
ZEKİ
AKBAŞ
YUSUF
CAVANDA
GÜRAY
AYTAÇ
OKAY
RAMAZAN
MEHMET
MUHAMMET
GELECEK SEZON TRANSFER PLANI
1) Teknik direktörümüz belirlendikten sonra ilk 11 için ortasaha ve forveti tamamen değiştirecek transferler yapılacaktır.
2) Yedek kadromuzun güçlü olması çok önemli.Sivas küme düşerse maliyeti de uygun olursa Aatıf Şeyşu alınabilir.Aatıf hem kanatlar için hem forvet için iyi bir alternatif olabilir.Osmanlıdan Aminu Umar ve Başakşehirden Edin Visca kanatlar için çok iyi alternatif olurlar.Osmanlıdan Ndiaye 6 , 8 ve 9.5 numara olarak çok iyi bir alternatif olur.
3) Gelecek sezon yedek kadromuzun aşağıda ki gibi olmasını isterdim :
Esteban,Zeki,Yumlu,Akakpo,Yusuf,Ndiaye,Mehmet,Umar ,Aatif,Visca,Muhammet
Onun dısındaki listenin tamamına katılıyorum.Belki yusuf ve sefa baska takımda cok iyi oynayacaklar ama bizde olmadı ve olmayacak.
Ne yusuf ne yumlu gram ilerleme kaydetmediler.Zaten yasları sebebiyle artık bu oyuncular olacak diye beklemek abes.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim yeni hocamız Ersun Yanal olacak.
Yorum
-
Trabzonspor'da 3-5-2 yi uygulayabilmek kolay aslında.
3 tane sağlam defansın varsa ( aykut demir bunlardan biri . iki tane daha alınmalı . )
2 tane ön libero ( aytaç kara . yanına borceaunu gibi bi futbolcu olabilirdi .)
2 tane kanat . ( bence burada sağ kanada cavanda gibi demeyeceğim direk cavanda'nın kendisi monte edilebilir. sol kanada hareketli bir Brezilyalı alınmalı )
1 tane oyun kuruc ( marco marin ve Mehmet ekici varken buna gerek yok )
2 tane forvet . ( hah işte sorun burda. Trabzonspor tüzüğünde sanki çift forvet oynatılamaz diye bir madde var. hep burada tıkanıyoruz. ) Cardozo bence sezon sonu gider. O yüzden Muhammet Demir'in yanına gole aç ( yıldız demedim bakın ) bir golcü alınmalı .
o zaman bu takım uçar . çünkü bizim kalemiz zaten sağlam . 3 defansta sağlam olursa ve iki ön liberon çift yönlü oynayabiliyorsa zaten defansta sağlam olur. bizde orta alan sıkıntı . o yüzden orta alanı kalabalık tutmalıyız.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
ha unutmadan 3-5-2 için defans ve orta sahaya İtalyan futbolunu bilen oyuncu şart. çünkü İtalyan futbolu sert . o yüzden futbolcu sertliğe alışkın olmalı. ( e bizde de sert diyecekler olur muhakkakel cevap : bizdekiler kasap kasap
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
dörtlü savunmadan sonra üç orta saha özellikli üç de hücum özellikli oyuncu oynatmak dengeli bir takım olmayı sağlar. bu 4 3 3 oynamak anlamına gelmez her zaman.
............selçuk..colman
....burak......jaja..........engin
..................umut
burada söylediğim denge tutturulmuş ama taktik başka. orta saha sert değil, pas ağırlıklı bir oyun oynanıyor. önde umut'un defansa yardımı fazla bunlar detaylar. ama üç orta saha üç hücum oyuncusu oynatmak alan parselleme hücuma çıkış, geri dönüşler rakibi karşılama direnç gibi konular için önemli. tabi bu tip şeylerin oturması için en önemli şey aynı teknik kadro ve belli sayıda sabit oyuncu ile verimli, uzun bir dönem geçirmek.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledörtlü savunmadan sonra üç orta saha özellikli üç de hücum özellikli oyuncu oynatmak dengeli bir takım olmayı sağlar. bu 4 3 3 oynamak anlamına gelmez her zaman.
