Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi yukarida bahsedildigi gibi bir sekilde kadroda olunca kesin oynayan hic de sakatlanmayan cezali olmayan kotu oyuncularimizdan kurulmamiz lazim.

Yumlu'dan tut Sefa'ya Soner'e kadar, kimi guclu ama oyunzekasi yetersiz, kimi teknik ama gucsuz, kimi amerikalilarin 'jack of all trades, master of none' dedikleri tiote her seyden biraz barindiran ama bir numarasi da olmayan (bu Sefa oluyor) oyuncularimizdan kurtulmaliyiz.

İyi sportif direktor bunlardan kurtulur.
    İyi hoca da yapilan transferlere ragmen yetersiz bolgeleri (solbek, kanatlar ve bana gore oyun kurucu) icerden bir sekilde cozer.

Gorecegiz.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Simdi yukarida bahsedildigi gibi bir sekilde kadroda olunca kesin oynayan hic de sakatlanmayan cezali olmayan kotu oyuncularimizdan kurulmamiz lazim.

Yumlu'dan tut Sefa'ya Soner'e kadar, kimi guclu ama oyunzekasi yetersiz, kimi teknik ama gucsuz, kimi amerikalilarin 'jack of all trades, master of none' dedikleri tiote her seyden biraz barindiran ama bir numarasi da olmayan (bu Sefa oluyor) oyuncularimizdan kurtulmaliyiz.

İyi sportif direktor bunlardan kurtulur.
      İyi hoca da yapilan transferlere ragmen yetersiz bolgeleri (solbek, kanatlar ve bana gore oyun kurucu) icerden bir sekilde cozer.

Gorecegiz.
      Hocam lig ne zaman başlıyor ? Bilmediğimden sordum
      "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
      Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaleciden ziyade sol bek alsınlar ya, kaleci ne iş anlamadım.

Sol bek, stoper, forvet.
        Onuru yedeklemek için abi, tecrübemiz var onursuzluğa
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok hocam en önemli kriteri atlamışsın. Kariyeri düşüşe geçmiş herhangi bir oyuncu diye düzeltelim. Öyle ki bu adam ilk yılını takıma alışmakla geçirmeye çalışıp alışamasın yaşı 30-31 olsun. Sonraki yıl azıcık kıpırdanır gibi olsun ama yetersiz olsun ki satmaya çalışınca parası neyse verip kovalım. Az para almasın mümkünse; biz personelini çok seven bir kulüp olduğumuz için iki milyondan az vermeyelim ki oyuncu dövsen de, sövsen de, insan gibi git desen de gitmesin; koltuktaki başkan gibi yapışsın kulübe.
          Yaşlı yıldız alacaksan Cardozo olacak, Dante olacak, Pirlo olacak. Karizması için, kariyerini mükemmel noktalamak için oynayacak kadar yıldız olacak. N'Doye kaybedecek birşeyi olmayan bir yıldızcık. En tehlikelilerinden...
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Matıas Suarez!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selam soyle travele.
              Ben yapmiyorum transferi.
              Aleykum Selam selamı alalım havada kalmasın. İşte sıkıntıda burada transferi yapan kişilerin neye göre yaptığı.

Bu arada Hacıosmanoğlunu tanıyan biri olarak size sormak istiyorum kumar görüntüleri yeni midir eskimidir.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• N doye gibi bitik bir futbolcuya

4 milyon bonoservis

ve 2milyon maaş verecekler

yazık..
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  N'doye gelirse iho nun ilk açıklamasını tahmin edebilirsınız sanırım:

Biz bazıları gibi resim çektirip dönmeyiz, biz istediğimizi alırız...

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                  IHOnun demesine gerek yok
                  Canhan ztn twit atmis Birileri Selfie yapr IHO Baskan alir

Yorum

• N'doye ye sonunda kavuştuk hayırlı uğurlu olur inşallah biz hiç birşeyi samanında yapacak bir takım olmadık malesef

Yorum

• Son Dakika:Trabzonspor Dame N'doye ile anlaştı Kaynak:TRT Spor

Yorum

• Stichus

Oyun kurucu pozisyonda takim icersinde cozme konusunda sayisal yetersizlik var. Misal constant sakatlandi diyelim bu durumda oyun kurucu pozisyonunda ekici, ozer sorun cozecek oyuncumudur derseniz, zor, her sekilde oyuncu kurucu pozisyonunda oyuncu eksikligini gidermeli takim.

