Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne bekliyordunuzki siz ? 2-3m€ max alacağımız adam.

Yorum

• N'doye hatalı bir transfer...Seneye Yatabare gibi elimizde patlar; talibi de olmaz...

Çok para vermezler umarım...

Bence bu ekip h transfer yapmamalı; özellikle kadroyu rahatlatmadan...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yunus Emre Sel @yunusemresel
        Sportif Direktör Süleyman Hurma: "N'Doye transferi küçük pürüzler dışında tamam. Bu transfere resmiyet kazandırmaya çalışıyoruz"
        Hocam hayırlı bir haber verseydi şaşardım yok ulan bu sefer olacak gibi, nerede bir gudubet orada biz
        "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
        Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bi mucize olsun ayağı kaysın düşsün. Fikret başkan araya girip alsın. Yada ne bileyim biz aldıysak takasta kullanalım ya. Allah'ım gelmesin bu adam ne olur.
          Amin.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Takimimiza 'geri donusumlu evrensel atık' bolumune bir madde daha katilmistir hayirli olsun .

Yorum

• Bir KAP görelim artık be
              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Sarman
                O konuda konusmak istemiyorum.

Libero
                Oyun kurucu konusu onemli. Top ona atilsin, kesin tutar topu, dikine ve hizli oynar diyecegimiz oyuncumuz yok.
                Ona en yakini ekici. Muthis bir teknigi var, masaallah. Fizigi yeterli degil. Topu ayagindan cikarmak diye bir dusuncesi yok. Tekke guzel olmayan golu atmazdi, bu da maalesef kisisellestiriyor pozisyonlari ve mucize kovaliyor. Cogu zaman basarili ancak bu takimi yoran bir sure kaybindan sonra anlamsizlasan bir basari.
                Okay iyi.
                Aytac iyi.

Ama bunlar da cok tecrubesiz.

Constant gamsiz. Top kontrolu arizali. Kendisine cok guvendigi icin de olmadik top kayiplari yapiyor. Ayrica pas siddetini cogu zaman ayarlayamiyor. Biz de vuruyoruz toplara onu izlerken.

Ben hoca degilim, sorunu goruyorum, cozmek benim isim degil yani.
                Rahatim.

Yorum

• Hızından muhakkak düşüş olmustur ama yine de Cardozo yu tamamlayabilir...Şu bir gercek ki bekler çalışırsa adam gibi gelen 3 ortadan biri Cardozo N Doye ikilisi ile muhakkak gol olur...

Yorum

• bunlari yapmayi unutmayalim.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne bekliyordunuzki siz ? 2-3m€ max alacağımız adam.
                      hocam millet gomezi bonservissiz alıyor.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Transfere bak!
                        Daha da batacaklar

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          N'doye'yi alacağıma Abel Hernandez'i alırım yine Hull City'den bayılıyoruz boş beleş oyunculara teklif yapmaya yahu...
                          Hocam olayı ne bu Hull City'nin. Fakirler mi ? Yardıma muhtaç falanlar mı ? Neden biz arkadaş, o kadar kulüp var neden biz alıyoruz ya
                          "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                          Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İskandinav liglerini çok yakından takip eden bir arkadaşım var, her türlü kefil N'Doye'a.

Epeydir takibinde olan bir isim.

Umarım başarılı olur

Bu arada haberi Yunus Emre Sel de doğruladı.
                            Adam 4-5 yıl önce Danimarka'da oynuyordu, çok su aktı köprünün altından

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam olayı ne bu Hull City'nin. Fakirler mi ? Yardıma muhtaç falanlar mı ? Neden biz arkadaş, o kadar kulüp var neden biz alıyoruz ya
                              Championship'e düştüler bu sezon İngiltere'nin en fakir kulübü bile Türkiye'nin en zengin kulübünden daha sağlam bir ekonomiye sahiptir. Sadece oyuncu bolluğundan forvetleri elden çıkarmak istiyor olabilirler çünkü o mevkide çok oyuncuya sahipleri Jelavic'ten sonra N'Doye'ye yöneldik umarım gerçekleşmez de Abel Hernandez'i getiririz...
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar yani şimdi bu Ndoye'nin Yatabare'den eksiği ve fazlası nedir ?
                                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

Çalışıyor...
                                X