Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami ile yollar her an ayrılabilir yazıyor birileri. Var mı bilgisi olan ?
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziyech ve Sisto gibi büyük kulüplerin radarina girmis oyunculari bizim icin Uygun bonservise zor getirirsin. Sirf Ziyech icin konusulan fiyatlar 10 milyondan basliyor. Komisyonu yere düsdügü icin simdi böyle trip atiyor.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziyech ve Sisto gibi büyük kulüplerin radarina girmis oyunculari bizim icin Uygun bonservise zor getirirsin. Sirf Ziyech icin konusulan fiyatlar 10 milyondan basliyor. Komisyonu yere düsdügü icin simdi böyle trip atiyor.
        Şahsen olmasa da tanırım kendisini, öyle komisyon peşinde koşacak bi insan değildir, düzgün ve sağlam Trabzonsporludur, komisyon vs. kaygısı olsa diğerleri gibi 7/24 kulübün kapısında yatardı zaten. yıllardır bu işlerle uğraşmasına rağmen camiada kimse tarafından doğru dürüst tanınmıyor olması bile yeterli. uygun'dan kasıt elbette 3-5 milyon değildir, misalen söylüyorum 10 konuşuluyorsa 7ye getirmesi, daha da önemlisi oyuncuyu ikna edebilecek biri olması bile az buz bi olay değil. rakamlardan ziyade bu açıdan bakmak lazım.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hami ile yollar her an ayrılabilir yazıyor birileri. Var mı bilgisi olan ?
          Ersun Yanal'dan bahsediliyor,
          kalan 10 hafta Ersun hocayı da yıpratıp sezon sonu da onu yollama gayretine düşmeyeceksek olabilir bence. Gelsin düşme kaygısını bi unutalım,gidecekleri netleştirsin,alacağı oyunculara şimdiden ayar versin,
          ben razıyım,inşallah olur Ersun hoca ama işi zor tabi,
          hem 2. kez gelecek olması,hem şikebahçe geçmişi malzeme yapılacaktır.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• As clubs battle to unearth the next Lionel Messi, BBC Sport examines the life of a Football League scout

The best of the BBC, with the latest news and sport headlines, weather, TV & radio highlights and much more from across the whole of BBC Online

Do you want to know more about Arsenal Academy? PlayerScout has you covered. Learn how Arsenal FC scout players and how to join Arsenal Academy.

profesyonel Scout sistemiyle alakali genis bilgiler var bu linklerde. bu is öyle görüldügü gibi basit bir is degil, gercek anlamda tecrübe, Zaman, esneklik ve özveri gerektiren bir is.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal'dan bahsediliyor,
              kalan 10 hafta Ersun hocayı da yıpratıp sezon sonu da onu yollama gayretine düşmeyeceksek olabilir bence. Gelsin düşme kaygısını bi unutalım,gidecekleri netleştirsin,alacağı oyunculara şimdiden ayar versin,
              ben razıyım,inşallah olur Ersun hoca ama işi zor tabi,
              hem 2. kez gelecek olması,hem şikebahçe geçmişi malzeme yapılacaktır.
              Abi bu durumda gelip de takımı düzeltebilecek hoca bence yer yüzünde yok. Ersun gelse mesela kalan maçlar da hiç değilse 4 - 5 galibiyet alır diyebiliriz taraftar olarak. Ama Hami kalması durumunda eminim çoğu taraftar 2 maç alırız bile diyemez. Alamayız demiyorum yanlış anlaşılmasın, maç oynanmadan önce ihtimal verme durumundan bahsediyorum..

Bu zamanda tek beklentim; Yıl sonunda çok iyi hoca getirebilecek iken, şimdi hocasız kalıp panik havasıyla yanlış birine sarılıp hata yapmamaktır.
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Stephane Mbia, Guangzhou karşısında 42 isabetli pas attı ve 9 pas arası yaptı; her iki alanda da takımı Hebei'nin en iyisi oldu.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Staa'nın Murat Karakaş'tan daha iyi bir scout olduğuna şüphem yok ama ne kazandırmış kısmına itirazım var Babel bedelsiz alındı 2.5 milyon avroya gönderildi Donk bedelsiz alındı yine 2.5 milyon avroya satıldı Tunay 500.000'e alındı 2 milyon avrodan aşağı bırakmazlar Eren Derdiyok 2.5'a alındı 4 milyondan aşağı bırakmazlar Andre Castro 3.5 milyon avrodan aşağı satılmaz Scarione 2.8'e geldi bence 3 sezonda bonservisini karşıladı

Bizim aynı süreçte değerini arttıran tek oyuncumuz Mehmet Ekici belki birazda Cavanda

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Staa'nın Murat Karakaş'tan daha iyi bir scout olduğuna şüphem yok ama ne kazandırmış kısmına itirazım var Babel bedelsiz alındı 2.5 milyon avroya gönderildi Donk bedelsiz alındı yine 2.5 milyon avroya satıldı Tunay 500.000'e alındı 2 milyon avrodan aşağı bırakmazlar Eren Derdiyok 2.5'a alındı 4 milyondan aşağı bırakmazlar Andre Castro 3.5 milyon avrodan aşağı satılmaz Scarione 2.8'e geldi bence 3 sezonda bonservisini karşıladı

