İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu İsmin Bebeği Vefat Etti
Trabzonsporlu Kenan Sofuoğlu'nun bebeği bir süredir sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
26 Temmuz 2015 Pazar 16:18
Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı bu akşam 18:00 da Sakarya Akyazı Büyük Camiide kılınacak ardından aile kabristanına defnedilecektir.
canınızı sıkacak bir haber ama yine de paylaşayım dedim...Allah rahmet eylesin melek olup gökyüzüne çıkacak inşaAllah...İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Forvet transferinde isimlere takilmadan Burak Yilmaz tipi kanatta oynayabilen yeri geldiginde Cardozoyla yeri geldiginde tek oynayabilen güclü kuvvetli nispeten hizli teknigi iyi son vurusu vasat üstü genc isimsiz biri olsada kabulumdur.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada yeri değil özür dilerim ama bugünkü haberlerde çıkan parayı çalışanlarına dağıttı haberinde ismi geçen Nevzat Aydın bizim eski yöneticilerimizden değil miydi yoksa isim benzerliği mi...yardımcı olursanız sevinirim...eski yöneticimizse az biraz payı da Ts mize ayırsaydı ya...)
Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalkistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWallaha 2 stoper alinacakmis sevincden napacami sasirdim sabahdan beri
Şöyle sakatlanmayanından, havadan top geçirmeyen, kademeye girmeyi bilen 2 stoper ha
bi de solbek sakatlamayanında ve kademeye girmeyi bileninden oldu mu dadından yenmezSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Sabah A Spor kanalında Filip Mexes in attığı golü defalarca tekrarlayıp Süleyman Hurmayı eleştirdiler bu adam alınmaz mı diye hatta maliyeti düşük dediler. Ben mi yanlış biliyorum bu adam bizden 4-5M Euro artı imza parası istememişmiydi
Yorum
-
2010-11 şike sezonundan sonraki sezonun maçlarımızın görüntülerini izliyorumda ne goller kaçırmışız be...maçlarda resmen ezmişiz ama hep ilk golleri biz yemişiz ilk 8 haftada...colman ve burağı ayrı bir keyifle izliyorum bide tabi..hele colman a içim yanıyor resmen kendi kendini yedi para için...En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 26.07.2015, 17:43.t.akyildiz
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah A sporda Mexes in attığı golü defalarca gösterip Süleyman hurma yı eleştirdiler almadı diye hatta maliyeti az bile dediler. Ben mi yanlış biliyorum Mexes bizden hem imzalarsak hem de 5 M Euro istemişti
1.5 imza parasını bonservis gibi düşün sonuçta bonservis ödemicektik
e hoş 5 senelikte sözleşme istemiyor başına bela alasın 2 sene mis
Yorum
-
İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-11 şike sezonundan sonraki sezonun maçlarımızın görüntülerini izliyorumda ne goller kaçırmışız be...maçlarda resmen ezmişiz ama hep ilk golleri biz yemişiz ilk 8 haftada...colman ve burağı ayrı bir keyifle izliyorum bide tabi..hele colman a içim yanıyor resmen kendi kendini yedi para için...
Hep yenge yüzünden, kesin o fisildmistir kulagina [emoji16]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum