Hami ile yollar her an ayrılabilir yazıyor birileri. Var mı bilgisi olan ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiyech ve Sisto gibi büyük kulüplerin radarina girmis oyunculari bizim icin Uygun bonservise zor getirirsin. Sirf Ziyech icin konusulan fiyatlar 10 milyondan basliyor. Komisyonu yere düsdügü icin simdi böyle trip atiyor.
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami ile yollar her an ayrılabilir yazıyor birileri. Var mı bilgisi olan ?
kalan 10 hafta Ersun hocayı da yıpratıp sezon sonu da onu yollama gayretine düşmeyeceksek olabilir bence. Gelsin düşme kaygısını bi unutalım,gidecekleri netleştirsin,alacağı oyunculara şimdiden ayar versin,
ben razıyım,inşallah olur Ersun hoca ama işi zor tabi,
hem 2. kez gelecek olması,hem şikebahçe geçmişi malzeme yapılacaktır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
As clubs battle to unearth the next Lionel Messi, BBC Sport examines the life of a Football League scout
The best of the BBC, with the latest news and sport headlines, weather, TV & radio highlights and much more from across the whole of BBC Online
Do you want to know more about Arsenal Academy? PlayerScout has you covered. Learn how Arsenal FC scout players and how to join Arsenal Academy.
profesyonel Scout sistemiyle alakali genis bilgiler var bu linklerde. bu is öyle görüldügü gibi basit bir is degil, gercek anlamda tecrübe, Zaman, esneklik ve özveri gerektiren bir is.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'dan bahsediliyor,
kalan 10 hafta Ersun hocayı da yıpratıp sezon sonu da onu yollama gayretine düşmeyeceksek olabilir bence. Gelsin düşme kaygısını bi unutalım,gidecekleri netleştirsin,alacağı oyunculara şimdiden ayar versin,
ben razıyım,inşallah olur Ersun hoca ama işi zor tabi,
hem 2. kez gelecek olması,hem şikebahçe geçmişi malzeme yapılacaktır.
Bu zamanda tek beklentim; Yıl sonunda çok iyi hoca getirebilecek iken, şimdi hocasız kalıp panik havasıyla yanlış birine sarılıp hata yapmamaktır.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Staa'nın Murat Karakaş'tan daha iyi bir scout olduğuna şüphem yok ama ne kazandırmış kısmına itirazım var Babel bedelsiz alındı 2.5 milyon avroya gönderildi Donk bedelsiz alındı yine 2.5 milyon avroya satıldı Tunay 500.000'e alındı 2 milyon avrodan aşağı bırakmazlar Eren Derdiyok 2.5'a alındı 4 milyondan aşağı bırakmazlar Andre Castro 3.5 milyon avrodan aşağı satılmaz Scarione 2.8'e geldi bence 3 sezonda bonservisini karşıladı
Bizim aynı süreçte değerini arttıran tek oyuncumuz Mehmet Ekici belki birazda Cavanda
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStaa'nın Murat Karakaş'tan daha iyi bir scout olduğuna şüphem yok ama ne kazandırmış kısmına itirazım var Babel bedelsiz alındı 2.5 milyon avroya gönderildi Donk bedelsiz alındı yine 2.5 milyon avroya satıldı Tunay 500.000'e alındı 2 milyon avrodan aşağı bırakmazlar Eren Derdiyok 2.5'a alındı 4 milyondan aşağı bırakmazlar Andre Castro 3.5 milyon avrodan aşağı satılmaz Scarione 2.8'e geldi bence 3 sezonda bonservisini karşıladı
Bizim aynı süreçte değerini arttıran tek oyuncumuz Mehmet Ekici belki birazda Cavanda
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu durumda gelip de takımı düzeltebilecek hoca bence yer yüzünde yok. Ersun gelse mesela kalan maçlar da hiç değilse 4 - 5 galibiyet alır diyebiliriz taraftar olarak. Ama Hami kalması durumunda eminim çoğu taraftar 2 maç alırız bile diyemez. Alamayız demiyorum yanlış anlaşılmasın, maç oynanmadan önce ihtimal verme durumundan bahsediyorum..
Bu zamanda tek beklentim; Yıl sonunda çok iyi hoca getirebilecek iken, şimdi hocasız kalıp panik havasıyla yanlış birine sarılıp hata yapmamaktır.
bundan iyi düzelme de olmaz,öbür türlü tabi yok öyle bir hoca,elde ki malzeme belli
Haklısın,
benim de tek korkum başkanın her ne kadar şartlar ne olursa olsun bildiğimiz yoldan şaşmayacağız dese de bu TS adama evinin yolunu şaşırtır,panikle hoca alınması,
burdaki soru Ersun hoca panik hocası mı olur ,düşünülen sistem hocası mı,
ben yıl sonundaki çok iyi hoca işine pek inanamıyorum(Luce dahil)
o sebeple Ersun hoca olabileceğin en iyisi olur bana göre,
yeter ki başkanın aldığı karara saygılı olalım,destek olalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numaralı madde eğer doğru ise çok üzülürüm gerçekten
Ziyech süper adam .
Uygun bonservisle adamı bize verecekler öyle mi?
Limanı sattık da haberimiz mi olmadı?
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevat'ım benim beklentim de o 4-5 galibiyet işte
bundan iyi düzelme de olmaz,öbür türlü tabi yok öyle bir hoca,elde ki malzeme belli
Haklısın,
benim de tek korkum başkanın her ne kadar şartlar ne olursa olsun bildiğimiz yoldan şaşmayacağız dese de bu TS adama evinin yolunu şaşırtır,panikle hoca alınması,
burdaki soru Ersun hoca panik hocası mı olur ,düşünülen sistem hocası mı,
ben yıl sonundaki çok iyi hoca işine pek inanamıyorum(Luce dahil)
o sebeple Ersun hoca olabileceğin en iyisi olur bana göre,
yeter ki başkanın aldığı karara saygılı olalım,destek olalım.
Zira bunu geçen sene gördük. Adam gelip yarım sezonda baya uğraştı ama elinde ki adamların vasıfsız lığından dolayı sene sonuna yıpranmış hale geldi. Sonra bir baktık bir sürü bahane ile gitti adam. En büyük bahane olan transfer isteği idi ama onun istediğinden bile fazlasını yaptık sonra.
Yine aynı durumlara düşülmesinden korkuyorum yani Ersun hoca konusunda.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Trabzonspor yine içindeki "özevlatlar"a yenik düştü. Usta bunu istemiyor ama zorunda kalıyordur diye temenni ediyorum. Twente gibi bir oluşum ile Kasımpaşa gibi devlet destekli balonu bir tutmak büyük meziyet. Van Staa iyi bir fırsattı. Her zamanki gibi değerlendiremedik ve yine bir şeyler kaybedeceğiz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yine içindeki "özevlatlar"a yenik düştü. Usta bunu istemiyor ama zorunda kalıyordur diye temenni ediyorum. Twente gibi bir oluşum ile Kasımpaşa gibi devlet destekli balonu bir tutmak büyük meziyet. Van Staa iyi bir fırsattı. Her zamanki gibi değerlendiremedik ve yine bir şeyler kaybedeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu konuyu başkana adam gibi soran biri yok mu? imalı imalı laflar edeceklerine adam gibi oturup dialog kuramıyorlar."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
Yorum