İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygı gösterilecek adam var adam var .İlk önce bunun ayrımını yapın. 1 Aya
kadar kupayı getircem deyip milletten oy alıp başkan seçilen sonrasında hiç birşey
yapmayan gidip Tüpçü ye oy veren adama mı saygı gösterecek yoksa...
Daha bir kere 2010 -2011 Sezonunda Trabzonspor şampiyon olmuştur
diyemeyen Hurmaya mı saygı gösterecek.Haklısınız Onur çok saygısız bir Kaptan
saygı duyulacak adam kimdir değildir buna karar vermekte onurun haddine değildir.
ben bunları yazarken yine tekrarlıyorum onur ortada birsey yokken onur problem cıkardıysa cezasını cekmeli . ceza vermeyen yonetım istifa etmeliEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 13:47.61
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt de şimdi haberler söledi trt 1 den verilcekmiş maç kesin bilgi tv de izledim
Yorum
-
İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende tam tersi olarak biliyordum üstad bilgi için teşekkür ederim
ters olacakki begenilsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar,dışarıdaki maçı yani bu akşiamki maçı dsmart
avni akerdeki maçı trtspor verecek
kesin net bilgi,,,İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt de şimdi haberler söledi trt 1 den verilcekmiş maç kesin bilgi tv de izledim
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacıosmanoglu onurun ekmek yediği tavan ücret aldıgı kulubün başkanıdır en üst kademedeki adamıdır .
Yaveri dediğiniz adam "hurma" da sportif direktördür . yani onurun dinlemesi ve dediklerinı yapması gereken hocası şotadan daha da yukarıda bir mevkidedir .
ben diyorum ki onur saygısızlık yaptıysa cezasını çekecek , çekmeli ...
aynı şeyi mustafa yumluda da yaptınız ordada görüşüm aynıydı .
Onur bu takımın ruhudur.
Ruhunu satan adamda namussuzdur.Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacıosmanoglu onurun ekmek yediği tavan ücret aldıgı kulubün başkanıdır en üst kademedeki adamıdır .
Yaveri dediğiniz adam "hurma" da sportif direktördür . yani onurun dinlemesi ve dediklerinı yapması gereken hocası şotadan daha da yukarıda bir mevkidedir .
ben diyorum ki onur saygısızlık yaptıysa cezasını çekecek , çekmeli ...
aynı şeyi mustafa yumluda da yaptınız ordada görüşüm aynıydı .
Yorum
-
MAÇ ÖZETLERİ&UNUTULMAZ MAÇLAR
18 dk. ·
UEFA Avrupa Ligi
20:30 AZ Alkmaar - Medipol Başakşehir (Canlı) TRT Spor
21:00 Rabotnicki - Trabzonspor (Canlı) TRT 1
67 Beğenme4 Yorum
.................................................. .................................................. ............
Samet Köse: Trabzon maçı d smart olması lazım admin dogrumu bilgi ?
Beğen · Yanıtla · 12 dk.
MAÇ ÖZETLERİ&UNUTULMAZ MAÇLAR: yeni aldı haberi aldığım kaynak çok sağlam inşALLAH BENİ YANILTMAZ
Yukarıdaki face sayfasında böyle bir yazı var ama?
Yorum
-
Onur 9 yıldır bu kulupte kattiklari,yaptiklari,konustuklari ortada..
Hurma kimdir ki ya ? Tapelerde aziz yıldırım yardakçısı,komisyoncu bir menejer.
Iho geleli kaç yıl oldu hatirlamiyorum ama yaptigi rezillikler ortada..Takim hic bu kadar kötü hallere düşmemisti..
Eee ne oldu da 9 yıldir bu takimda olan,sahada bizi temsil eden kaptanimiz saygisiz oldu ? Hasiktir lan derler adama.Rezilliklere devam.Bu adam varken basımiza daha ne gelir bilemem.
Uyu Trabzon uyu.Her zaman yaptigin gibi uyu.Bu siyaset bizi bitirdi anasini satayim.
Trabzonsporun üst kimlik oldugunu ögrenemedi çakma Trabzonsporlular.
Bu olayin neticesine göre artik bende taraftarligimi askiya alabilirim.Benim Trabzonsporum taraftarim bu degil olmamali.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Jan Başkan
36 dk. · Düzenlendi ·
Admam gibi adam tolga zengindir iki sakatlik geçirdiği döneminde ben bu parayi hak etmedim kulubume kalsin diyecek kadar bordo mavi aşigidir oysaki kimse tolgayi niye satiyosunuz diye tepki göstermedi
Tolga güzellemeleri başlamış sorsan tribün lideri bu adamGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum