Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• N Doye nasıl bir katkı saglar bize ... Nasıl bir oyuncu bilgilendirir misiniz arkadaşlar
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• ndoye bana bir sidik yarışının eseri gibi geldi, inşallah taktiksel anlamda düşünülmüştür.

yetkili bi abi var mı ndoye aradığımız adam mı? nerde oynayacak kanatta mı?
      #

Yorum

• Başkana kızıyoruz Vizyonsuz diye ama bizim taraftar da vizyonsuz arkadaş ! Canhan Çakıroğlu kimdir de ciddiye alıp yazıyorsunuz buraya ?
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Fransızca konuşanlar grubu bir nefer ile güç kazandı.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaşlı yıldız alacaksan Cardozo olacak, Dante olacak, Pirlo olacak. Karizması için, kariyerini mükemmel noktalamak için oynayacak kadar yıldız olacak. N'Doye kaybedecek birşeyi olmayan bir yıldızcık. En tehlikelilerinden...
            Evet, kariyeri boyunca 1 sezon parlayıp 5 sene o sezonun ekmeğini yememiş adam olacak. 4 milyon diyorlar ya saçın paraları hesap soran yok nasılsa...
            "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
            Andrea Pirlo

Yorum

• n doye yerine cambell çok yerinde olurdu n doye öylesine bir transfer.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ben N'Doye yi Rus lignde izlediğimde iyiki almamışız demiştim. O boyda çok daha atlet oyuncular var. Afrikalı oyuncu istemiyorum ayrıca yeter afrikalı almayın yeter !
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  N Doye nasıl bir katkı saglar bize ... Nasıl bir oyuncu bilgilendirir misiniz arkadaşlar
                  İskandinav liglerini çok yakından takip eden bir arkadaşım var, her türlü kefil N'Doye'a.

Epeydir takibinde olan bir isim.

Umarım başarılı olur

Bu arada haberi Yunus Emre Sel de doğruladı.
                  En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 23:56.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    N doye gibi bitik bir futbolcuya

4 milyon bonoservis

ve 2milyon maaş verecekler

yazık..
                    Eğer bu paralar doğruysa resmen kazıklandık hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel
                      Sportif Direktör Süleyman Hurma: "N'Doye transferi küçük pürüzler dışında tamam. Bu transfere resmiyet kazandırmaya çalışıyoruz"
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ya bi mucize olsun ayağı kaysın düşsün. Fikret başkan araya girip alsın. Yada ne bileyim biz aldıysak takasta kullanalım ya. Allah'ım gelmesin bu adam ne olur.
                        "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                        Andrea Pirlo

Yorum

• Antonio

Campell icin 9 milyon euro istiyorlar. Palermo 6 milyon euro verdi, kabul edilmedi. Palermo baskani ingiltereye gitmis,

Yorum

• defansada zenci alırsalar takım iyice kararacak. Afrikalılar fink atıyor kulüpte.

Yorum

• Pantelic'i de alalım,içimde yaradır

Yorum

• N'doye'yi alacağıma Abel Hernandez'i alırım yine Hull City'den bayılıyoruz boş beleş oyunculara teklif yapmaya yahu...
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X