Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aaaaaah ah
    Haydin iyi geceler

Yorum

• lige kalmış 3-4 gün. hala en kritik mevkilere şu mu alınacak bu mu alınacak muhabbeti.

3 transfer sezonudur görev başında olup bunların hiç birinde takıma tam kadro kamp yaptırmayan iho yönetimiyle bir transfer sezonunun daha sonuna doğru yaklaşıyoruz.

7-8 hafta "takım oturmadı" demagojisi sonrası hoca günah keçisi ilan edilip bileti kesilir. yerine gelecek olanın kendi kurduğu kadro olmadığı bahanesi hepimizi tatmin eder. o vakit büyük başgan önümüzeki senenin kadrosunu kuruyoruz minvalinde idealist çıkışlarda bulunur. bir sonraki senenin şampiyon olacak takımı safsatası başlar. sezon sonu yeni gelen hocaya da yol verilir.

yeni sezon yeni umutlar (!)
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yanlış hatırlıyorsun..
        Doğru hatırlıyorum .
        belediye başkanı mıydı akp ile ilgili birimiydi hatırlayamadım . baya bi kombine almıstı . 1000 den fazla
        61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emirhan senin hristiyan siyahi forvet de yalan oldu...
          Ya bu zamana kadar forvet transferi isteği yoktu ama şu son maçta cardozoyu gördükten sonra kesinlikle lazım ya umarım koşmayı bilen birisi gelir, gol atmayı bilmesi önemli değil.

Ama her şeyden öte stoperimiz yok, stoperi olmayan takım düşer arkadaş net söyleyim büyük eziyet çekeriz, liberodan uydurma medjani var ne oynadığı belli değil kafa başka yerde, mustafa döndükten sonra tamami ile beynini kaybetmiş adamı gönderdiğimizde bir şeyleri anlıyordu kendini düzeltmişti tamamen umursamıyor, uğuru saymıyorum adını bile etmiyorum, aykut ne halde hiç belli değil ki ben onada az da olsa güvenirdim, stoperimiz yok resmen yok böyle lige başlanmaz ve halen daha siyahi stoper peşindeyiz, siyahi adamdan stoper olmaz herhangi bir italyanı getirmemiz lazım onu beceremezler ise kuzey bölgesinde çamurda yetişmiş herhangi bak herhangi bir stoper gelmeli. Ya şu kıçıkırık makedon takımını görmedin mi adamların amatör futbol hayatı çamurun toprağın üzerinde geçtiği nerden belli acayip dayanıklılar ve beyazların sezgileri ve planlamaları daha iyi siyahiler çılgın onlar forvet ve kanatlara yönelik beyinleri var defansta artistik yapılmaz ya adam gibi oynanır bize acil glowackinin eli ayağı tutan stoper şekli gelmeli yoksa sonumuz harap.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aaaaaah ah
            Haydin iyi geceler
            Unutulur mu hiç bu
            Savaş ne kadar zorsa
            Zafer o kadar tatlıdır .

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğru hatırlıyorum .
              belediye başkanı mıydı akp ile ilgili birimiydi hatırlayamadım . baya bi kombine almıstı . 1000 den fazla
              Trabzon Valiliği almıştı.

Yorum

Doğru hatırlıyorum .
                Valilik diye Hatırlıyorum...

Yorum

• beşiktaş ile galatasaray yine şerefsizlik yapıp ozan'ın aklını çelmişler
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Doğru hatırlıyorum .
                    tereddütün olmasına rağmen doğru hatırladığını iddia ediyorsun.. sanırım z kuşağı böyle bir şey..

dönemin valisi nuri okutan almış kentteki memurlara satmıştı.. o sezon 17-18 bin gibi bir kombine satılmış ve az bir miktar bilet de maç günleri için ayrılmıştı.. yani bir işadamı ya da siyasi bir figür hele hele mafya bozuntusu değil, şehri seven bir kamu amirinin inisiyatif almasıydı olay..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• O sezon attığı tek goldü reisin.

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aaaaaah ah
                      Haydin iyi geceler
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Süleyman Hurma 3 Transfer daha yapıp lige gireceğimizi açıkladı.bunlardan biri stoper 2 si forvet olacak.

Dame N'Doye;Büyük ihtimalle takıma katılacak.Geçen sezon 2 farklı ligde yarımşar sezon oynadı.Rus liginde 15 maçta 4 gol,İngiltere liginde de 15 maçta 5 gol 1 asistle oynadı.Kopenhag daki performansından gittikçe uzaklaşıyor.Türkiye liginde ve Trabzonspor da ne yapar bilemem tam bir kapalı kutu.Türkiye ye geldi,Hayırlı olsun artık.Umarım faydalı olur.

Daniel Agger;Danimarkalı milli oyuncu Liverpool un vazgeçilmez sol beki iken rodgers ile anlaşamayarak ayrılmak zorunda kalıp ülkesine döndü.Sol bek yanı sıra Stoper de oynayabiliyor.Kariyeri ve performansı çok iyi bu nedenle fiyatı biraz tuzlu olabilir.Stoper için adı geçenler içinde en kalitelisi Agger dir.

Edu Vargas;Bir tek napoli de oynayamadı kiralık gittiği her takımda ve Şili milli takımında müthiş maçlar çıkardı.İtalya ispanya ingiltere brezilya gibi 4 üst düzey ligde oynadı.Biraz istikrar ve mental anlamda eksikleri var ama çok İhtiyacımız olan teknik potansiyeli yüksek,asist yeteneği iyi olan forvet arkası tip oyuncu için alınırsa faydalı olur kanaatindeyim.
                        En son TS FAN tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 00:32.
                        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Aralıktan sonra inşallah çok güzel bir yapılanmaya gireriz. Duruşu olan bir başkan ve hocayla istikrar yakalarız. 3 senemizi çalan bu sahtekarlar ile bir daha Trabzonspor'un adı yan yana anılmaz, değil stada Trabzon'a sokulmazlar umarım.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sedat Peker olayı doğru sanırım. Bugün Tg' den bir arkadaşımdan bana bedava kombine teklifi geldi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• 2016 da trabzonspor un para traansfer problemi olmicakmis neden öyle söylenti var acaba?

Yorum

• 50bin, 100bin euronun müzarekesini yaparken umarim takimin bariz eksiklerini ve ligde galibiyet primlerinin ne derecede yüksek oldugunu gözler önünde bulunduruyorlardir diyecegimde...bursa macina bir hafta kaldi..
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X