Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozoyu satıp koca sezonu tek forvetle geçirelim yani

Ayrıca Cardozo gibi topu servis eden bir forvet şu an Türkiye de yok..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu takımda cardozo gibi top indirip pas atabilen bir oyuncu daha yok. Adama sağlam top atabilseler ilerki zamanlarda daha güçlenip gol krallığına rahat oynar.

Gerçekten bir yıl boyunca farklı maçlar izlemişiz demek ki, herkesten çok özür diliyorum. Ben trabzonspor diye 1461 maçlarını, Cardozo diye de Yaser'i izliyormuşum. Valla çok pardon gençler yanlışlık olmuş ya.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Cezayir gibi bir takım görmek istiyorum ben ileri de kontra atağa uygun brahimi,feghouli,slimani gibi bir üçlü olmalı belki bu adamlar kadar yetenekli oyuncular bulamayabiliriz ama bu tipte oyuncularımız olmalı deplasmanda ancak bu şekilde başarılı olabiliriz.Sağ Açığa acil olarak Eduardo Vargas alınmalı sol kanada brahimi tarzı topla çok hızlı bir şekilde ilerleyen dribbling seviyesi yüksek bir oyuncu alınmalı en uçta ise Ndoye oynamalı.Cezayirli El Harbi Soudani de kanatlarda çok etkili bir oyuncu transfer edilirse çok etkili olabilecek bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten bir yıl boyunca farklı maçlar izlemişiz demek ki, herkesten çok özür diliyorum. Ben trabzonspor diye 1461 maçlarını, Cardozo diye de Yaser'i izliyormuşum. Valla çok pardon gençler yanlışlık olmuş ya.
          Bence de farklı maç izlemişsin.. Son avrupa maçında bile attığı paslar, indirdiği toplar sayesinde pozisyonlar bulduk..

Yorum

• Hurma 3 transfer diyodu galiba diğer 2 si nerde kaldı

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cardozoyu satıp koca sezonu tek forvetle geçirelim yani

Ayrıca Cardozo gibi topu servis eden bir forvet şu an Türkiye de yok..
              yerine oyuncu alınsın diyor bu fikirde olan herkes

Cardozon satılmayacak yuzde 90 ama bundan ilerde pişmanlık olusacak tahminim bu

Yorum

• La olum yedekten deniz mi girsin Cardozo mu? Söyle bakim.
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Bence kadrodaki fazlalıkları göndermeden transfer yapılmamalı.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu takimin her sene bi tarafi eksik kaliyor seneye kanat alırlar çardozoyu gönderirler bu sefer orta aciyoruz vurcak Adam yok olur

Yorum

• attığı gollere bakarsak yanındakilerle pas alışverişi çok iyi,
                      bizde kondüsyonu hiç yok gibi dönemiyor bile?
                      yan top golleri yattaranın atacağı toplar
                      yusuf erkan yeterli olur ama sağ açıka mutalaka biri gerekli,
                      orta sahada çalım ile gidecek ara paslar atacak marin gibi biri gerekli bence

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        La olum yedekten deniz mi girsin Cardozo mu? Söyle bakim.
                        Zegggii girsin bence
                        İki tane kapı gibi adam oldu forvette illa birini öldüreceğiz

Yorum

• Allahtan yönetim sizin gibi düşünmüyor bu konuda..

Forvet kıtlığı var zaten, Cardozo yu göndermek saçma..

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar kimsenin Cardozo'yu sattığı filan yok. Keşke satılabilse ama bu form durumuyla hiçbir avrupa kulübü bonservis vermez Cardozo'ya. Sahada bir maç izlemeleri yeterli. Araplara veya uzakdoğuya satmaya çalıştılar belli ki ama orayı da Cardozo istemedi, durum bundan ibaret.

17 gol attı diyenler, Burak Yılmaz örneğine baksın. Adam son beş yıldır ortalama 20 gol filan atıyor, o da yetmedi gitti CL'de 8 gol attı, ama avrupanın hiçbir yerinden doğru düzgün teklif gelmedi. Lazio 5m verdi o kadar. Bizim güreşçi Henrique bile son sezonunda lig+avrupa 20+ gol 10+ asist yaptı. Şimdi Henrique iyi oyuncu mu oldu? Bıktım bu istatistik muhabbetlerinden.

Bir hayırsever geçen yıl ve bu yıl herhangi bir maçtan Cardozo analiz videosu yapsa da izlesek, onun üzerinden bir konuşsak.
                            katılıyorum + Bence de yapılsın , istatistik olarak Henriqueyle kıyaslansın gerçekten herkes sonucu merak eder

Yorum

• Deniz ve Sefa'nın oynadığı takım futbol takımı değildir

Yorum

• cardozo nun ilk 5 haftada en az 5 golü var .. şimdi adamı satsınlar diyenler hazır duruma gelince cardozo sözlerini geri alacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X