cardozoya 18 milyon bile az. şabanın kız isteme sahnesi vardı ya. babası 500 bin başlık istiyordu. kemal sunal 1 milyon feda olsun diyordu emineye. cardozya 18 milyon iyidir. bunu diyen bir çinli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakat adam sağlık kontrolü geçebilecek miymiş?
Evet 1 Ay sonra.En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 13:21.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Ben 4-5 milyon euro ya iyi gözüyle bakıyorum ama 6 milyon euro ve üzeri paraya 33 yaşında kronik sakatlığı olan ve yıllık maliyeti 3 milyon euro olan oyuncuyu satmak çok ciddi transfer başarısı olur, Muharrem beyi gözlerinden öperim.
Daha fazla kazanacak, futbola ilgisi olan ülkeye gidecek, pandalarla huzur ve mutluluk bulacak. Trabzon un nesine aşık oldu bu adam gitmek istemiyor ? 6 milyon euro teklif gelmişse yönetim ilk uçakla yollar ama sanmıyorum gideceğini. Sezon sonuna kadar yatar, sezon sonu elden nasıl çıkarırız diye 2 ay düşünürüz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Başkan iho olsaydı asla satılmasını istemezdim, ama ustaya güveniyorum ve paraları çar cur etmeyeceğinden eminim. Yaz transfer dönemi cok heyecanlı geçecek gibi. Özellikle Güney Amerika piyasası bizim icin uygun oyuncularla dolu. Scout ekibi oradan birini mutlaka bulacaktır.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Paran varsa şanghai da kral gibi yaşayabilirsin. Öyle lüks hayatı sana İstanbul bile sunamaz. Ben cardozo olsam fazla beklemeden giderim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇinde ligler daha açılmadı galiba. Sorun olmaz.
Evet 1 Ay sonra.
Yorum
-
Defansif ortasaha ve ST geçici olarak kiralık adamla kapatılabilirdi ama sıra gelmedi malesef yapılmadı. Cardozo için böyle bir fırsat daha gelir mi onu da düşünmek lazım.
Bir de her ne kadar uzak ihtimal gözükse de acil durum için bonservisi elinde olan oyunculara imza attırma süresi hala devam ediyor sanırım.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Cardozo'nun satılmasını hiç ama hiç istemem,
ama belli bir sistem ve plan dahilinde hareket ediyorsa başkanımız aldığı karara saygı duyarım,
işi bilen adamların elinde olsun kulüp,
1 milyon euro civarı yıllık ücret alan oyunculardan bile taş gibi takım çıkar,
başkanımızın da böyle bir takım çıkaracağından eminim,
sezon sonu gerçekten de çok heyecanlı geçecek,
Hoca konusu,oluşturulacak takım derken hareketli bir dönem geçireceğiz,
ama bu İho başkanın transferleri gibi olmayacak Allahın izni ile.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞanghay dünyanın en güzel yerlerinden biri Çin ligi diye kucumseniyor ana gidin görün derim orayi müthiş bir yerhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig başlamamış olsa ne olacak o zamana kadar iyileşir diye tahmin mi yürütecek adamlar~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
Yorum