ne bekliyordunuzki siz ? 2-3m€ max alacağımız adam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel @yunusemresel
Sportif Direktör Süleyman Hurma: "N'Doye transferi küçük pürüzler dışında tamam. Bu transfere resmiyet kazandırmaya çalışıyoruz"yok ulan bu sefer olacak gibi, nerede bir gudubet orada biz
"Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bi mucize olsun ayağı kaysın düşsün. Fikret başkan araya girip alsın. Yada ne bileyim biz aldıysak takasta kullanalım ya. Allah'ım gelmesin bu adam ne olur.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Sarman
O konuda konusmak istemiyorum.
Libero
Oyun kurucu konusu onemli. Top ona atilsin, kesin tutar topu, dikine ve hizli oynar diyecegimiz oyuncumuz yok.
Ona en yakini ekici. Muthis bir teknigi var, masaallah. Fizigi yeterli degil. Topu ayagindan cikarmak diye bir dusuncesi yok. Tekke guzel olmayan golu atmazdi, bu da maalesef kisisellestiriyor pozisyonlari ve mucize kovaliyor. Cogu zaman basarili ancak bu takimi yoran bir sure kaybindan sonra anlamsizlasan bir basari.
Okay iyi.
Aytac iyi.
Ama bunlar da cok tecrubesiz.
Constant gamsiz. Top kontrolu arizali. Kendisine cok guvendigi icin de olmadik top kayiplari yapiyor. Ayrica pas siddetini cogu zaman ayarlayamiyor. Biz de vuruyoruz toplara onu izlerken.
Ben hoca degilim, sorunu goruyorum, cozmek benim isim degil yani.
Rahatim.
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene bekliyordunuzki siz ? 2-3m€ max alacağımız adam.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye'yi alacağıma Abel Hernandez'i alırım yine Hull City'den bayılıyoruz boş beleş oyunculara teklif yapmaya yahu..."Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskandinav liglerini çok yakından takip eden bir arkadaşım var, her türlü kefil N'Doye'a.
Epeydir takibinde olan bir isim.
Umarım başarılı olur
Bu arada haberi Yunus Emre Sel de doğruladı.
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam olayı ne bu Hull City'nin. Fakirler mi ? Yardıma muhtaç falanlar mı ? Neden biz arkadaş, o kadar kulüp var neden biz alıyoruz ya"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
Yorum