Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fazla deyil, Aytac veya Okay ve Mehmet veya Marin.
    Onlardan birisi olabilir diye yazmistim. Her biri ilk onbirde oynayabilir veya yedeki olabilir. ;-)
    Abi sorun orada degil, 12 pozisyon var yazdigin kadroda.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu adam, ben arfa bizim uğraşacağımız adamlar değil.istanbul takımlarına yakışır. gezecek tozacak, ilgiyi görünce mutlu olup sahada da birvşeyler yapacak.trabzon'da canı sıkılır, sıkıldıkça da sorun çıkar. bizim futbola daha profösyönel bakan adamları almamız lazım.gelip efendi gibi çıkacak sahaya oynayacak. problemli olacaksa yattara gibi ucuza gelmiş, trabzon'da yıldız olmuş biri kabul edilir. hem çok paraya gelecek, hem de sorun yaşatma ihtimali olacak futbolcu bize olmaz. vazgeç o sevdadan.
      haklısın ama gözlerim sahada boyle yetenekli adamları arıyor.

Tek basına mac alabilecek adamlar gerekli.Tamam takım olmak onemli ama takımda en az bir tane mac cozebilecek adam olmalı.

Sosa bu sene kac tane macı tek basına cevirdi.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Benim kadrom bu 20 milyon Euro anca tutar cardozayı 5 yusuf 2 sefa 1 özer 1 erkanı 3 okay 1 yazdım 13 milyon Euro çıktı birde burakdan 2 gelecek 15 milyon Euro geriye 5 milyon Euro kalıyor bu parayla iyi bir takım kurulabilir kanatları müthiş bir takım olur belki çok iyi bir oyun kurucu eklenebilir Marinin durumuna bağlı olarak

-----------------------Onur----------------------------

Cavanda------Yumlu------(Daglau)----------(Güray)

--------Aytac/Baduhan-----(İgor DENİSOV)----------

(Nakoulma)-------Mehmet/Marin-----(Aatif Chahechouhe)--

---------------------(Eren Derdiyok)-------------
        En son oksoholu tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 14:53.
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi sorun orada degil, 12 pozisyon var yazdigin kadroda.
          HHAAAAAAAA, evet
          Dogru yaahhuuuu!!!!

Yorum

• Ekici'ye nasıl güvenip sezona başlayacağız?
            Her an takimi haftalar boyu yanliz birakma olasiligi olan biri...çooook sakatlaniyor
            Bu sezon hiç yoktu
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim kadrom bu 20 milyon Euro anca tutar cardozayı 5 yusuf 2 sefa 1 özer 1 erkanı 3 okay 1 yazdım 13 milyon Euro çıktı birde burakdan 2 gelecek 15 milyon Euro geriye 5 milyon Euro kalıyor bu parayla iyi bir takım kurulabilir kanatları müthiş bir takım olur belki çok iyi bir oyun kurucu eklenebilir Marinin durumuna bağlı olarak

-----------------------Onur----------------------------

Cavanda------Yumlu------(Daglau)----------(Güray)

--------Aytac/Baduhan-----(İgor DENİSOV)----------

(Nakoulma)-------Mehmet/Marin-----(Aatif Chahechouhe)--

---------------------(Eren Derdiyok)-------------
              Bu kadro ile 4. oluruz anca.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Saffet Susic'in yeğeni Tino-Sven Susic yeni Colman olabilir

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekici'ye nasıl güvenip sezona başlayacağız?
                  Her an takimi haftalar boyu yanliz birakma olasiligi olan biri...çooook sakatlaniyor
                  Bu sezon hiç yoktu
                  2 yıldır maç başına 4-5 tekme yiyor adam ne yapsın. Bu ligin savunma oyuncuları lisanslarını kasaptan almış.

Yorum

• Yusuf, şu taraftara rağmen hala oynamaya çalışıyor ya, adamın topa vurması bile mucize. Adam bek, karşı karşıya kaldı, inan 2 sene önce olsaydı çok rahat atardı. Ama Yusuf'u lime lime yedi bu taraftar. Bu saatten sonra adam olacaksa da olmaz. Ben de olsam Yusuf'un yerine giderim. Galatasaray Beşiktaş her neyse, sonra bize takarken golleri, ulan bizde niye böyle değildi derler...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf, şu taraftara rağmen hala oynamaya çalışıyor ya, adamın topa vurması bile mucize. Adam bek, karşı karşıya kaldı, inan 2 sene önce olsaydı çok rahat atardı. Ama Yusuf'u lime lime yedi bu taraftar. Bu saatten sonra adam olacaksa da olmaz. Ben de olsam Yusuf'un yerine giderim. Galatasaray Beşiktaş her neyse, sonra bize takarken golleri, ulan bizde niye böyle değildi derler...
                      Taraftarın yeni mazlumu. Yumlu'yu kovduramadılar, şanslarını Yusuf'ta deniyorlar.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• visca 12 gol
                        rodallega 15 gol
                        ndiaye 10 gol
                        eren 10 gol

üçünü alırım düşünmem.

