Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kukla Şota

Yorum

• Piyon şota

Yorum

• Vay anasını ya şota yı da sindirmiş
        En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:43.
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Şuna adım gibi eminim ne kadar kalsalarda 5. Hafta gidecekler.

Yorum

• Uyumak üzere ya inanılmaz.

Yorum

• Şota'ya kukla diyince kızıyolarlardı. Kukla Shota Arveladze

Yorum

• Yayini kesti adiler

Yorum

• A Spor'da devam...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Iho çok sıkışırsa Hurma’yı taraftarın önüne atar kurtulmasını bilir arkadaşlar. Tepkimizi Hurmaya degil yılanın kendisine göstermeliyiz

Yorum

• Trabzonspor kaç yıl içinde şampiyon olur ?

Yorum

• Adam esniyor.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En sağlam Trabzonspor'lu diye bildikleriniz, asla harama el uzatmaz diyecekleriniz bile boğazına kadar pislik içinde... Trapezunt nickli arkadaşımız doğru söylemişti... Soğursunuz futboldan... Belki formaları yakmazsınız ama nostaljik takıldığınız anlarda kostüm diye giyersiniz sadece... Tepeden tırnağa irin akıyor her yerden... Sadece bizde değil tabii... Yapı bu...
                          Hocam zannediliyorki biz alışılmadık şeyleri yazınca birinin maşası, yardakçısı oluyoruz. Sırf İHO'ya gıcıklıktan söylüyoruz bunları.

Ortalık berbat. Herkes pislik içinde bu yüzden kimse kimseye laf söyleyemiyor. Herkesin birbirinde foyası var. Futbol sadece futbol değil ne yazık ki. Şurada Ünal Aysal'ın nasıl GS başkanı olduğunu, hükümetin tepesi ile konuşmak için neler yaptığının, hangi camiinin yapımını üstlendiğini ama sonrada ondan o camiinin yapımını aldıklarını söylesem, daha neler neler. Demek istediğim sistem bozuk. Her kulüp ahlaken batık. Hiç olan paralar, emekler, gırla.

Sadece Trabzonspor için değil, tüm kulüp taraftarları için susmak şimdilik biraz bana hayırlısı geliyor. O ihtişamla odanıza astığınız, çocuğunuza anlattığınız, onurlu, şerefli insanlar, genelevdeki bir kadından daha namussuz, en azılı hırsızdan daha az hırsızlık yapmış değil. Din kullanılmış, şehir kullanılmış, hayal kullanılmış.

Neler neler...

Yorum

• Kukla Mra dan Kukla Şota ya...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Iho çok sıkışırsa Hurma’yı taraftarın önüne atar kurtulmasını bilir arkadaşlar. Tepkimizi Hurmaya degil yılanın kendisine göstermeliyiz
                              Adım adım gidiyoruz maç maç düşünüyoruz Hedefimiz orası zaten.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hacı osmanoğlu tam bir despotmuş vay be onurumuzu yeme planı yapmış adamlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X