Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne değişik insanlar var. Ben korkmuyorum ki Cavanda'nın oynadığı son maçta Ben Cavanda'yı çok beğendim. Geçen haftaki görüşüm ise Cavanda'nın topçu olmadığı yönünde. Ben böyle düşündüm yanıldım diye öleyim mi ? ki daha yanıldığımı iddia edemezsin. 1 Maç güzel oynadı ben Maç konusunda da helal olsun inşallah böyle oynar dedim.

Kaldı ki Beşiktaş Maçında ben Constant'ında geçilmediğinden bahsettim. Hiç sevmem nefret ederim Constant'tan ama inat birisi değilim adam iyi oynadıysa iyi oynadığını söylerim.

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu forumda Salih Orta sahada yüreğiyle oynuyor çok iyi oynuyor gibi laflar edilirken Ben Salih'in topçu olmadığını söylüyordum. Cavanda ile şampiyon olamazsın. Bosingwa gelsin, Cavanda çekilsin kenara. Biraz tarafsız bakın futbola gözünüze farklı gelen güzel görünmesin. Cavanda futbolcu değildir. Bunu görmek için açın izleyin maçını.
    Bizim taraftar görmek istemiyor. Cavanda dediğin adam orta açamıyor daha. Gelmiş efsane olacak yakında. Azıcık Bosingwa'ya bakın. Cavanda 5 hafta sonra kesilir takımdan. Kesilmez belki ama küfürler havada uçuşur
    Bu forumda Ben Orta saha Medjani oynasın Salih'ten adam olmaz dediğimde de Medjani'ni yerden yere vurup o gün Salih'e övgüler yağıyordu.
    5 Hafta Sonra Sağ bekimiz Salih olacak.
    Haftaya Beşiktaş Maçında orası yol geçen hanı olacak. Hocam ben ikilik çıkarma huzuru bozma amacında değilim ama Cavanda'ya baktım gerçekten Salih 5 hafta sonra formayı alır. Tek maçla yargılamıyorum Uefa'da elendiğimiz 5.ci Lig maçında da gördüm. Neyse ben çıplak gezeceğim. Söyledim varsa karşı iddianız görelim Yemek ısmarlarım size eğer 5 hafta sonra olmazsa.
    Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
    bekliyorum
    koçum kim değişikmiş göster bakalım yukarıyı bir daha oku
    taksimde çıplak dolaşmazsan burda adamım diye gezme..

Yorum

• Lawal orta sahada top kaptırmış, evet kaptırdı ki Mbia da kaptırdı neredeyse gol olacaktı. Çok kötü ve hızlı bir pas olmamış olsaydı. Risk alan oyuncuların bu tip hataları hep olur. Erkan'da kaptırdı, dönüşü gol oldu. Oyuncuyu değerlendirirken performansının toplamına bakmak lazım..
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Marko Marin için 2 milyon euro kiralama bedeli + kendisine 2 milyon euro ödeneceğini yazan kişiyle Cavanda'ya yıllık 1.6 milyon euro ödeyeceğimizi yazan kişi aynı. Dolayısıyla gerçek olma ihtimali zayıf. Kiralama bedeli en fazla 1 milyon eurodur ya da bedavadır diye tahmin ediyorum. Bedavaysa Marin'in ücreti biraz fazla olabilir ama Mehmet Ekici'nin 1.4 milyon euro aldığı yerde Marin'e 2 milyon euro da verilmez...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu Marin'i Sevilla'nın Avrupa maçlarında doğru dürüst oynamamasına rağmen as diye tanıtan kişinin söylemesi ilginç

artı Marin son senesiydi ama Gladbach performansından çok uzaktı o dönem
          8 milyona satılmasının sebebi de son yıl değil ondan önceki yıllar yaptığı çıkıştır

o dönem kesinlikle göze batmıyordu
          17 macin 11inde oynamis biri
          500den fazla dakika almis 2 gol 2 asist yapmis biri
          daha ne yapsin
          bir takim 11 as oyuncuylan oynamaz 16- 17 oyuncun olmali basarili bir sezon icin
          markoda bunlarin icindeydi kesinlikle
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:49.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Marin..500 bin euro kiralama bedeli diye düşünüyorum..
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Salih de 2 yıllık 4 milyon euro'ya mı ne kiralanmıştı.Opsiyonu aynı civardaysa normal

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lawal orta sahada top kaptırmış, evet kaptırdı ki Mbia da kaptırdı neredeyse gol olacaktı. Çok kötü ve hızlı bir pas olmamış olsaydı. Risk alan oyuncuların bu tip hataları hep olur. Erkan'da kaptırdı, dönüşü gol oldu. Oyuncuyu değerlendirirken performansının toplamına bakmak lazım..
                topu ayağında fazla tutma sorunu var.basit oynamıyor ama inanılmaz bir fizik gücü var. ben fiziksel yeteneği olan adama hayır demem.gerisi hocanın sorunu.m'bia'nın yanında böyle şeyler yapamazsın zaten.takımın çapıyla ilgili. şimdilik şanslı kişi okay. allah'ın sevgili kuluymuş.bir sene beraber oynarsalar iyi kariyer yapacak.

Yorum

• Marin Istanbuldaymis Trtsporda dediler

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ise gidiyorum, döndügümde ayni sinerji,ayni efor birde kap istiyorum
                    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Salih de 2 yıllık 4 milyon euro'ya mı ne kiralanmıştı.Opsiyonu aynı civardaysa normal
                      Salih bedava kiralandı, opsiyon da 1.75 milyon euro
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Spor Stüdyosu @trtsporstudyosu 2 dk.2 dakika önce
                        #Trabzonspor Marco Marin'i İstanbul'a getirdi. Anlaşma sağlanırsa futbolcu bu akşam #Trabzon'a geçecek. #trtsporstudyosu
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Tekrarliyorum Lawal bi bok degildir.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salih bedava kiralandı, opsiyon da 1.75 milyon euro
                            Salih Uçan

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              17 macin 11inde oynamis biri
                              500den fazla dakika almis 2 gol 2 asist yapmis biri
                              daha ne yapsin
                              bir takim 11 as oyuncuylan oynamaz 16- 17 oyuncun olmali basarili bir sezon icin
                              markoda bunlarin icindeydi kesinlikle
                              kadronun 3 ası demek ayrı 17 kişilik as kadrodan biri demek ayrı

ayrıca attığı 2 gol playoff turu 2 asisti de gruplarda

gruplardan sonraki 9 maçta yani en önemli turlarda 30 Dakika'nın üzerinde oynadığı 3 maç var ve hiçbir istatistiği yok

bence as felan değildi yoksa 3-4'e bonservisi alınırdı Sevilla o kadar dert etmezdi
                              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:55.

Yorum

• Djuricic hala bir takımla anlasamadı mı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X