Yorum

• trtspor. son dakika geciyor. n doye anlasmisiz

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            IHOnun demesine gerek yok

Canhan ztn twit atmis Birileri Selfie yapr IHO Baskan alir

Hahahaha bozacının şahidi şıracı desene )

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence çok yanlış düşünüyosun renkdaş. PARAN yoksa hiç transfer yapmayacaksın o zaman. Kulübe yaşlı-vasat oyuncuları dolduracağına hiç transfer yapma çok daha iyi. Futbol sahada 11 kişi ile oynanır. Önce ilk11' ini çapının yettiğince mükemmelleştireceksin. Sonra yedek kulübesini zenginleştireceksin. Elimizde Cardozo gibi Trabzonspor standartlarının tavanında bir forvet var ve son demlerini oynuyor. Ayrıca 2.5 M € alıyor. Bir yaşlı yıldız forvet daha alma lüksümüz yok. Aslında bizim yaşlı oyuncu alma lüksümüz de yok. Biz ancak ve ancak bizi basamak olarak gören (Burak-Selçuk- Egemen) satabileceğimiz oyuncularla İst takımlarıyla yarışabiliriz. O küçümsediğin Steven, Sisto gibi isimler bizim kurtuluşumuz olur, N'Doye değil. Bu isimler patlama yapabilecek ve zarar ettirmeyecek isimler. N'Doye' nin bir sonraki transferi sözleşme fesih bedeli ile olur.
                              Renktaş iyi diyorsun hoş diyorsun, ben genç topçu konusunda tecrübeye güvenmiyorun neden çünkü burası Türkiye ligi ! Bruma Sistodanda yetenekliydi, İskoçtanda sonuç ne oldu ileri gideceğine geri gitti ! Waris Sistodanda İskoçtan da daha çok pazarı olan bir oyuncuydu ki kendisinindr eski performansına bakarsan kötü liglerde ki kraldı mantıken senin istediğin transfere uyan bir isimdi Waris, genç potansiyelli vs. Dayanabiliyor muyuz ? Yada gelişiyorlar mı bu ligde ? 2010-2011 de bizim şampiyon olduğumuz dönemden bugüne kadar bakarsak şayet en önemli ki bizimde en önemli özelliğimşz olan "istikrarlı ve beraber oynayan bir kadro" vardı çoğu takımda hep şampiyon olan.
                              Geçen sene Gs bruma, telles, sinan la şampiyon olmadı. Beğenmediğimiz Yasinle, Virtüoz Sneijderle, Burakla,Selçukla,Meloyla oldu. Bir önceki yıl Fb de Sow,Emre,Webo,Kuyt vs ile oldu. Nerdeyse tüm şampiyon olan takımların yaş ortalaması 26 27 civarı olmalı. 23 yaş altı 3 den fazla özellikle bizim ligde yemez, yemedi çoğu zaman ! Olduğuda oldu elbet ama geneli böyle oldu hep. Dediğin şurda doğru çıkıyor bir şey vermeyen Warisi bile 4 5 e satma şansımız var. İşte o doğru. Fakat zaten N doye yede 6 milyon euro vermeyecez o yüzden sattığında 2 3 kazandırsın ama senin başarılarına katkı sağlasın yeter. O zamam zaten parasını çıkarır. Waris 5 milyon kazandırsa zararı kurtatır, ne sportif ne maddi ne verdi mesela genel olarak umarım adımıza en hayırlısı olsun. Muhalif görüşlerimiz elbet olacak, olmalı zaten koyun sürüsü gb olamayız ama ortak gaye Trabzonspor sa bence takıma sahip çıkılmalı ve büyük resimde klübün borç batağına batmamaso daha önemli. Çünkü,sportif başarı gelmez ve transfer yasağı, futbolcu maaşları yüzünden gönderememe vs yaşarsak halimiz duman. Cardozodan 2 yaç küçğk N doye ve 2 sene götüreceğini düşünüyorun UYUM sağlar ise ve transfer olursa şahsen

Yorum

• Yıllardır Trabzonsporumuzu bilfiil takip ederim, bu kadar ümitsiz bir sezona ilk kez giriyorum. Buna Hugo Broslu sezon da dahil.

İHO denen adam camiayı bu kadar parçalamışken bu durumun farklı olmasını da beklemiyorum zaten.

Her şeyini geçtim bu kadar uyumsuz, kimseyle geçinemeyen, bilmem kaç tane yakın arkadaşının kendisi hakkında atıp tuttuğu bir adam bu takımın nasıl başında durabiliyor hala gerçekten anlamıyorum.

Kongre üyesiyim ilk kez gidip oy kullanmayı düşünüyorum çünkü cidden korkuyorum. Çünkü bu şehir ölü bir şehire dönüştü ,ruhu heyecanı falan kalmadı. Tescilli çapsız bir adam 2 yılı aşkın bir süredir bu takıma başkan olabiliyor.

Lütfen ama lütfen herkes taşın altına elini koysun, bir daha da bu çapsızlar aday bile olmaya cesaret edemesinler bu takımı yönetmeye. Çünkü bu şehir ,bu taraftar çok değerli bir ruhu taşıyorlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X