Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ee1212 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar ben don bizza kendim kampta IHO ile konustum
    Yildiz forvet Transefri yok, am genc bir forvet olacak
    Öncelik ama cok saglam bir stoper`de olacak
    Tam istediğim haber. Cardozo varken yarı yarıya oynayacak adama Servet dökülmemeli.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün bir arkadaş Gary Mackay Steven ismini yazmıştı buraya.

Gary Mackay-Steven, 34, İskoçya ➤ Ross County FC, 2025'den beri ➤ Orta Saha Sol ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 31 Ağu 1990, Thurso, İskoçya

Bu çocuğa hayran kaldım ben ya, adamın youtube'da bulunan videoları mest ediyor. Geçen sezon 9 gol 10 asistle oynamış Celtic formasıyla.
      Hocam bu tarz topcular küçük liglerde çok varmis o yüzden Sefa ve Erkan ile devam etme karari aldik yoksa ben de elemani inanilmaz begendim ..

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende okudum bugun Arif abi yazmis. Insallah gelir 2 sitoper senlenir buralar
        Umarim öyle birsey olur, 2 stoper bir sol bek birde Muhammet bu sene icin bence yeter, seneyede 3 nokta transferle kafaya oynariz,

Cavanda××××#××××××××××Samba×××××××××××××××Zambrano ××××#××××××××Bedimo
        ×××××××××××××××××××××××××××××Mbia×××××××××××Medjan i×××××××××××××××××××××

Al sana efsane 6 li bu adamlara kalede Onuru ekledik mi ligin en az gol yiyen takimini olustururuz.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam bu tarz topcular küçük liglerde çok varmis o yüzden Sefa ve Erkan ile devam etme karari aldik yoksa ben de elemani inanilmaz begendim ..
          Sefa ile top niyetine oynar ya bu adam. Bizim Sefa adamın içinden geçme şifresini bulsun yoksa çalım atması çok zor.

Yorum

• Lokeren'un zenci sol bekini hatirlayan varmi buyuk takim deneyimide var Anderlecht'de oynamisti.

Dens Odoi

fiyatini bilmiyorum ama ligimizin en iyisi olur bence
            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Dün bir arkadaş Gary Mackay Steven ismini yazmıştı buraya.

Gary Mackay-Steven, 34, İskoçya ➤ Ross County FC, 2025'den beri ➤ Orta Saha Sol ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 31 Ağu 1990, Thurso, İskoçya

Bu çocuğa hayran kaldım ben ya, adamın youtube'da bulunan videoları mest ediyor. Geçen sezon 9 gol 10 asistle oynamış Celtic formasıyla.
              Iste celticde guidetti ile birlikte oynadi ) ikisini birden almak vardi)) neyse bari bunu alalim iyi topcu.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lokeren'un zenci sol bekini hatirlayan varmi buyuk takim deneyimide var Anderlecht'de oynamisti.

Dens Odoi

fiyatini bilmiyorum ama ligimizin en iyisi olur bence
                +1 güzel tespit , böyle adamlar maliyetli de olmaz. bunlara ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takım mbia gibi yüzü gülmeyen en ufak bir sorunda kapris yapan adamlarla değil yumlu gibi salih gibi yüreğini ortaya koyan adamlarla şampiyon olur olacaksa. tamam teknik konulara girmiyorum o olay farklı ama saha içinde Trabzonsporu milli bir mesele gibi düşünen kişilerle bir yere gelinebilir. bu takıma malouda geldi ama yumlu kadar bile takıma katkı sağlayabildi mi? hayır tabi ki. olaya öz evlat gadro yederli gibi bakmıyorum aksine öz evlatçılığı hiç sevmem ama kadroda en az 1-2 tane takıma aidiyet duygusu besleyen adam olması şart. mbia gibi sanki zorla çek senet imzalattırılmış gibi takımda zoraki duran adamlar yerine öz evlat izlerim daha iyi.
                  Mustafa, Allah aşkına yazma artık ya. Sen kampta nasıl bu kadar boş zaman buluyorsun? Şota kızacak sonra bak.
                  8. Kuşatma

Yorum

• takım stoper ve kanat dışında yıldız denilebilecek oyuncularla dolu. stopere de o iki isim gelirse zaten ihtiyaç kalmaz. bizim az maliyete çok verim verecek 25-29 yaş arasında ki oyunculara ihtiyacımız var. isim yapmamış ve çok takım dolanmamış ama verimi yüksek olan isimlere.

Yorum

• Trabzonsporlu İsmin Bebeği Vefat Etti

Trabzonsporlu Kenan Sofuoğlu'nun bebeği bir süredir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

26 Temmuz 2015 Pazar 16:18

Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı bu akşam 18:00 da Sakarya Akyazı Büyük Camiide kılınacak ardından aile kabristanına defnedilecektir.

canınızı sıkacak bir haber ama yine de paylaşayım dedim...Allah rahmet eylesin melek olup gökyüzüne çıkacak inşaAllah...
                      t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonsporlu İsmin Bebeği Vefat Etti

Trabzonsporlu Kenan Sofuoğlu'nun bebeği bir süredir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

26 Temmuz 2015 Pazar 16:18

Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı bu akşam 18:00 da Sakarya Akyazı Büyük Camiide kılınacak ardından aile kabristanına defnedilecektir.

canınızı sıkacak bir haber ama yine de paylaşayım dedim...Allah rahmet eylesin melek olup gökyüzüne çıkacak inşaAllah...
                        bu nedir ya , Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin ailesine.

Yorum

Sefa ile top niyetine oynar ya bu adam. Bizim Sefa adamın içinden geçme şifresini bulsun yoksa çalım atması çok zor.
                          Aynen öyle hocam...Sefa Salih bu adamlara bu kadar bonservis parasi verenlerin de aklı yok...Adamin icinden gecmeye calisan Sefa eski para ile 20 trilyona geldi bize..Oturup aglayasim var..

Yorum

• Adebayor takımdan ayrılmayacağını söyledi. Ayrılsa da yolu düşmez zaten buraya.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Allah rahmet etsin, kenan sofuoğlu harbi adamdır az çok tanırım kendisini. çok üzüldüm.
                              #

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu nedir ya , Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin ailesine.

ne bileyim renktaş Trabzonsporlu birinin başına bişey geldi mi kendi başıma gelmiş gibi üzülürüm ben hep...görünce üzüldüm ve paylaşayım dedim..
                                t.akyildiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X