Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece bir Hatırlatma: bizim ÇÖP diye kuyruğuna teneke bağlayıp yolladığımız Janko tek başına Basel i sırtladı gidiyor...

Biz hala sorun Yusuf ta Douglas ta Erkan da Marin de cardozo da demeye devam edelim. Takım takım değil yeter artık tek tek Futbolcuları suçlamayı bırakın bizim taraftarlardan nefret etmeye başladım.

Haa bu arada bir Volkan Şen vardı bir zamanlar ağlata ağlata yollamıştık onu. Neyse her şeyin en iyisini biz biliriz değil mi biz Trabzon'lular futbol ulemasıyız değil mi? Şimdi de Yusuf mu afaroz edildi, sonrasında da Sefa mı, peki daha sonra Muhammet Demir mi kurban edilecek !?!

Gesendet von iPad mit Tapatalk
    Bütün suç Yılmaz Morgül de, halatı sırtı dönük hızlı geçecekti aga...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      okay,aytac,ekici rotasyonda kullanabilecegimiz cok iyi ortasaha oyuncuları.

ndiaye+transfer+transfer ile bu bolgeyi halletmiş oluruz.Ayrıca 1461 den batuhan bana kalırsa hem aytac hem de okay dan daha potansiyelli.

kanatlara 4 tane transfer yapmalıyız.visca+orkan TSL den alabilecegimiz oyuncular.2 tane genc yabancı almalıyız.

stoper icin akakpo+aykut rotasyon icin kalabilir.Buraya 2 tane ust duzey adam almak zorundayız.Batuhan bu bolgeyi de yedekleyecektir.

cavanda+transfer ile as beklerimizi bulmus oluruz.Guray+genc bir oyuncu ise rotasyon oyuncuları olur.

Bunlar hallolduktan sonra gerisi kolay.
      Batuhan önce 1461 de oynamayı başarsın, ondan sonra yedekler Trabzonsporda orayı burayı, o potansiyeli (!) ile.

Yorum

• Takımda kalması gerekenler:

As: Onur, Muhammet Demir, Mehmet
        Yedek (Çoğu kerhen): Aykut, Yusuf, Okay, Güray, Muhammet Beşir, Esteban, gençlerden 1-2 olabilir

Takımdan gitmesi gerekenler:

Kalanı
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 09:47.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bizim gönderidiğimiz adamlar gittikleri takımlarda oynayabiliyor. aldığımız oyuncular geldikleri takımlarda iyi işler yaparak geliyolar. ne var bizde anlamak mümkün değil. havasından mı suyunda mı.. ne istedilerdilerde bu kulüp vermedi. anlamak mümkün değil

Yorum

Sadece bir Hatırlatma: bizim ÇÖP diye kuyruğuna teneke bağlayıp yolladığımız Janko tek başına Basel i sırtladı gidiyor...

Biz hala sorun Yusuf ta Douglas ta Erkan da Marin de cardozo da demeye devam edelim. Takım takım değil yeter artık tek tek Futbolcuları suçlamayı bırakın bizim taraftarlardan nefret etmeye başladım.

Haa bu arada bir Volkan Şen vardı bir zamanlar ağlata ağlata yollamıştık onu. Neyse her şeyin en iyisini biz biliriz değil mi biz Trabzon'lular futbol ulemasıyız değil mi? Şimdi de Yusuf mu afaroz edildi, sonrasında da Sefa mı, peki daha sonra Muhammet Demir mi kurban edilecek !?!

Gesendet von iPad mit Tapatalk
            afaroz etmene gerek yok hocam.

sen 3 e 1 oldugun pozisyonda yanında 1 forvet bombos digeri ise arka direğe kacıyor. gidip orada hangi akla hizmet kaleye vuruyorsun ? üstelik kale değil stad arkasına cıkacaktı top nerdeyse. bu onun kacıncı hatası oldu ? kac kere kafasını kaldırmadan gitti kac kere kaleci ile karsı karsıyayken pas atmadı ? yetmedi mi hocam körü körüne savunmak nedir yusufu ?

ayrıca volkan şen konusunda. volkan şen bizde oynayabiliyor muydu hocam ? ayağında top tutamıyordu. calıma kacıp kaptırıyordu. fenerde nasıl oynuyor ? bu hataları yapıyor mu fenerde ? izlediğim kadarıyla hiçbirini yapmıyor..

ayrıca janko ya zamanındada dedik orta kesilmiyor top gelmiyor diye. cardozo da aynı durumda suan.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              afaroz etmene gerek yok hocam.

sen 3 e 1 oldugun pozisyonda yanında 1 forvet bombos digeri ise arka direğe kacıyor. gidip orada hangi akla hizmet kaleye vuruyorsun ? üstelik kale değil stad arkasına cıkacaktı top nerdeyse. bu onun kacıncı hatası oldu ? kac kere kafasını kaldırmadan gitti kac kere kaleci ile karsı karsıyayken pas atmadı ? yetmedi mi hocam körü körüne savunmak nedir yusufu ?

ayrıca volkan şen konusunda. volkan şen bizde oynayabiliyor muydu hocam ? ayağında top tutamıyordu. calıma kacıp kaptırıyordu. fenerde nasıl oynuyor ? bu hataları yapıyor mu fenerde ? izlediğim kadarıyla hiçbirini yapmıyor..

ayrıca janko ya zamanındada dedik orta kesilmiyor top gelmiyor diye. cardozo da aynı durumda suan.

