Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zambrano, Samba, Douglas

Tesekkürler alsak bari 2sini yumlu-ugur-aykutla yola cıkılmaz
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Biz hep baska pozisyona transfer isterken, Sota da, halilhodzic de hep stoper istedi.
      Demek ki bizim stoperlerden gercekten bir cacik olmaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dun gıremedım kimlermiş?
        Douglas Zambrano Samba
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayır yanlış anlamayında bu adam çok çalıma kaçan bir oyuncu, tehlikeli yerlerde çalım atmayı seviyor, bambadan ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yemek lazım birde perulu, salazar geldi aklıma

mustafa yumlu diyorsunuzda onun ismi yabancı olsa süper ligde onu almak için büyük kulüpler yarışa girerdi ama yöremizin uşağı olduğu için hakir görülüyor, kjaermidir nedir en az onun ayarında oyuncudur yumlu, differdange maçında dikkat ettiyseniz kaleye bile şut çekmeye başladı demek ki özgüveni yerinde, onun yanında daha tecrübeli birisi lazım zambrano pimi çekilmiş el bombası gibi
          Abicim, basketbol da güzel spor. Bi de orada dene şansını. Futboldan anlamadığın belli, belki basketbol yarar sana.
          8. Kuşatma

Yorum

• Zambrano ve Douglası kesinlikle tercih ederim. 26 Ve 27 yaşında bu adamlar. Samba 31 yaşında ve gerçekten çok ağır. Douglas da hızlı değil ama bir nebze daha iyi. Douglas havadan Zambrano yerden geçit vermeyecek.

Yorum

• Zambrano ve Douglas'ın önünde Mbia. Bu 3 stoper gibidir. Böyle olunca istediğimiz kadar ofans oyuncu oynatabiliriz. Hatta Constantı sol beke rahat yazabilirsin.

Yorum

hayır yanlış anlamayında bu adam çok çalıma kaçan bir oyuncu, tehlikeli yerlerde çalım atmayı seviyor, bambadan ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yemek lazım birde perulu, salazar geldi aklıma

mustafa yumlu diyorsunuzda onun ismi yabancı olsa süper ligde onu almak için büyük kulüpler yarışa girerdi ama yöremizin uşağı olduğu için hakir görülüyor, kjaermidir nedir en az onun ayarında oyuncudur yumlu, differdange maçında dikkat ettiyseniz kaleye bile şut çekmeye başladı demek ki özgüveni yerinde, onun yanında daha tecrübeli birisi lazım zambrano pimi çekilmiş el bombası gibi
                Zambrano, gelsin ligin gördüğü en iyi defans oyuncularından biri olur.Kjaer felan hikaye

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Reis ne ediyon. Transfer yokmu hala
                  Wallaha 2 stoper alinacakmis sevincden napacami sasirdim sabahdan beri
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu arada yeri değil özür dilerim ama bugünkü haberlerde çıkan parayı çalışanlarına dağıttı haberinde ismi geçen Nevzat Aydın bizim eski yöneticilerimizden değil miydi yoksa isim benzerliği mi...yardımcı olursanız sevinirim...eski yöneticimizse az biraz payı da Ts mize ayırsaydı ya...
                    t.akyildiz

Yorum

• bu takım mbia gibi yüzü gülmeyen en ufak bir sorunda kapris yapan adamlarla değil yumlu gibi salih gibi yüreğini ortaya koyan adamlarla şampiyon olur olacaksa. tamam teknik konulara girmiyorum o olay farklı ama saha içinde Trabzonsporu milli bir mesele gibi düşünen kişilerle bir yere gelinebilir. bu takıma malouda geldi ama yumlu kadar bile takıma katkı sağlayabildi mi? hayır tabi ki. olaya öz evlat gadro yederli gibi bakmıyorum aksine öz evlatçılığı hiç sevmem ama kadroda en az 1-2 tane takıma aidiyet duygusu besleyen adam olması şart. mbia gibi sanki zorla çek senet imzalattırılmış gibi takımda zoraki duran adamlar yerine öz evlat izlerim daha iyi.
                      "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Onur
                        Cavanda-Douglas-Zambrano-Constant
                        Mbia-Ekici
                        Marin-Gourcuff-Yusuf
                        Cardozo

Bu kadro çok rahat gol atardı ve yemezdi..

Edit : 3 Türk var
                        En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 26.07.2015, 16:36.

Yorum

• Arkadaslar ben don bizza kendim kampta IHO ile konustum
                          Yildiz forvet Transefri yok, am genc bir forvet olacak
                          Öncelik ama cok saglam bir stoper`de olacak

Yorum

• Dün bir arkadaş Gary Mackay Steven ismini yazmıştı buraya.

Gary Mackay-Steven, 34, İskoçya ➤ Ross County FC, 2025'den beri ➤ Orta Saha Sol ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 31 Ağu 1990, Thurso, İskoçya

Bu çocuğa hayran kaldım ben ya, adamın youtube'da bulunan videoları mest ediyor. Geçen sezon 9 gol 10 asistle oynamış Celtic formasıyla.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Wallaha 2 stoper alinacakmis sevincden napacami sasirdim sabahdan beri
                              Bende okudum bugun Arif abi yazmis. Insallah gelir 2 sitoper senlenir buralar

Yorum

bu takım mbia gibi yüzü gülmeyen en ufak bir sorunda kapris yapan adamlarla değil yumlu gibi salih gibi yüreğini ortaya koyan adamlarla şampiyon olur olacaksa. tamam teknik konulara girmiyorum o olay farklı ama saha içinde Trabzonsporu milli bir mesele gibi düşünen kişilerle bir yere gelinebilir. bu takıma malouda geldi ama yumlu kadar bile takıma katkı sağlayabildi mi? hayır tabi ki. olaya öz evlat gadro yederli gibi bakmıyorum aksine öz evlatçılığı hiç sevmem ama kadroda en az 1-2 tane takıma aidiyet duygusu besleyen adam olması şart. mbia gibi sanki zorla çek senet imzalattırılmış gibi takımda zoraki duran adamlar yerine öz evlat izlerim daha iyi.
                                Teknik konulara girmeyeceksen git, Trabzon belediyesini su islerinin forumuna yaz, yüregiyle kazma kürek sallayan elemanlafa her daim ihtiyac vardir.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X