............selçuk..colman
....burak......jaja..........engin
..................umut
burada söylediğim denge tutturulmuş ama taktik başka. orta saha sert değil, pas ağırlıklı bir oyun oynanıyor. önde umut'un defansa yardımı fazla bunlar detaylar. ama üç orta saha üç hücum oyuncusu oynatmak alan parselleme hücuma çıkış, geri dönüşler rakibi karşılama direnç gibi konular için önemli. tabi bu tip şeylerin oturması için en önemli şey aynı teknik kadro ve belli sayıda sabit oyuncu ile verimli, uzun bir dönem geçirmek.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Seneye oyuncu grubu nasıl olacak bilemem ama şu an elimizdeki kadroya en uygun taktik 3'lü defanstır.
----------------------------------Onur/Esteban------------------------------------
------------Aykut------------------Bosingwa-----------------Yumlu--------------
Cavanda-------------Aytaç---------------------Okay/Ramazan-------------Yusuf
--------------------Ekici---------------------------Özer/Marin-----------------
--------------------------------M. Demir-------------------------------------Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-3-3 sistemi daha çok karşı tarafın senden korktuğu ve kapalı oyun tarzını benimsediği takımlar içindir. Trabzonspor için uygun değil maalesef. 3-5-2 ise orta alanı kalabalık tutarak rakibi orta alanda oyun oynamasını engelleyen ve kanat oyuncularının çift yönlü ön liberolarının çift yönlü olduğu bir sistemdir. ve Trabzonspor için ideal bir sistemdir. çünkü Trabzonspor istediği kadar sağlam defans yapsın kanatları ve bekleri hücuma etki edemediği için gol yollarında hiçbir zaman başarı elde edemiyor ...
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye oyuncu grubu nasıl olacak bilemem ama şu an elimizdeki kadroya en uygun taktik 3'lü defanstır.
----------------------------------Onur/Esteban------------------------------------
------------Aykut------------------Bosingwa-----------------Yumlu--------------
Cavanda-------------Aytaç---------------------Okay/Ramazan-------------Yusuf
--------------------Ekici---------------------------Özer/Marin-----------------
--------------------------------M. Demir-------------------------------------
...........................onur
.............yumlu...bosingwa..aykut
..cavanda.............aytaç...............yusuf(gü ray)
............ramazan..................ekici
..................cardozo........demir
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu taktiği yazıyorsan cardozo'yu da koyacaksın onbire
...........................onur
.............yumlu...bosingwa..aykut
..cavanda.............aytaç...............yusuf(gü ray)
............ramazan..................ekici
..................cardozo........demirTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yazdığımla alakalı değil ama cevap vereyim. trabzonspor'un kanatları sabit bir şey değil, değiştirilebilir. kendi kendimizi kısıtlamaya gerek yok. benim izlemekten zevk aldığım bir taktik değil 3 5 2. hiçbir taktiğin trabzonspor'da uygulama zorunluluğu yoktur. çok tartışılır bunlar. trabzonspor'un 3 stoper oynatacak bir durumu ve alışkanlığı da yok.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5-2 taktiği hareketli bir taktiktir. bu taktiği uygulayabilmek için önlibero ve kanatlarının çift yönlü olması gerekir. yani kanatlar aynı zaman da bir bek görevi görür. rakip hücum ederken 5-2-1-2 e dönen sistem hücuma kalkarken 3-2-5 oluyor . yani demek istediğim takım devamlı hareket ediyor bu sistem de. o yüzden kanat ve ön libero oyuncularının gerçekten çok iyi seçilmiş olması gerekiyor ...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim izlediğim örnekler de çok hareketsiz takımlar gördüm.daha çok sağlam ve güçlü oyuncularla defansif bir taktik izlenimi veriyor. öyle oyuncular aldığında 4 4 2 de oynarlar. maharet taktikte değil yani. ayrıca defansın ortasında oynayacak oyuncu büyük sorun. ogün gibi oyuncu lazım. yıllardır yok öyle komple defans oyuncusu.adam bjk'yi bu sistemle tek mağlubiyetle şampiyon yaptı. ve ortasahasında 12 tane futbolcusu vardı . toplam 23 oyunculu bir kadronun yarısı orta sahaydı gerisini siz düşünün ...
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorta saha bazlı oynayan takım durgun olmaz. sizin izlediğiniz örnekleri bilemeyeceğim ama lucescu modeli 3-5-2'de kimse durgun top oynayamaz. çünkü lucescu'ya ters.adam bjk'yi bu sistemle tek mağlubiyetle şampiyon yaptı. ve ortasahasında 12 tane futbolcusu vardı . toplam 23 oyunculu bir kadronun yarısı orta sahaydı gerisini siz düşünün ...
Yorum
Yorum