Yorum

• Mevcut kadro değerlendirilmeli deniyor bazen. Değerlendirilmeli tabiki ama yetenekli olanlar değerlendirilmeli.

Kimin ne verebileceği az çok belli oldu artık. Özellikle son iki maçın yıldızı (bana göre) Cavanda kesinlikle kalmalı. Eksik birsürü mevki varken birde yeni sağbek arayamayız. Cavanda şampiyon kadroda mutlaka olmalı.

Onun dışında Aykut, M. Demir ve sakatlanmazsa Ekici şampiyon kadroya monte edilebilir.

Sonuç olarak elde var; Onur, Cavanda, Aykut, Ekici ve Demir.

Yani minimum 6 ilk11 oyuncu transferi şart.

Marko Marin, formunu devam ettirirse sezon sonu çingene pazarlığıyla daha ucuza alınabilir. Hiç olmazsa rotasyon oyuncusu olur. Yedek kulübesinde çöplerle şampiyonluk yarışına girilmez zaten.

Kadroda bulunanilecek diğer oyuncular; Uğurcan, Akakpo, Demirok, Güray, Okay, Aytaç, Yusuf ve Beşir kalabilir. Yusuf maaşı az olduğu için kalmasında bir sakınca yok ama iyi bir takasta kullanılabilir. Örn; Visca yada Ndiaye... 1 saniye bile düşünmem şahsen.

Yorum

• visca son 3 sezonda 30 gol atmış. yarısı kadar da asisti var.tabi bir sezon ptt'de oynadı ama adam istikrar konusunda hiç sıkıntı çekmemiş. tam bir takım oyuncusu. teklif yapılırsa gelmeye sıcak bakar. oyuncu gelmek isterse başakşehir çok diretmez. çok para isterlerse takas teklif ederiz.kabul etmezlerse almayız.ama teklifimizi yapalım biz.

Yorum

• Visca ve Ndiaye için 4-5 milyon eurolara çıkman lazım.
                              Lucas Ocampos arka planda kaldı mesela,böyle adamlara salça olmak lazım potansiyeli belli

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mevcut kadro değerlendirilmeli deniyor bazen. Değerlendirilmeli tabiki ama yetenekli olanlar değerlendirilmeli.

Kimin ne verebileceği az çok belli oldu artık. Özellikle son iki maçın yıldızı (bana göre) Cavanda kesinlikle kalmalı. Eksik birsürü mevki varken birde yeni sağbek arayamayız. Cavanda şampiyon kadroda mutlaka olmalı.

Onun dışında Aykut, M. Demir ve sakatlanmazsa Ekici şampiyon kadroya monte edilebilir.

Sonuç olarak elde var; Onur, Cavanda, Aykut, Ekici ve Demir.

Yani minimum 6 ilk11 oyuncu transferi şart.

Marko Marin, formunu devam ettirirse sezon sonu çingene pazarlığıyla daha ucuza alınabilir. Hiç olmazsa rotasyon oyuncusu olur. Yedek kulübesinde çöplerle şampiyonluk yarışına girilmez zaten.

Kadroda bulunanilecek diğer oyuncular; Uğurcan, Akakpo, Demirok, Güray, Okay, Aytaç, Yusuf ve Beşir kalabilir. Yusuf maaşı az olduğu için kalmasında bir sakınca yok ama iyi bir takasta kullanılabilir. Örn; Visca yada Ndiaye... 1 saniye bile düşünmem şahsen.
                                Onur, Esteban , Cavanda, bosingwa , Marin ( bonservisi alınmalı ) . Cardozo ( sezon sonu gidecek ama neyse ) Güray Vural , Mustafa yumlu ( yedek olarak ) Aykut demir , Akakpo ( iyi bir yedek ) Erkan zengin ( iyi bir yedek ) Mehmet Ekici . Muhammet Demir . Muhammet Beşir . Okay ( yedek olarak ) ...

Bu isimler haricini göndermeli ve 11 de oynayacak Transferler yapmalıyız. 10 Transfer şart.

Visca ve N'diaye Olabilir.
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Çalışıyor...
                                X