Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onur saygısızlık ettiyse cezasını çekmeli diyorum .

siz bu yorumuma katılmıyor musunuz sımdı ?
    61

Yorum

• Zeki uzundurukan ne dedi de tepki gösteriyor herkes?
      Geçen gün asporda çok güzel konuşuyordu ama bu yorumculara güven olmaz hacıdan gelen bir telefonla ağız değiştirmesi mümkün

Yorum

• Maç Dsmartta

Yorum

• Karar verin Dsmart mı? Lig TV mi? TRT mi?
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fanatik gazetesinde d-smart 77. kanalda diyor maç
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onur saygısızlık ettiyse cezasını çekmeli diyorum .

Onur'un saygısızlik ettigi adamlar kim ?

Cakma mafya haciosman yaveri hurma

Bunlar 2 yildir bize saygısızlik ediyor kendilerine ceza verebiliyorlar mi da Onur gibi adama ceza verecek ne dersin bu ise ?
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Peki çeksin. İho ve hurma hakkında ne düşünüyorsunuz renktaş?

Yorum

• Ulan ne dsmartı ya ligtv verse bari nefret ediyorum şu dsmart olayından

Yorum

• D-Smart ve Lig Tv almadı yahu almadı.Tüm gazeteler bilgisi olmadan yazıyor.

Yorum

• 2025-07-27 Spor Ekranı, TV'de canlı spor yayınları ve maç hangi kanalda öğrenin. TV'de Spor Ekranı sitesi ve mobil uygulamaları ile hiçbir maçı kaçırmayın

şu sitenin hatalı tv rehberi verdiğini görmedim arkadaşlar maçn kanalı değişmiş sanrm.

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi o görüntülerede mi montaj diyen var
                        dün birileri burada o görüntüdeki kişinin iho olduğuna inanmıyorum diyordu
                        En son Cağaloğlu tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 13:39.
                        Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

Kulüpte saygı göstermeye değer kim var Onur belli ki bizden daha çok şey biliyor Benim duyduklarım bile hacıdan hurmadan şotadan nefret etmeme yetti Onurdan bunlara saygı göstermesini beklemek saçmalık

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zeki uzundurukan ne dedi de tepki gösteriyor herkes?
                            Geçen gün asporda çok güzel konuşuyordu ama bu yorumculara güven olmaz hacıdan gelen bir telefonla ağız değiştirmesi mümkün
                            Geçen geçende kaldı O günden sonra İhocukla görüştü icazet aldı, uyarı aldı, direktif aldı, aldı da aldı gerisini sen devam et işte

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi o görüntülerede mi montaj diyen var
                                Neler var neler. İho değilmiş dublörüymüş en son ona kaldılar

Yorum

Çalışıyor...
                                X