İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz BEHICH değil de Eren ALBAYRAK`ı almalıydık. Yönetimin büyük ihtimalle girişimleri oldu ama Rize vermek istemedi sanırım. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor şimdiden söz kesilmeli... Bizdeki çöpleri gördükçe Emre ÇOLAK ve Koray GÜNTER bizim kadroda her türlü yer bulur diyorum. Biz zaten en büyük hatayı Olcan`a karşılık Salih`i aldığımızda yaptık. 2 yıllığına Emre ya da Koray`ı kiralasaydık inanın daha fazla faydaları olurdu. Kanatlara gelince Sefa YILMAZ`ın alınıp Emrah BAŞSAN`ın veto yiyip alınmaması ayrı bir fiyasko...
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz BEHICH değil de Eren ALBAYRAK`ı almalıydık. Yönetimin büyük ihtimalle girişimleri oldu ama Rize vermek istemedi sanırım. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor şimdiden söz kesilmeli... Bizdeki çöpleri gördükçe Emre ÇOLAK ve Koray GÜNTER bizim kadroda her türlü yer bulur diyorum. Biz zaten en büyük hatayı Olcan`a karşılık Salih`i aldığımızda yaptık. 2 yıllığına Emre ya da Koray`ı kiralasaydık inanın daha fazla faydaları olurdu. Kanatlara gelince Sefa YILMAZ`ın alınıp Emrah BAŞSAN`ın veto yiyip alınmaması ayrı bir fiyasko...
takasda 2 dönemdir hic bir oyuncumuzlan anlasmaya yaklasamadilar bilen"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk Jan Van Staa ile ilgili bilgin var mı? Geçen hafta Scout ekibinin başında olacağı ile ilgili haberler vardı.
bu isin basi olarak önerilenler athletic baleares ve leicester ve dortmund klopp dönemi scoutlariydi
bu 3den biri kapilirsa zaten fark yaratiriz
van staa iyi isim ama psikolojik siniflandirmasi zayif
cok sorunlu oyunculara bel bagliyor
balearesli scout benim favorim, keske getirebilseler
sifirdan inanilmaz takim kurdu
bizim olanaklarlan yapabilecekleri..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki şaşıracaksınız ama Sefa Emrah'dan daha yetenekli bir oyuncu.Emrah'ta gelse çare olamaz.Artık yabancı sınırı yok yetenekli yabancı oyuncuları getirmek gerek.Aziz Behiç bir bek olarak daha iyi bir oyuncu Eren Albayrak 'in ofans yönü iyi ama defans o kadar iyi değil o yuzden Aziz Behic diyorum bu benim fikrim tabi Sefa boş bir oyuncu değilTrabzonspor performansı olarak konuşuyoruz ama bu adam Kayserispor da kanattan ortada her türlü etkili oynuyordu hatırlarsanız önce bjk ile anlaştı Kayseri ile bonserviste anlaşamadı bjk biz aldık boş oyuncu değıl ama sorun kafa da bakın Volkan Şen geldi kendini ruh saniyordu rakibin içinden geçmeye çalışıyordu bizde gitti Bursa'ya 10 gol 10 asist üstünde performans yakaladı sikecilere gitti.Deniz Yılmaz bizde nasıldı gitti Bursaya ilk maçta nasıl oynadı ve goreceksiniz daha da iyi olacak bizde sorun başka gruplasmalar var bu oyuncu grubunu komple degistireceksin yada gruplasan oyuncularin grup başlarini gondereceksin
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerize yukardan destegini bir nevi kayip etti takasda 2 dönemdir hic bir oyuncumuzlan anlasmaya yaklasamadilar bilen
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi Eren`in sözleşmesi bitiyor belki kendisiyle kontak kurulursa gelir bence. Rize ile uzatırsa bilemem tabi.
su an takim kuracak kimse olmadigindan gelisme beklemiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa'nın sahaya kaptan çıkmasına Özer ve Erkan tepki göstermiş.
Bosi'nin kramponuna çivi olamayacak adamsınız oğlum siz, yırtmayın bir tarafınızı.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren bize gelmek icin can atiyordur
su an takim kuracak kimse olmadigindan gelisme beklemiyorum
Yorum
-
bu arada leicesterli oglani arsenal kapmis yaziyor sosyal medyada
scout pazari futbolcu pazarindan daha heycanli olacak sanirim
gs de ultras forumunlan cok ilerde türkiyede
yavas yavas bmn de böyle bölüm yaratmali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu özer muhabbetin kaynagi nedir?
bu yetersiz kendini ne bok saniyor? yokmu Trabzonda suna bir iki girisecek bir babayigit
TRT Spor`da da geçti muhabbeti ama Özer ile alakalı sadece. Erkan ve Aytaç ile ilgili birşey varsa da söylemediler.
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TRT Spor`da da geçti muhabbeti ama Özer ile alakalı sadece. Erkan ve Aytaç ile ilgili birşey varsa da söylemediler.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
Yorum