Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    700 kombine bedava dagıtılsın ..
    maçlarda trübünde destekcı admlar olsun .

2010 da satılan kombınelerın coguda bedava biri tarafından verılmıstı oyle hatırlıyorum
    Taraftar olarak bu iş hiç zoruna gitmiyor mu?

Yorum

• Halen daha bir stoperimiz yok.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bursadan Ozan + Emre Taşdemir'e karşılık İshak + Aytaç + Sefa + Deniz yada Yatabare + bir miktar para teklif etsek işlerine gelir mi acaba? Defans lazımsa Uğur Aykuttan birinide verebiliriz. Böylece hem çöp sayılmayacak ama bizim seviyemizde olmayan şişkinlikten kurtuluruz hemde Ozanı istanbula yar etmeyiz.
        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          --------------------'--Onur---------------------
          Cavanda-douglas-djilobodji-Alper

Djuricic------Ekici-----mbia-----Ozer

-------------Ndoye--Cardoza-------

Soyle bir 11 heyacanlandirirdi beni...
          Adam 1 senedir bizde, senelerdir Avrupa'nin en önemli takımları Benfica'da yüzlerce gol attı ismi belki en az 10000 kere yazılmış ve konuşulmuşdur ama hala Cardoza yazan ve diyen var. Hatta bugün Cordoza bile okudum...

Benim hattimde değildir bunu demek ama ciddi görüş paylaşımı yapmak için bunlar önemli. Az dikkat edelim lütfen

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            N'Doye Hull City ile geçtiğimiz ay içerisinde 4 hazırlık maçı oynadı genelde ikinci yarılarda Jelavic'in yerine oyuna dahil oldu. Şenol Hoca olsa hazır değil diyip 1 ay daha oynatmazdı ama Şota'nın Bursa maçının kadrosuna alacağını düşünüyorum...
            ben de olsam ndoyeyi 18e koyardım bursa maçında, 30 dakika oynatırdım en az.
            artvints de vargasın kupa amerika gördüğünü söyledi.
            2 tane hazır adam alırsak güzel iş yapmış oluruz, zaten kalite adamlar.
            ayrıca janko ilk geldiğinde kadroya almıştı şg antep'e karşı sonradan oyuna sokmuştu baya da etkili olmuştu.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftar olarak bu iş hiç zoruna gitmiyor mu?
              gidiyor.
              61

Yorum

2010 da satılan kombınelerın coguda bedava biri tarafından verılmıstı oyle hatırlıyorum
                Sadettin Bey yine başka frekansta...Islah mümkün değil...

Yorum

• Transfer sezonu açılmadan önce vay efendim 50 milyon lira bütçemiz var,onu alacaz,şuna şurdan alıp şuraya koyacaz diyenler safını değiştirmiş

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halen daha bir stoperimiz yok.
                    Emirhan senin hristiyan siyahi forvet de yalan oldu...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hurma n doye yi batuma giidiyor dıye kadro dısı bırakır
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursadan Ozan + Emre Taşdemir'e karşılık İshak + Aytaç + Sefa + Deniz yada Yatabare + bir miktar para teklif etsek işlerine gelir mi acaba? Defans lazımsa Uğur Aykuttan birinide verebiliriz. Böylece hem çöp sayılmayacak ama bizim seviyemizde olmayan şişkinlikten kurtuluruz hemde Ozanı istanbula yar etmeyiz.
                        bursa en az 6-7 milyon eurocuk almadan bırakmaz bu adamı. yanınada bir iki oyuncu alırlar artı olarak.

Yorum

• Profesyonel futbol kulübünden başka her şeye benziyoruz.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

yanlış hatırlıyorsun..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hadi bir sekilde stoper ve ofans alacaklar ama bu sol bek ne olacak..Alper e sans verecekse tamam ama Constanti düşünemiyorum. .

Yorum

• @effective61

Onlar da en az bizim gibi biliyor eksiklikleri. Bilmemeleri diye bir durum olamaz.Trabzonspor buyurse onlarin kontrolunden cikma korkusu diye ozetleyebiliriz. Bunun icin yapilanlari salt bakarsan goremezsin.
                                Bazende gostere gostere yapiyorlar. Misal Usta secimi kazanmasin diye )
                                En son Libero tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 00:17.

Yorum

Yükleniyor...
                                X