- Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 12 dk.12 dakika önce
Soner + Alper'e karşılık Güray Vural transferinde görüşmeler sürüyor. Soner evet dediği an iş biter..
4 retweet21 beğenme
Yanıtla
Retweetle
4
Beğen
21
Daha fazla
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 1 dk.1 dakika önce
Soner'in Akhisar'ın teklifini kabul etmekten başka bir şansı yok. Yönetim tarafından bildirimler yapıldı. Menajerler görüşüyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Cemil İbrahim CANSIZ â€@CiCansiz 1 dk.1 dakika önce
Gaziantepspor'un şuan yaptığı antrenmanda Muhammet Demir katılmadı. Mutlu Topçu oyuncu Antep'te değil dedi.En son Tayfun tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 16:32..
Yorum
-
Şampiy10@Vatan_Spor : SON DAKİKA ! ÖZEL HABER: Trabzonlu yöneticiler, Gaziantepspor'un yıldız oyuncusu Muhammet Demir ile şu sıralarda İstanbul'da görüşme yapıyor.
Yorum
-
İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 12 dk.12 dakika önce
Soner + Alper'e karşılık Güray Vural transferinde görüşmeler sürüyor. Soner evet dediği an iş biter..
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 1 dk.1 dakika önce - Soner'in Akhisar'ın teklifini kabul etmekten başka bir şansı yok. Yönetim tarafından bildirimler yapıldı. Menajerler görüşüyor..
Yorum
-
Bildiğimiz Soner bu tezgahlara ve baskılara boyun eğmez neler gördü neler o hey gidiYatarak milyoner oldu eleman.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi simsiyah krampon giyen futbolcu mu olur yaBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
Yorum