Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güray bekte başarılı olacağını zannetmiyorum sol beke önerim Aziz Behiç 'tir yada Eren Albayraktir ikisininde sözleşmesi bitiyor
    Stoper Koray Günter alternatif olarak alınabilir ama kesinlikle tecrubeli (Agger gibi ) bir oyuncu stopere alınmalı Agger'in de sözleşmesi bitiyor
    Orta sahanın göbeğine bir dinamo alınmalı Attamah altarnatif olarak alinabilir ama oraya orta sahanın yükünü kaldirabilecek bir oyuncu lazim
    Kanatlar bizim en çok ıhtiyaç duyduğumuz bölge bize skorer kanat lazım orta yapmasını bilmeyen Yusuf gibi değil Çalim yeteneğini kaybetmiş Erkan gibi değil Olcan gibi Gökdeniz gibi skora katki edecek oyuncu lazim
    Biri Fulham'da oynayan Kacaniklic büyük potansiyelli bir oyuncu bir türlü beklenen patlamayi yapamadı Ingiltere de burada başarılı olacağını düşünüyorum fizik gücü yüksek bir oyuncu sözleşmesi bitiyor
    Diğer Kanat için Juniot Hoilet buda ingiltereden Yattara'nin çizgiye değilde içeri kat eden versiyonu bununda sözleşmesi bitiyor forvet Muhammet var yedek forvet icin para harcamaya gerek yok Yatabare yillik 1 milyon alıyordu gelsin yedekte dursun sonradan oyuna girdiği maçlarda etkili olmuştu
    Aziz BEHICH değil de Eren ALBAYRAK`ı almalıydık. Yönetimin büyük ihtimalle girişimleri oldu ama Rize vermek istemedi sanırım. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor şimdiden söz kesilmeli... Bizdeki çöpleri gördükçe Emre ÇOLAK ve Koray GÜNTER bizim kadroda her türlü yer bulur diyorum. Biz zaten en büyük hatayı Olcan`a karşılık Salih`i aldığımızda yaptık. 2 yıllığına Emre ya da Koray`ı kiralasaydık inanın daha fazla faydaları olurdu. Kanatlara gelince Sefa YILMAZ`ın alınıp Emrah BAŞSAN`ın veto yiyip alınmaması ayrı bir fiyasko...

Yorum

• Bu nasıl bir sezondur , kabus gibi. Sakatlar , üst üste alınan mağlubiyetler.. Yaza büyük bir temizlk ve iyi bir hoca şart yoksa önümüzdeki sezon kabusun 2.bölümü vizyona girecek.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz BEHICH değil de Eren ALBAYRAK`ı almalıydık. Yönetimin büyük ihtimalle girişimleri oldu ama Rize vermek istemedi sanırım. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor şimdiden söz kesilmeli... Bizdeki çöpleri gördükçe Emre ÇOLAK ve Koray GÜNTER bizim kadroda her türlü yer bulur diyorum. Biz zaten en büyük hatayı Olcan`a karşılık Salih`i aldığımızda yaptık. 2 yıllığına Emre ya da Koray`ı kiralasaydık inanın daha fazla faydaları olurdu. Kanatlara gelince Sefa YILMAZ`ın alınıp Emrah BAŞSAN`ın veto yiyip alınmaması ayrı bir fiyasko...
        Belki şaşıracaksınız ama Sefa Emrah'dan daha yetenekli bir oyuncu.Emrah'ta gelse çare olamaz.Artık yabancı sınırı yok yetenekli yabancı oyuncuları getirmek gerek.Aziz Behiç bir bek olarak daha iyi bir oyuncu Eren Albayrak 'in ofans yönü iyi ama defans o kadar iyi değil o yuzden Aziz Behic diyorum bu benim fikrim tabi Sefa boş bir oyuncu değilTrabzonspor performansı olarak konuşuyoruz ama bu adam Kayserispor da kanattan ortada her türlü etkili oynuyordu hatırlarsanız önce bjk ile anlaştı Kayseri ile bonserviste anlaşamadı bjk biz aldık boş oyuncu değıl ama sorun kafa da bakın Volkan Şen geldi kendini ruh saniyordu rakibin içinden geçmeye çalışıyordu bizde gitti Bursa'ya 10 gol 10 asist üstünde performans yakaladı sikecilere gitti.Deniz Yılmaz bizde nasıldı gitti Bursaya ilk maçta nasıl oynadı ve goreceksiniz daha da iyi olacak bizde sorun başka gruplasmalar var bu oyuncu grubunu komple degistireceksin yada gruplasan oyuncularin grup başlarini gondereceksin

Yorum

• Scout ekibini aciklayacaklardi hani?