Bizim aynı süreçte değerini arttıran tek oyuncumuz Mehmet Ekici belki birazda Cavanda
                    Scarione gibi katkı yapacak oyuncular bulsalar taş gibi takım oluruz.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bu durumda gelip de takımı düzeltebilecek hoca bence yer yüzünde yok. Ersun gelse mesela kalan maçlar da hiç değilse 4 - 5 galibiyet alır diyebiliriz taraftar olarak. Ama Hami kalması durumunda eminim çoğu taraftar 2 maç alırız bile diyemez. Alamayız demiyorum yanlış anlaşılmasın, maç oynanmadan önce ihtimal verme durumundan bahsediyorum..

Bu zamanda tek beklentim; Yıl sonunda çok iyi hoca getirebilecek iken, şimdi hocasız kalıp panik havasıyla yanlış birine sarılıp hata yapmamaktır.
                      Cevat'ım benim beklentim de o 4-5 galibiyet işte
                      bundan iyi düzelme de olmaz,öbür türlü tabi yok öyle bir hoca,elde ki malzeme belli

Haklısın,
                      benim de tek korkum başkanın her ne kadar şartlar ne olursa olsun bildiğimiz yoldan şaşmayacağız dese de bu TS adama evinin yolunu şaşırtır,panikle hoca alınması,
                      burdaki soru Ersun hoca panik hocası mı olur ,düşünülen sistem hocası mı,
                      ben yıl sonundaki çok iyi hoca işine pek inanamıyorum(Luce dahil)
                      o sebeple Ersun hoca olabileceğin en iyisi olur bana göre,
                      yeter ki başkanın aldığı karara saygılı olalım,destek olalım.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 numaralı madde eğer doğru ise çok üzülürüm gerçekten

Ziyech süper adam .
                        Yazının karalama olduğunu gösterir madde zaten 10!

Uygun bonservisle adamı bize verecekler öyle mi?

Limanı sattık da haberimiz mi olmadı?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cevat'ım benim beklentim de o 4-5 galibiyet işte
                          bundan iyi düzelme de olmaz,öbür türlü tabi yok öyle bir hoca,elde ki malzeme belli

Haklısın,
                          benim de tek korkum başkanın her ne kadar şartlar ne olursa olsun bildiğimiz yoldan şaşmayacağız dese de bu TS adama evinin yolunu şaşırtır,panikle hoca alınması,
                          burdaki soru Ersun hoca panik hocası mı olur ,düşünülen sistem hocası mı,
                          ben yıl sonundaki çok iyi hoca işine pek inanamıyorum(Luce dahil)
                          o sebeple Ersun hoca olabileceğin en iyisi olur bana göre,
                          yeter ki başkanın aldığı karara saygılı olalım,destek olalım.
                          Bence de Ersun hoca gerçek bir sistem hocasıdır abim. Lakin şu durumda geldiği takdirde sanki ''Hami bile o kadar maç aldırırdı'' gibi davranılıp yıpratılmasından korkuyorum. Yoksa benim de sene sonu hoca olarak istediklerimdendir Ersun hoca.

Zira bunu geçen sene gördük. Adam gelip yarım sezonda baya uğraştı ama elinde ki adamların vasıfsız lığından dolayı sene sonuna yıpranmış hale geldi. Sonra bir baktık bir sürü bahane ile gitti adam. En büyük bahane olan transfer isteği idi ama onun istediğinden bile fazlasını yaptık sonra.

Yine aynı durumlara düşülmesinden korkuyorum yani Ersun hoca konusunda.
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Trabzonspor yine içindeki "özevlatlar"a yenik düştü. Usta bunu istemiyor ama zorunda kalıyordur diye temenni ediyorum. Twente gibi bir oluşum ile Kasımpaşa gibi devlet destekli balonu bir tutmak büyük meziyet. Van Staa iyi bir fırsattı. Her zamanki gibi değerlendiremedik ve yine bir şeyler kaybedeceğiz.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor yine içindeki "özevlatlar"a yenik düştü. Usta bunu istemiyor ama zorunda kalıyordur diye temenni ediyorum. Twente gibi bir oluşum ile Kasımpaşa gibi devlet destekli balonu bir tutmak büyük meziyet. Van Staa iyi bir fırsattı. Her zamanki gibi değerlendiremedik ve yine bir şeyler kaybedeceğiz.
                              şu konuyu başkana adam gibi soran biri yok mu? imalı imalı laflar edeceklerine adam gibi oturup dialog kuramıyorlar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu konuyu başkana adam gibi soran biri yok mu? imalı imalı laflar edeceklerine adam gibi oturup dialog kuramıyorlar.
                                Net bir şey diyemem ama Trabzonspor fiziki olarak ulusal, global yönetim olarak yerel bir yapıda şu an malum. Kimse ilişkilerini sarsmak istemiyor diye düşünüyorum.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X