Yusuf'un oyun zekasi anlaminda büyük sorunlari oldugunu ben de biliyorum. fakat sunu savunuyorum ben her oyuncuyu iyi bir takimda degerlendirmek lazim. biz de takimin t si yokken her oyuncuya tüh kaka deriz. bunun sonu yok yani. volkan aslinda biz de de ilk geldiginde iyi oynuyordu. sonrasinda takim takimliktan cikinca o da sacmaladi. aslinda sen kendin itiraf ediyorsun, ki volkan sikecilerde böyle oynayabiliyorsa, takim olma olgusunun öneminin ne Kadar büyük oldugu acik ve net. ayni sekilde her ne Kadar volkan in ceyregi Kadar oyun zekasi olmasa da Yusuf ta iyi bir takimda siritmaz iyi isler yapar. mesela Güray'i aldik Muhammet i aldik. bu ikisi su takimda 10 sene oynasalar bundan daha iyi performans gösteremezler. (gürayi görmedik henüz fakat o da bu Kadar olur ancak)
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim gönderidiğimiz adamlar gittikleri takımlarda oynayabiliyor. aldığımız oyuncular geldikleri takımlarda iyi işler yaparak geliyolar. ne var bizde anlamak mümkün değil. havasından mı suyunda mı.. ne istedilerdilerde bu kulüp vermedi. anlamak mümkün değil
                Kötü yönetimler yüzünden. Eğer bir yerde yönetim boşluğu varsa o boşluk lakayıtlıklarla, gevşekliklerle doldurulur. Yönetim doğru işler yapacak sonra o işler takıma yansıyacak. Takımda disiplinsizlikler barınmayacak, kaliteli futbolcuları seçerken de uyumları göz önünde bulundurulması lazım. Örnek Volkan Şen. Aklı İstanbul'daydı, sonuç ortada
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kurban Berdyev'in sözleşmesi bitiyormuş ilk tercih olması lazım hem kültür olarak yakın hem de hoca gibi hoca işi için sürekli çaba harcayan bir adam Alvaro Dominguez, Naboa, Gökdeniz, Bibras Natcho, Gökhan Töre, Rondon yaptığı transferlerden bazıları adam Rubin Kazan'da 4-5-1 oynatırken Rostov'da 3-5-2'ye dönmüş cesur da bir adam

Yorum

Yusuf'un oyun zekasi anlaminda büyük sorunlari oldugunu ben de biliyorum. fakat sunu savunuyorum ben her oyuncuyu iyi bir takimda degerlendirmek lazim. biz de takimin t si yokken her oyuncuya tüh kaka deriz. bunun sonu yok yani. volkan aslinda biz de de ilk geldiginde iyi oynuyordu. sonrasinda takim takimliktan cikinca o da sacmaladi. aslinda sen kendin itiraf ediyorsun, ki volkan sikecilerde böyle oynayabiliyorsa, takim olma olgusunun öneminin ne Kadar büyük oldugu acik ve net. ayni sekilde her ne Kadar volkan in ceyregi Kadar oyun zekasi olmasa da Yusuf ta iyi bir takimda siritmaz iyi isler yapar. mesela Güray'i aldik Muhammet i aldik. bu ikisi su takimda 10 sene oynasalar bundan daha iyi performans gösteremezler. (gürayi görmedik henüz fakat o da bu Kadar olur ancak)
                    volkan şen bize geldğinde fena değildi o zamanlar kafası futbolda degildi. rus dedikoduları cıkmıstı sercan ile beraber. hatırlarsanız esi amerikada getirmeye falan calısıyordu. ki eside istanbula gelirim diyordu. fena oynamıyodu fakat bizim o zamanki takımımız sadece buraga oynadıgı için oda pas atmıyordu ona. madem takım olgusu var neden pas atmıyordu buraga. burakta ona atmıyordu kendi atıyordu ama atıyordu. onun gibi her topu kaptırmıyordu hocam. ayrıca yusuf bu oyun zekasıyla bu pas atmayısıyla o takımıda bezdirmez mi ?
                    sonucta sen takımca birseyler yapmaya calısıyorsun bu pas atmıyor. kahraman olmaya calısıyor. bana kalırsa o takımızda yavas yavas bozar. yada oynadıgı takım hep yardımlasma pas alısverisi içinde buda doğru yolu bulur.

gürayda biraz onun gibi futbolcu sonucta akhisarda tüm toplar ona geliyordu. erkan zenginden pek farkı olmıcak gürayın bana göre.
                    eses de erkan zengine geliyordu tüm toplar.