Yorum

rize yukardan destegini bir nevi kayip etti
            takasda 2 dönemdir hic bir oyuncumuzlan anlasmaya yaklasamadilar bilen
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Jan Van Staa ile ilgili bilgin var mı? Geçen hafta Scout ekibinin başında olacağı ile ilgili haberler vardı.
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @selcuk Jan Van Staa ile ilgili bilgin var mı? Geçen hafta Scout ekibinin başında olacağı ile ilgili haberler vardı.
                hicbirseyden haberim yok
                bu isin basi olarak önerilenler athletic baleares ve leicester ve dortmund klopp dönemi scoutlariydi

bu 3den biri kapilirsa zaten fark yaratiriz
                van staa iyi isim ama psikolojik siniflandirmasi zayif
                cok sorunlu oyunculara bel bagliyor

balearesli scout benim favorim, keske getirebilseler
                sifirdan inanilmaz takim kurdu
                bizim olanaklarlan yapabilecekleri...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belki şaşıracaksınız ama Sefa Emrah'dan daha yetenekli bir oyuncu.Emrah'ta gelse çare olamaz.Artık yabancı sınırı yok yetenekli yabancı oyuncuları getirmek gerek.Aziz Behiç bir bek olarak daha iyi bir oyuncu Eren Albayrak 'in ofans yönü iyi ama defans o kadar iyi değil o yuzden Aziz Behic diyorum bu benim fikrim tabi Sefa boş bir oyuncu değilTrabzonspor performansı olarak konuşuyoruz ama bu adam Kayserispor da kanattan ortada her türlü etkili oynuyordu hatırlarsanız önce bjk ile anlaştı Kayseri ile bonserviste anlaşamadı bjk biz aldık boş oyuncu değıl ama sorun kafa da bakın Volkan Şen geldi kendini ruh saniyordu rakibin içinden geçmeye çalışıyordu bizde gitti Bursa'ya 10 gol 10 asist üstünde performans yakaladı sikecilere gitti.Deniz Yılmaz bizde nasıldı gitti Bursaya ilk maçta nasıl oynadı ve goreceksiniz daha da iyi olacak bizde sorun başka gruplasmalar var bu oyuncu grubunu komple degistireceksin yada gruplasan oyuncularin grup başlarini gondereceksin
                  Sefa elimizde patladı resmen abi. Kanat için çok istediğim oyuncu Sporting Lisbon`da kadro dışı kalan André CARRILLO`ydu fakat o da Benfica`ya transfer olmuş bedelsiz hem de. Emrah içinse iyi bir yedek olabileceği düşüncesindeyim. Yalnız ondan önce sağlam bir yabancı kanat oyuncusu lazım. Volkan ŞEN örneğinize katılıyorum. Yasin de aynı keza...

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rize yukardan destegini bir nevi kayip etti takasda 2 dönemdir hic bir oyuncumuzlan anlasmaya yaklasamadilar bilen
                  Abi Eren`in sözleşmesi bitiyor belki kendisiyle kontak kurulursa gelir bence. Rize ile uzatırsa bilemem tabi.

Yorum

• Bosingwa'nın sahaya kaptan çıkmasına Özer ve Erkan tepki göstermiş.

Bosi'nin kramponuna çivi olamayacak adamsınız oğlum siz, yırtmayın bir tarafınızı.
                    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 18:16.
                    .

Yorum

Abi Eren`in sözleşmesi bitiyor belki kendisiyle kontak kurulursa gelir bence. Rize ile uzatırsa bilemem tabi.
                      eren bize gelmek icin can atiyordur

su an takim kuracak kimse olmadigindan gelisme beklemiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bosingwa'nın sahaya kaptan çıkmasına Özer ve Erkan tepki göstermiş.

Bosi'nin kramponuna çivi olamayacak adamsınız oğlum siz, yırtmayın bir tarafınızı.
                        Özer`i duydum da Erkan`dan haberim yoktu TRT Spor`da mı ne muhabbeti geçti hatta.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eren bize gelmek icin can atiyordur

su an takim kuracak kimse olmadigindan gelisme beklemiyorum
                        İnşallah gelir. ŞB almaz da ĞS, Kargalar ya da Bursaya giderse üzülürüm.

Yorum

• bu özer muhabbetin kaynagi nedir?

bu yetersiz kendini ne bok saniyor? yokmu Trabzonda suna bir iki girisecek bir babayigit
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• bu arada leicesterli oglani arsenal kapmis yaziyor sosyal medyada
                            scout pazari futbolcu pazarindan daha heycanli olacak sanirim

gs de ultras forumunlan cok ilerde türkiyede

yavas yavas bmn de böyle bölüm yaratmali

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu özer muhabbetin kaynagi nedir?

bu yetersiz kendini ne bok saniyor? yokmu Trabzonda suna bir iki girisecek bir babayigit

TRT Spor`da da geçti muhabbeti ama Özer ile alakalı sadece. Erkan ve Aytaç ile ilgili birşey varsa da söylemediler.

Yorum

TRT Spor`da da geçti muhabbeti ama Özer ile alakalı sadece. Erkan ve Aytaç ile ilgili birşey varsa da söylemediler.
                                eyvallah renkdas
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X