Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş'ın k.ına bez alacak parası yok hala böyle uçuk harcama yapabiliyor enteresan. İyi ki bir Cuma ve Tutınç'tan para geldi -gerçi o paraların verilip verilmediği ya da ne kadarının trink geldiği de belli değil-
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İshak , Zeki , Musa , Soner , Fatih vb. Bu adamlar gitsin de isterse 2 yıl kiralansınlar. Kayserinin Sol Beki hic yok, İshakin yaninda musa Yıda alsınlar
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Aralığa kadar şu zat-ı muhterem gitsin. Gitmez ise, su genç yaşta Trabzonspor taraftarlık kimliğimi emekliliğe ayırıyorum.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        MCMLXVII

Yorum

• Müthiş orta saha Bourceanu bugün oynamış ve 1461'e kaybetmişiz nasıl olur bu

Yorum

• Bi Sedat Pekerimiz eksikti o da olmuş.

Bunların rezilliklerinin bir sınırı yok, bunlar iyi günlerimiz.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Ali Yılmaz döneminden kalan enkazı zar zor temizleyip kulübü düzlüğe çıkarmıştı. Şimdiki döneme benzer bir dönemden çıkmıştık. PSV'den topçu getirecektik yıldız diye adam bir önceki sezon 10-15 maç oynamıştı. Bulgar bi oyuncu almıştık ona verilen para ile Bulgar milli takımı satın alınır deniliyordu, Sergen'ler Oktay'lar falan derken dibi görmüştük yine. Böyle bir dönemin üstüne gelmişti Özkan SÜmer, pek parlak bir dönem geçirmedik ama şampiyonluk kovalayacak bir takımımız oldu sonunda. Fatih Tekke onun döneminde mi takıma kazandırıldı hatırlamıyorum. on bin metre koşunun üstüne yataktan yarı uykulu yazıyorum kusura bakmayın, yanlışım varsa düzeltin. Bize sistem kuracak bir başkan lazım, çözüm üretecek, kenti birleştirecek, gözlemci ağı kuracak ve alt yapıyı canlandıracak bir başkan. Özkan Sümer bunları yapabilir mi ? Bence yapabilir.
              O dönemi ben de hatırlıyorum. Yapılan transferler gerçekten çok düşük paralara yapılıyordu. Ama hepsinin takıma katkısı olmuştur. Çünkü karakterli futbolcular transfer edilmişti. Özkan Sümer dönemi Mehmet Ali Yılmazdan sonra kalan enkazı toparladı.

Yorum

• Ha bir de Kulup baskanlik secimine girip kaybedeyim ama listemde yonetici sayisi fazla olursa super olur. Sonra hepiniz buyuk baskan deyin bana.

Bazen de malum surecte, onceligim kulup degil ama baskanlik adayi turlarina cikayim. Hepiniz bana buyuk baskan deyin,

Bir de cantami alip tek basina futbolcu transferine cikayim. 4 brezilyali alip gelirim. Bir tanesine 50 bin fazla veremedin diye gitsin diyeyim

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vargas betis'e gitmiş.
                  Juan Vargas betise giden...bizimkisi eduardo vargas

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bi Sedat Pekerimiz eksikti o da olmuş.

Bunların rezilliklerinin bir sınırı yok, bunlar iyi günlerimiz.
                    olay nedir ?

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ha bir de Kulup baskanlik secimine girip kaybedeyim ama listemde yonetici sayisi fazla olursa super olur. Sonra hepiniz buyuk baskan deyin bana.

Bazen de malum surecte, onceligim kulup degil ama baskanlik adayi turlarina cikayim. Hepiniz bana buyuk baskan deyin,

Bir de cantami alip tek basina futbolcu transferine cikayim. 4 brezilyali alip gelirim. Bir tanesine 50 bin fazla veremedin diye gitsin diyeyim
                      Hocam Aurelio işini hiç girme Resmen elimizle Fenere yamadık adamı
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O dönem için tepkisini koydu belkide farklı bir çözüm bulamadığı için...

Özkan Sümer'in Trabzonsporluluğundan şüphe duymuyorum başka da adam yok camiada miting otobüsünde zıplamayacağından eminim Özkan Sümer'in...
                        Yanlış anlama da bu biraz özevlat zekileri savunmak gibi olmuş
                        Başkandaki kriterler içinde Trabzonsporluluk ve otobuste zıplamamak aranması veya bunların dile gelmesi zaten yanlış yerde olduğumuzu göstermez mi ?

Delilik bence Trabzon gibi bir yerde başkanlık için önemli bir kriter.
                        Başka türlü baskılarla baş edilmez. He bu baskı illa hükümet baskısı olmaz, yerel medya baskısı, gadro yederli yöneticilerinin baskısı, taraftar baskısı vs..
                        Mevcut başkan bu delilik işini iyi yapıyor ama bu işte azda akıl gerekiyor..
                        Benim iddiam başkanı zaptedecek onun deliliğini kullanacak, onu öne sürüp klübü arkada adam gibi yönetecek bir yönetim olsa bizim için en iyi çözüm olur.
                        İhonun dilinden anlayıp onu çaktırmadan yönetecek yöneticimiz olaydı farklı yerlerde olabilirdik
                        Tamam tamam yatmaya gidiyorum uykum gelmiş belli
                        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• ne pekeri?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            goruslerin güzel keşke olsa ama özkan sümer bi febe maçı sonrası istifa etmşti haksızlığa katlanamadığını söyleyerek
                            bu şek,lde kolayıkla pes eden özkan sümerden fazla bir beklenti değiilmi bu?
                            kirli düzen değişmiş değil bildiğimiz gibi
                            50 bin dolar yüzünden aurello FB ye gitmişti

Hatta Da Silva yı bile Elazığa kaptırmıştık..

Sümeri Topaç diye çevirirler günümüz futbol arenasında..
                            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Zengin bir insan olsam şehirde ne kadar reklam panosu varsa kiralar, CARDOZO yazdırırım. CARDOZO!

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zengin bir insan olsam şehirde ne kadar reklam panosu varsa kiralar, CARDOZO yazdırırım. CARDOZO!
                                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Çalışıyor...
                                X