Ersan Gülüm Tekrar Sekistasta...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Seneyen Lucescu gelırse Cardozoyla çalısacagını dusunmuyorum.Iyı bır teklıf varsa Cardozo satılmalı bence.Zaten tek forvet oynuyoruz Muhammed oynar.
Lutfen artık Sefa,Yusuf,Özer,Erkan su takımdan gonderılsın.Bedavaya verın ustune para verın ama gonderın
Yorum
-
Güray bekte başarılı olacağını zannetmiyorum sol beke önerim Aziz Behiç 'tir yada Eren Albayraktir ikisininde sözleşmesi bitiyor
Stoper Koray Günter alternatif olarak alınabilir ama kesinlikle tecrubeli (Agger gibi ) bir oyuncu stopere alınmalı Agger'in de sözleşmesi bitiyor
Orta sahanın göbeğine bir dinamo alınmalı Attamah altarnatif olarak alinabilir ama oraya orta sahanın yükünü kaldirabilecek bir oyuncu lazim
Kanatlar bizim en çok ıhtiyaç duyduğumuz bölge bize skorer kanat lazım orta yapmasını bilmeyen Yusuf gibi değil Çalim yeteneğini kaybetmiş Erkan gibi değil Olcan gibi Gökdeniz gibi skora katki edecek oyuncu lazim
Biri Fulham'da oynayan Kacaniklic büyük potansiyelli bir oyuncu bir türlü beklenen patlamayi yapamadı Ingiltere de burada başarılı olacağını düşünüyorum fizik gücü yüksek bir oyuncu sözleşmesi bitiyor
Diğer Kanat için Juniot Hoilet buda ingiltereden Yattara'nin çizgiye değilde içeri kat eden versiyonu bununda sözleşmesi bitiyor forvet Muhammet var yedek forvet icin para harcamaya gerek yok Yatabare yillik 1 milyon alıyordu gelsin yedekte dursun sonradan oyuna girdiği maçlarda etkili olmuştu
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray bekte başarılı olacağını zannetmiyorum sol beke önerim Aziz Behiç 'tir yada Eren Albayraktir ikisininde sözleşmesi bitiyor
Stoper Koray Günter alternatif olarak alınabilir ama kesinlikle tecrubeli (Agger gibi ) bir oyuncu stopere alınmalı Agger'in de sözleşmesi bitiyor
Orta sahanın göbeğine bir dinamo alınmalı Attamah altarnatif olarak alinabilir ama oraya orta sahanın yükünü kaldirabilecek bir oyuncu lazim
Kanatlar bizim en çok ıhtiyaç duyduğumuz bölge bize skorer kanat lazım orta yapmasını bilmeyen Yusuf gibi değil Çalim yeteneğini kaybetmiş Erkan gibi değil Olcan gibi Gökdeniz gibi skora katki edecek oyuncu lazim
Biri Fulham'da oynayan Kacaniklic büyük potansiyelli bir oyuncu bir türlü beklenen patlamayi yapamadı Ingiltere de burada başarılı olacağını düşünüyorum fizik gücü yüksek bir oyuncu sözleşmesi bitiyor
Diğer Kanat için Juniot Hoilet buda ingiltereden Yattara'nin çizgiye değilde içeri kat eden versiyonu bununda sözleşmesi bitiyor forvet Muhammet var yedek forvet icin para harcamaya gerek yok Yatabare yillik 1 milyon alıyordu gelsin yedekte dursun sonradan oyuna girdiği maçlarda etkili olmuştuNe güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
15 oyuncu kalsın gerisi takımdan gönderilsin.
Onur,Uğurcan,Zeki,Aykut,Bosingwa,Akbaş,Mustafa,Gür ay,Yusuf,Aytaç,Okay,Mehmet,M.Demir,M.Beşir
Sezon sonunda sağ bek,önlibero,merkez ortasaha,sağ kanat,sol kanat,forvet olmak üzere en az 6 transfer yapılmalı.Yapılacak transferler nokta atışı transferler olmalı gerekirse 40 milyon euro harcanabilir ama alınacak oyuncular sisteme uygun olmalı.
Bir sonraki sezon için ise iki stoper,bir solbek,bir adet 10 numara olmak üzere en az 4 transfer yapılmalı.Yapılacak transferler nokta atışı olmalı.Transferler bütçe nedeniyle iki sezona yayılarak yapılmalı.
Yorum
-
İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAra transfer dönemi bitmedi mi. Söz konusu futbolcular nasıl alınacak
Yorum
-
İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinansal açıdan yaklaşınca mantıklı bir bakış açısı olabilir ancak forvet alternatifsiz kalmaz mı bu durumda ? Kadroda o pozisyonda sadece Muhammet Demir ve Beşir mevcut. Herhangi bir sakatlık durumunda tamamen alternatifsiz kalabiliriz ve o pozisyonda idare edebilecek bir alternatif oyuncumuz dahi yok (Sefa'yı o bölge için alternatif olabilecek düzeyde bulmuyorum). Bu bütün takımı olumsuz etkileyebilecek düzeyde bir risk.
Bu olası satışla tamamen Avrupa kupalarına gitmemeyi kabullenmiş oluruz.
Cok fazla sakatlaniyor.
Her gecen hafta verimi dusuyor.
Degerini kaybetmeden elden cikarmak lazim.
Ligi ilk 10 da bitirsek yeter. Eldeki oyuncularda bunu becerir herhalde.
Yorum
-
Ne hocamız var nede sistemimiz. Boşuna kadro yapıyoruz gibi geliyor. Fikirlerimiz çok çabuk değişebiliyor bu yüzden Hami ile şampiyonluğa gidilmez bu açık. Nokta transferimiz hoca olmalı. Neye mal olursa olsun iyi bir hoca şart. Hocaya 6 Milyon vermeyelim derken yıllarca ucuz hocaları beraberinde milyonluk eşeklerle getirdik. Hepsi de elde kaldı. Lucescu mutlaka zorlanmalı. Ben Lucescu' nun yapacağı hiçbir transferden 5 kuruş zarar etmeyeceğimizi düşünüyorum. Kendini verirse misliyle para da kazandırır. Luce gelsin, milyonlarca topçu içinden 11 iyi topçuyu mutlaka bulur monte eder takıma.
Artık maç izlerken midem bulanıyor. Özer, Erkan, Sefa, Musa, Yusuf vs... bunlar Trabzonspor' un topçusu falan olamaz. Bunlarla olmaz. Tarihin en kaliteli kadrosu falan değil bu kadro. Bildiğin çöplük.
Yabancı serbest oldu halen daha yerlilerden medet umuyoruz. Çok yazık. Hadi Muhammet tamam da Güray da sene sonu çöpler kateogosine girecek. İlk 11' de full yabancı hakkın var. Ne diye bu yerli ısrarı hala ? Olmuyor bu adamlarla. Ne yaparlarsa yapsınlar, maliyetlerini karşılayamazlar. Güray 2.5 Milyon TL nasıl alabilir ? Ne yapmış bugüne kadar ? Yönetimi eleştirmiyorum. "Erkan 5 Milyon alıyorsa, Güray da..." gibi cümleleri midem kaldırmıyor. Seneye ikisinin de yeri yok bu takımda inşallah.En son kyodou tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 13:12.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray bekte başarılı olacağını zannetmiyorum sol beke önerim Aziz Behiç 'tir yada Eren Albayraktir ikisininde sözleşmesi bitiyor
Diğer Kanat için Juniot Hoilet buda ingiltereden Yattara'nin çizgiye değilde içeri kat eden versiyonu bununda sözleşmesi bitiyor forvet Muhammet var yedek forvet icin para harcamaya gerek yok Yatabare yillik 1 milyon alıyordu gelsin yedekte dursun sonradan oyuna girdiği maçlarda etkili olmuştu"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda-Erkan-Sefa-Deniz dörlüsü elden çıkarsa takım çok rahatlar...
Normal şartlarda takım kim kalsın dense 3-5 isim ancak çıkar gibi.
Bu oyuncuların aldıkları maaş düşünülürse ve azda olsa bonservis aalınabileceği varsayılırsa umarım devre arasında takımdan ayrılırlar...
bu takımdan kim gönderilmeli
Sefa : hiç bir katkısı yok lüzumsuz bir transferdi
okay : para ediyorsa hemen gönderilsin bu kadar ağır bir adamın orta sahada işi yok
Yusuf: gelişim gösteremeyecek belli tez elden çıkarılsın
çavanda:
cordozo:
fatih
musa
Kalması gerekenler
Aytaç : bu takımdan milli takıma gidecek bir oyuncu seri ve hırslı
Erkan : en azından çabalıyor
marin : olmazsa olmazlardan bu takımın içindeki en yetenekli topçu
mustafa/aykut
Muhammet :@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 oyuncu kalsın gerisi takımdan gönderilsin.
Onur,Uğurcan,Zeki,Aykut,Bosingwa,Akbaş,Mustafa,Gür ay,Yusuf,Aytaç,Okay,Mehmet,M.Demir,M.Beşir
Sezon sonunda sağ bek,önlibero,merkez ortasaha,sağ kanat,sol kanat,forvet olmak üzere en az 6 transfer yapılmalı.Yapılacak transferler nokta atışı transferler olmalı gerekirse 40 milyon euro harcanabilir ama alınacak oyuncular sisteme uygun olmalı.
Bir sonraki sezon için ise iki stoper,bir solbek,bir adet 10 numara olmak üzere en az 4 transfer yapılmalı.Yapılacak transferler nokta atışı olmalı.Transferler bütçe nedeniyle iki sezona yayılarak yapılmalı.
Yorum
-
Ekici sezonu kapattı gibi bişey. Cardozo sıkıntılı aynı şekilde.gürayda 1 ay yok. Çok büyük sakatlık sorunlarıyla uğraşıyoruz.. Ekicinin babası kalp krizi geçirmiş büyük geçmiş olsun inşallah.. Acil şifalar şu takımı küme düşürmesinler ligde tutsunlar bu sezon başka bişeye gerek yok yoksa bi çok insan kalp krizi geçirecek allah korusun!!!!
Yorum
Yorum