muhammette başarıya aç bir oyuncu 2 3 defa pas vermediğine denk geldim. oda simdi olmasa bile 2-3 seneye o kıvama gelecektir benim fikrim bu yönde.
                    En son CasTo tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 10:48.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Bu takımda kalması gerekenler
                      *Onur : takımın onuru olduğu için
                      *Mustafa yumlu: hatta 61 nolu forma bile mustafaya verilmeli sahada ondan başka kimse oynamıyor
                      *Aykut : yedek stoper olarak kalmalı
                      *Cavanda : daha iyisini bulamayacağımız için kalmalı
                      *Aytaç : ön liberoda iyi bir alternatif şu an sakat sakat oynuyor
                      *Marin : iyi bir takımda yıldız olur
                      *Mehmet : aslında çok bencil buluyorum ama kalitesi var
                      *Erkan : yararlı olduğu maçlar var istediği zaman oynuyor belki iyi bir takımda daha iyi olur

Gitmesi gerekenler
                      *Yusuf : bu kadar eksik bir takımda hala forma bulamıyorsa bu takımda nasıl geleceği olsun
                      *Okay : çok fazla ağır bir adam bizim takımın oyuncusu değil
                      *Sefa : vasat anadoluda ekmek yer o kadar
                      *Muhammet demir: ikinci tekke mi geliyor demiştim ama son Beşiktaş maçı onun asla o seviyelere değil takım oyuncusu bile olamayacağını gösterdi bize iyi bir forvet lazım komple
                      *cardoza : ona göre takım kurulmayacaksa gönderilsin
                      *Diğer lüzumsuzları saymıyorum bile

Alınması gerekenler : iyi bir stoper, iyi bir ön libero, bir oyun kurucu on numara, bir solbek, bir forvet ve iki kanat oyuncusu 7 iyi adamdan bahsediyorum takasta kullanılabilecek ve satılabilecek adamlarımız var
                      @ okşoholu

Yorum

• Başkan ve yönetim anlamında şükürler olsun sorunu giderdik,
                        şimdi belli bir sistemi ve başarısı olan iyi bir hoca ve yapacağımız 4-5 oyuncu transferi ile bam başka bir kimliğe bürünebiliriz,bu olumsuz hava çok kolay dağılır diye düşünüyorum ben.
                        Karamsar olmayalım bakalım,
                        iyi bir hoca ile dertlerin % 50 si biter,
                        yeter ki şu kalan 9 maç bir an önce ve en az hasarla atlatılsın.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Takım içindekı bır çok sorun halıyle oyuncuların bıreysel performanslarınıda etkılıyor.
                          Partızanda sol hucumda oynıyan Mıhajlovıc dıye bır futbolcu var.1996 dogumlu.Transferı dusunulebılır.Suanda pıyasa degerı 500 bın gozukuyor.Genç oyuncu.Ilerısı ıcınde dusunulur.Pıyasası ıyıce artmadan yoklamalıyız.

Yorum

• çok doğru tespit.. tamamen katılıyorum..

Yorum

• Ben sizi bimiyorum, ama seneye Kadro buna kurulmasi lazim:

-----------------------Onur----------------------------

Cavanda------Yumlu------(Stoper)----------(Solbek)

-----------------Aytac/Okay-----(Önlibaro)----------

(Kanat)---------------Mehmet/Marin-----------(Kanat)

---------------------M.Demir-----(Forvet)-------------

Acik olan Mevsimler Yabanci olsun Yerli olsun.
                              Ama bu pozisonlara Transfer sart. Ütselikle genc ve ac
                              oyuncu lazim. Kanatlarda teknik ve hiz sahip olan topcu gelmesi gerekiyor.
                              Tabiki yapti ortalar Forveti bulmasi gerekiyor.

Cok zor da bir is deyil yoksa?!

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben sizi bimiyorum, ama seneye Kadro buna kurulmasi lazim:

-----------------------Onur----------------------------

Cavanda------Yumlu------(Stoper)----------(Solbek)

-----------------Aytac/Okay-----(Önlibaro)----------

(Kanat)---------------Mehmet/Marin-----------(Kanat)

---------------------M.Demir-----(Forvet)-------------

Acik olan Mevsimler Yabanci olsun Yerli olsun.
                                Ama bu pozisonlara Transfer sart. Ütselikle genc ve ac
                                oyuncu lazim. Kanatlarda teknik ve hiz sahip olan topcu gelmesi gerekiyor.
                                Tabiki yapti ortalar Forveti bulmasi gerekiyor.

Cok zor da bir is deyil yoksa?!
                                Marin sezon sonunda takımdan ayrılacak.Kaliteli bir 10 numara alacağımızı düşünüyorum Mehmetde iyi bir yedek olarak kalacaktır.

Aytaç ve Okay defansif olarak iyiler ama çok ağır oldukları için hücuma katkıları çok düşük dolayısıyla ikisini de gelecek sezon yedeklerde göreceğimizi düşünüyorum.Kaliteli bir önlibero ve yanına oyunu yönlendiren pas konusunda uzman bir oyuncu transferi bekliyorum.

Sol Bek ve İki Kanat oyuncusu transferi konusunda yüzde yüz katılıyorum.

Güney Amerikadan ya da Avrupadan komple bir santrafor transferi bekliyorum.Muhammet Demirin ise iyi bir yedek olacağını düşünüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X