İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
-
UEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Bu adam burayı Kayserispor zannediyor..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:28.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecik cik cik
sefer o yazdiklarini burak yaptiginda kac yasindaydi
birak bu hikayeleri
waris satilmasa sene sonu burada görecegim seni
hic sansin yok
+waris burakdan kisa olmasina ragmen en az 10 santim daha yukari zipliyor ve burakdan hava hakimiyeti cok daha üstün
yalanmi
ben bu karaoglana güveniyorum
bu arada londra nasildi
kraliceye selamimizi ilettinmi
Ama hava hâkimiyeti Burak'tan kesinlikle iyi degil bence
Hâlen daha oradayim, 1 ay daha, ondan sonra Istanbul ve geze geze memleket...
Kraliçe'ye yalvardim waris'i al diye ama istemedi
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet oyuncuları maç kazandırır stoperler şampiyon yapar ifadesi klişede olsa doğrudur fakat kanat oyuncuları da takımın kaderini değiştiren yegane oyunculardır. Bu anlamda İstanbul'un 3 takımına karşı çok çok gerideyiz. Top Erkan veya Sefa'ya geldiğinde kaçımız heyecanlanıyor? Birazcık Yusuf var o da bir günü bir gününe tutmuyor. Ama biz günlerdir Cardozo aşağı Cardozo yukarı diye tartışıp duruyoruz...olmadi 92 olurdu rahat, bence...
Aslinda kilit nokta orta saha, ve kanat, yani kanat konusunda hemfikiriz, onun için ben daha önce ne yazdim ? savunmayi geçtim 2 tane saglam kanat oyuncusu olmadan çok iyi 2 stoper ve 1 sol savunmaci alsak bile hiçbir sey olmaz yazdim...
mercedes mi bmw mi ferrari mi olur ama 1 sey lazim kanada, hatta 2En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:33.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrankfurttan Zambrano(Stoper),Oczipka(Sol Bek),Stefan Aigner(Sağ Açık),Haris Seferovic(Forvet) alınsın.Direkt ilk 11 oynayabilecek dört oyuncuyu kadromuza katmış oluruz .
Zambrano : Bonservissiz
Oczipka: 3.5-4 milyon euro
Aigner :4.5-5 milyon euro
Seferovic : 5.5-6 milyon euro
Zambrano = 1,5m
Oczipka = 4-5m
Aigner = gecen yılın performansından dolay bulur 4-5 milyonu.
Seferıvic= minimum 8m.
Zambrano sözleşmesini uzattı bir yıl, bilmeyen bir baksın. 1,5m serbest kalır maddesi var Ağustos'un sonuna kadar.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Bu adam burayı Kayserispor zannediyor..
Son derece doğru değerlendirdi durumu. Kayseri'ye alakası yok. Gayet gerçekçi bir açıklama oldu. Tabi alıştık büyük konuşan ve Süslü Cümleler kuran yöneticilere.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Bu adam burayı Kayserispor zannediyor..Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Mbi'a çok küçümseniyor. Bu adamın varlığı bize çok büyük güç katacak.
Onur - Medjani- Mbi'a -Ekici-Cardozo ana parçalar.
Erkan, Cavanda, Constant, Yusuf, Okay, Aytaç değerli parçalar.
Waris, Yumlu, Uğur, Özer, Sefa, lig için sırıtmayacak oyuncular.
Şampiyonluk için yeter mi bilmiyorum ama şampiyon olmak için 20 tane A sınıf oyuncuya ihtiyaç yok ligde.
Sol bek - Stoper - Kanat - Yedek Forvet ile takımın çehresi değişecektir.
İnşallah ana parçalarda sakatlık yaşamayız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon derece doğru değerlendirdi durumu. Kayseri'ye alakası yok. Gayet gerçekçi bir açıklama oldu. Tabi alıştık büyük konuşan ve Süslü Cümleler kuran yöneticilere.
Gesendet von iPhone mit TapatalkI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Skor bu berbat kadroyla iyide hurma trabzonsporun ne oldugunun farkinda degil sanki burasi kayserispor
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
Yorum