İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bursadan Ozan + Emre Taşdemir'e karşılık İshak + Aytaç + Sefa + Deniz yada Yatabare + bir miktar para teklif etsek işlerine gelir mi acaba? Defans lazımsa Uğur Aykuttan birinide verebiliriz. Böylece hem çöp sayılmayacak ama bizim seviyemizde olmayan şişkinlikten kurtuluruz hemde Ozanı istanbula yar etmeyiz.Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------'--Onur---------------------
Cavanda-douglas-djilobodji-Alper
Djuricic------Ekici-----mbia-----Ozer
-------------Ndoye--Cardoza-------
Soyle bir 11 heyacanlandirirdi beni...
Benim hattimde değildir bunu demek ama ciddi görüş paylaşımı yapmak için bunlar önemli. Az dikkat edelim lütfen
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'Doye Hull City ile geçtiğimiz ay içerisinde 4 hazırlık maçı oynadı genelde ikinci yarılarda Jelavic'in yerine oyuna dahil oldu. Şenol Hoca olsa hazır değil diyip 1 ay daha oynatmazdı ama Şota'nın Bursa maçının kadrosuna alacağını düşünüyorum...
artvints de vargasın kupa amerika gördüğünü söyledi.
2 tane hazır adam alırsak güzel iş yapmış oluruz, zaten kalite adamlar.
ayrıca janko ilk geldiğinde kadroya almıştı şgantep'e karşı sonradan oyuna sokmuştu baya da etkili olmuştu.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar olarak bu iş hiç zoruna gitmiyor mu?61
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle700 kombine bedava dagıtılsın ..
maçlarda trübünde destekcı admlar olsun .
2010 da satılan kombınelerın coguda bedava biri tarafından verılmıstı oyle hatırlıyorum
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha bir stoperimiz yok.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursadan Ozan + Emre Taşdemir'e karşılık İshak + Aytaç + Sefa + Deniz yada Yatabare + bir miktar para teklif etsek işlerine gelir mi acaba? Defans lazımsa Uğur Aykuttan birinide verebiliriz. Böylece hem çöp sayılmayacak ama bizim seviyemizde olmayan şişkinlikten kurtuluruz hemde Ozanı istanbula yar etmeyiz.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle700 kombine bedava dagıtılsın ..
maçlarda trübünde destekcı admlar olsun .
2010 da satılan kombınelerın coguda bedava biri tarafından verılmıstı oyle hatırlıyorumAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
@effective61
Onlar da en az bizim gibi biliyor eksiklikleri. Bilmemeleri diye bir durum olamaz.Trabzonspor buyurse onlarin kontrolunden cikma korkusu diye ozetleyebiliriz. Bunun icin yapilanlari salt bakarsan goremezsin.
Bazende gostere gostere yapiyorlar. Misal Usta secimi kazanmasin diye)
En son Libero tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 00:17.
Yorum
Yorum