Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kiralık olayı iyi olmuyor yav.satabilseydik iyi olurdu.
    ozan için söylenen teklifede kibarca çüşşşş diyorum.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ozan Tufan mevcut durumu ile büyük takımların hiçbirinde oynayamaz. Mental eksikliği var be fiziksel olarak 3-5 kilo fazlası var. bjk a yiyeceği kazık hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        --------------------'--Onur---------------------
        Cavanda-douglas-djilobodji-Alper

Djuricic------Ekici-----mbia-----Ozer

-------------Ndoye--Cardoza-------

Soyle bir 11 heyacanlandirirdi beni...
        CAR- DO- ZO

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim artık camia olarak bir yerlere gelmemiz asgari 5 senelik bir sürece bağlı.

Bu sürecin temelini atacak bir adam da camiada ağırlığı olan ve istediği gibi hareket etme iradesini kendi benliğinde taşıyacak birisi olmalıdır.

Özkan Sümer'in sahip olduğu Trabzonspor enerjisine maalesef genç diye tabir edebileceğimiz iş adamları dahi sahip değildir. Özkan Sümer şu anda bile Trabzonspor ile ilgili ciddi bir çalışma içerisinde faal olarak işin içinde bulunmasa bile Trabzonspor için gecesini gündüzüne katarak yaşına bakmadan birşeyler yapmaya çalışıyor.

Benim şahsi kanaatim planlamaya Özkan Sümer gibi bir tecrübeyle gidilmesi zira onun akabinde daha genç ve dinamik birisi oturtulmuş sisteme adeta birbirini tamamlayan lego parçaları gibi kendi projelerini angaje ederek daha fazla katkı verebilecektir.

Başta sorduğun soruya gelecek olursak sevgili doktor evet benim kanaatimce bu süreci başlatacak olan şahıs Özkan Sümer'dir.

Kelle koparmalı..

Ciddi revizyon yapmalı..

Ve kulübü adeta sıfırdan inşaa edecek temelin yapı taşlarını kulübün köklerine monte etmelidir.
          goruslerin güzel keşke olsa ama özkan sümer bi febe maçı sonrası istifa etmşti haksızlığa katlanamadığını söyleyerek
          bu şek,lde kolayıkla pes eden özkan sümerden fazla bir beklenti değiilmi bu?
          kirli düzen değişmiş değil bildiğimiz gibi

Yorum

• Bi de şu tipleri "ünlü iş adamı" filan diye haber yapıyolar ya.

Zarrab'a ticaret ödülü verdikleri gibi buna da en iyi taraftar ödülü verirler. Ülkenin geldiği noktaya bak!
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Soylenenlere gore de bjk'nin onerisi kabul edilmis.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                goruslerin güzel keşke olsa ama özkan sümer bi febe maçı sonrası istifa etmşti haksızlığa katlanamadığını söyleyerek
                bu şek,lde kolayıkla pes eden özkan sümerden fazla bir beklenti değiilmi bu?
                kirli düzen değişmiş değil bildiğimiz gibi
                Başbakan'ın kendisine yaptığı baskıyı belirterek istifa etmişti ama bana göre çok asil bir davranış idi... Miting otobüslerinde hoplayıp zıplayacağına bunu yaptı hemde en kral tepkiyi koyarak...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Başbakan'ın kendisine yaptığı baskıyı belirterek istifa etmişti ama bana göre çok asil bir davranış idi... Miting otobüslerinde hoplayıp zıplayacağına bunu yaptı hemde en kral tepkiyi koyarak...
                  Başbakan'ın baskısıyla istifa ediyorsa niye 2 sene sonra yeniden aday oldu? Başbakan mı değişti?
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ozkan sumer in maasi ne alemde hala maas aliyor mu , bi ara kesildi galiba esti gurledi cunku.
                    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 23:35.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başbakan'ın baskısıyla istifa ediyorsa niye 2 sene sonra yeniden aday oldu? Başbakan mı değişti?
                      O dönem için tepkisini koydu belkide farklı bir çözüm bulamadığı için...

Özkan Sümer'in Trabzonsporluluğundan şüphe duymuyorum başka da adam yok camiada miting otobüsünde zıplamayacağından eminim Özkan Sümer'in...
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Papy'i 1 yıl önce yazıyordum o zaman zor transferdi.Şu an çok zor

Yorum

Bizim artık camia olarak bir yerlere gelmemiz asgari 5 senelik bir sürece bağlı.

Bu sürecin temelini atacak bir adam da camiada ağırlığı olan ve istediği gibi hareket etme iradesini kendi benliğinde taşıyacak birisi olmalıdır.

Özkan Sümer'in sahip olduğu Trabzonspor enerjisine maalesef genç diye tabir edebileceğimiz iş adamları dahi sahip değildir. Özkan Sümer şu anda bile Trabzonspor ile ilgili ciddi bir çalışma içerisinde faal olarak işin içinde bulunmasa bile Trabzonspor için gecesini gündüzüne katarak yaşına bakmadan birşeyler yapmaya çalışıyor.

Benim şahsi kanaatim planlamaya Özkan Sümer gibi bir tecrübeyle gidilmesi zira onun akabinde daha genç ve dinamik birisi oturtulmuş sisteme adeta birbirini tamamlayan lego parçaları gibi kendi projelerini angaje ederek daha fazla katkı verebilecektir.

Başta sorduğun soruya gelecek olursak sevgili doktor evet benim kanaatimce bu süreci başlatacak olan şahıs Özkan Sümer'dir.

Kelle koparmalı..

Ciddi revizyon yapmalı..

Ve kulübü adeta sıfırdan inşaa edecek temelin yapı taşlarını kulübün köklerine monte etmelidir.
                          Mehmet Ali Yılmaz döneminden kalan enkazı zar zor temizleyip kulübü düzlüğe çıkarmıştı. Şimdiki döneme benzer bir dönemden çıkmıştık. PSV'den topçu getirecektik yıldız diye adam bir önceki sezon 10-15 maç oynamıştı. Bulgar bi oyuncu almıştık ona verilen para ile Bulgar milli takımı satın alınır deniliyordu, Sergen'ler Oktay'lar falan derken dibi görmüştük yine. Böyle bir dönemin üstüne gelmişti Özkan SÜmer, pek parlak bir dönem geçirmedik ama şampiyonluk kovalayacak bir takımımız oldu sonunda. Fatih Tekke onun döneminde mi takıma kazandırıldı hatırlamıyorum. on bin metre koşunun üstüne yataktan yarı uykulu yazıyorum kusura bakmayın, yanlışım varsa düzeltin. Bize sistem kuracak bir başkan lazım, çözüm üretecek, kenti birleştirecek, gözlemci ağı kuracak ve alt yapıyı canlandıracak bir başkan. Özkan Sümer bunları yapabilir mi ? Bence yapabilir.
                          "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                          Andrea Pirlo

Yorum

• pazartesi haberler gelir büyük ihtimal

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• transfermarkt daki piyasa değerine göre alamayız deyip kesmek dogru olmaz .
                              yusuf erdogan ada 6 milyon euro yazmıslar . kim 6 mılyon verır yusufa ?
                              61

Yorum

• Neyse ben das dosemekten, tenis maci yapma evresine geleyim, gecmiste iyi oynamistim. ))

Yorum

Çalışıyor...
                                X