Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    baskan adayi olabiliyorsun ama oy atmak icin 2 yil üye olmus olman gerek
    bende tam tersi olarak biliyordum üstad bilgi için teşekkür ederim
    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saygı gösterilecek adam var adam var .İlk önce bunun ayrımını yapın. 1 Aya

kadar kupayı getircem deyip milletten oy alıp başkan seçilen sonrasında hiç birşey

yapmayan gidip Tüpçü ye oy veren adama mı saygı gösterecek yoksa...

Daha bir kere 2010 -2011 Sezonunda Trabzonspor şampiyon olmuştur

diyemeyen Hurmaya mı saygı gösterecek.Haklısınız Onur çok saygısız bir Kaptan
      o kadar parayı alan adam kafasına göre forumda yorum yapar gibi sana saygı duyarım sana duymam . seni severim seni sevmem diyemez .
      saygı duyulacak adam kimdir değildir buna karar vermekte onurun haddine değildir.

ben bunları yazarken yine tekrarlıyorum onur ortada birsey yokken onur problem cıkardıysa cezasını cekmeli . ceza vermeyen yonetım istifa etmeli
      En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 13:47.
      61

Yorum

• maç trt de yayınlancak kesin bilgi d-smart müsteri hizmetleri söyledi

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trt de şimdi haberler söledi trt 1 den verilcekmiş maç kesin bilgi tv de izledim
          Trt 1; bitti kapatalım bu mevzuyu

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende tam tersi olarak biliyordum üstad bilgi için teşekkür ederim
              orasi trabzon
              ters olacakki begenilsin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar,dışarıdaki maçı yani bu akşiamki maçı dsmart
                avni akerdeki maçı trtspor verecek
                kesin net bilgi,,,
                İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trt de şimdi haberler söledi trt 1 den verilcekmiş maç kesin bilgi tv de izledim
                Bir kısmımız Trt de diğer yarımızda D-Smartta izleriz olmazmı

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hacıosmanoglu onurun ekmek yediği tavan ücret aldıgı kulubün başkanıdır en üst kademedeki adamıdır .
                  Yaveri dediğiniz adam "hurma" da sportif direktördür . yani onurun dinlemesi ve dediklerinı yapması gereken hocası şotadan daha da yukarıda bir mevkidedir .

ben diyorum ki onur saygısızlık yaptıysa cezasını çekecek , çekmeli ...

aynı şeyi mustafa yumluda da yaptınız ordada görüşüm aynıydı .
                  kardeş Onur sadece topçu değildir

Onur bu takımın ruhudur.

Ruhunu satan adamda namussuzdur.
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    .
                    Ekranı 2'ye bölüp bir sağdan bir soldan izleyeceğim.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hacıosmanoglu onurun ekmek yediği tavan ücret aldıgı kulubün başkanıdır en üst kademedeki adamıdır .
                      Yaveri dediğiniz adam "hurma" da sportif direktördür . yani onurun dinlemesi ve dediklerinı yapması gereken hocası şotadan daha da yukarıda bir mevkidedir .

ben diyorum ki onur saygısızlık yaptıysa cezasını çekecek , çekmeli ...

aynı şeyi mustafa yumluda da yaptınız ordada görüşüm aynıydı .
                      Ben de diyorum ki iho=aziz yıldırımdır.

Yorum

• MAÇ ÖZETLERİ&UNUTULMAZ MAÇLAR
                        18 dk. ·
                        UEFA Avrupa Ligi
                        20:30 AZ Alkmaar - Medipol Başakşehir (Canlı) TRT Spor
                        21:00 Rabotnicki - Trabzonspor (Canlı) TRT 1
                        67 Beğenme4 Yorum

.................................................. .................................................. ............

Samet Köse: Trabzon maçı d smart olması lazım admin dogrumu bilgi ?
                        Beğen · Yanıtla · 12 dk.

MAÇ ÖZETLERİ&UNUTULMAZ MAÇLAR: yeni aldı haberi aldığım kaynak çok sağlam inşALLAH BENİ YANILTMAZ

Yukarıdaki face sayfasında böyle bir yazı var ama?

Yorum

• Onur 9 yıldır bu kulupte kattiklari,yaptiklari,konustuklari ortada..
                          Hurma kimdir ki ya ? Tapelerde aziz yıldırım yardakçısı,komisyoncu bir menejer.
                          Iho geleli kaç yıl oldu hatirlamiyorum ama yaptigi rezillikler ortada..Takim hic bu kadar kötü hallere düşmemisti..

Eee ne oldu da 9 yıldir bu takimda olan,sahada bizi temsil eden kaptanimiz saygisiz oldu ? Hasiktir lan derler adama.Rezilliklere devam.Bu adam varken basımiza daha ne gelir bilemem.
                          Uyu Trabzon uyu.Her zaman yaptigin gibi uyu.Bu siyaset bizi bitirdi anasini satayim.
                          Trabzonsporun üst kimlik oldugunu ögrenemedi çakma Trabzonsporlular.
                          Bu olayin neticesine göre artik bende taraftarligimi askiya alabilirim.Benim Trabzonsporum taraftarim bu degil olmamali.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Jan Başkan
                            36 dk. · Düzenlendi ·
                            Admam gibi adam tolga zengindir iki sakatlik geçirdiği döneminde ben bu parayi hak etmedim kulubume kalsin diyecek kadar bordo mavi aşigidir oysaki kimse tolgayi niye satiyosunuz diye tepki göstermedi

Tolga güzellemeleri başlamış sorsan tribün lideri bu adam
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hurmanın aldığı parayı görmüyor yalaklar. Onurun aldığı para anasının ak sütü gibi helal

Yorum

• lanetlimiyiz neyiz anlamadım başımızdan bela sıkıntı eksik olmuyor ama galiba camia olarak şampiyonluğu başarıyı haketmiyoruz

bi renkdaşın dediği gibi eskiden buyuktuk buyuk camıaydık

Yorum

Çalışıyor...
                                X