İhodan nefret ediyorum ama Yerel basından İhodan çok nefret ediyorum. Yalaka satılmış kuklalar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun çok bi maliyeti yok bana göre..aylık 55 lira taksiti herkes öder
Eğer organize bir hareket oluşacak ise bir kaç gün içinde mezun olmadan başvurayım hemen
300 kişilik bir grupta sesimizi çok yüksek bir şekilde çıkarırız. Ayrıca yönetim kurulundan bir kaç tane de koltuk alırız.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda bi şahıs Jaja ile Onur'u bir tutmuş. Şaka gibi lan. Yok Jaja olayında da ben böyleydim Onur olayında da böyle, lafa gel.
çaresiz hissettim kendımı şuan61
Yorum
-
Onur kalır giderse zaten Trabzonspor bitmiştir tüm maçlarını seyircisiz oynar taraftar takımı bırakır..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 20:00.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen kafan çalışıyor demek ki, yalan yok sevindim.taraftar anayasası söylemi ile ilgili olanı da son 1 ay içinde yazmıştım şimdi arayıp bulmaya üşendim
ama arada sende çalıştır kafanı hep takip edemezsin
ayrıca yeni takım kurulursa
neyse sana uymamak en iyisi
çünkü bir kaç yazıda İho ilkeleri kuruyor falan yazdığımı yazmışsın
kuru iftira be arkadaş tek cümlesinde o yok
aslında ilkeler gerçekten düzgün olsa o iiholar asla başkan olamazlar yzıyor
ama iki yüzlülük yok Onur hata yaptı ise o da Trabzonspor'dan büyük olamaz yazıyor
uykusu gelmiş diyen arkadaşa da tavsiyem iyi bir uyuyup yazıları öyle okuması..çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
1967 taraftar dernegı baskanı acıklama yapmıs yarın saat 19.00da havaalanında olcaz takımımızı karsılamak ıcın bınlerle onur haddını bılcek demıs yalama kopek sımdı anlasıldı neden yarın gunduz geldıklerı..govde gosyerısı yapcak ıhonun satılık kopeklerı..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevzuyu kaçırdım abi ama ben de elimden geleni yaparım .
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafamdaki projeye en uygun takım 1461... Lütfen kafa yoralım buna.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece bu transfer adamı yüce divanda yargılatır yemin ederim zonguldakspor'da waristen yetenekli adamlar var yüz yılın skandalı hatta SIĞIRLIĞI..
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam eşim"neyin var yüznden düşen bin parça" dedi bugün ortağım keza aynı şekilde. Dşyemiyorum ki "onur'u satıyor şerefsizler o yüzden moralim alt üst.
41 yaşında adamsın manyak ısın bunları dert ediyorsun diyecekler daha çok sinirleneceğim.
Bir oğlum bir kızım var. Oğlumu trabzonspor'lu yapmak için ciddi mücadele veriyorum istanbul'da.
Bazen düşünüyorum "ulan çocuğun da mutluluğuyla mı oynuyorum" diye.
Şerefsizlerden kurtaramıyoruz ki kulübü umutlanalım...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Yüksek ihtimalle bu son mesajım olacak. Herhangi bir sebebi olduğundan değil kayıt yılından beri sadece aktif olarak sizin yorumlarınızı okumak hoşuma gittiği için. Öncelikle kendimle ilgili bir kaç hususu belirteyim. Hiçbir kimsenin maşası, kaosçusu veya destekleyicisi değilim. Size şundan nefret edin şunu sevin demiyorum. Hatta şunu söylüyorum ki ülkenin genel durumu değişmedikçe yeni başkanlarda, yöneticilerde değişiklik beklemeyin. Hayalleriniz birilerinin masasında meze oluyor.
Şike konusunda; Aziz Yıldırım şike yapmıştır. Hemde Türk futbol tarihinin tanık olmadığı işlere imza atmıştır. O cümleden şike yapmadı gibi bir anlam çıkarmak için art niyet gerekli kusura bakmayın. Demek istediğim şikenin ortaya dökülmesi adalet, hak arayışı hele hele Trabzonspor için hiç değildi.
İHO'nun Trabzonspor'a geliş amacı ne kupa, ne başarı ne de başka bir şey. Tamamen Aziz'i meşgul ve rahatsız etmek amaçlı o koltuğa oturtuldu bir talimatla. Ve her alanda bunu yapmaya çalıştı. Malum ki onuda yapamadı. Kulübe örtülü ödenekten ve Fenerbahçeli yöneticilerden gelen para da etrafta çarçur edildi. Fuzuli, sırf yapmış olmak için onca transfer yapıldı. Evlerimi sattım diyen adamın mal varlığına bakın bugün.
Söylemek istediğimiz ama midemi bulandırdığı için yazmaya bile çekindiğim onca şey var ki. Size formaları yakarsınız derken şaka yapmıyordum. Oğullarını adını verdiğiniz, posterleri evlerinizi süsleyen insanların hangi duygularla nasıl yamyamca hareket ettiğini görseniz ağzınıza gelen kusmukları tutamazsınız.
Ülke de futbol bitmiştir. İzleyecekleriniz tiyatrodan başka bir şey değil. Şunu da söyleyeyim. İHO'nun işi bitti. Talimat geldi ve gidici. Yerine gelecek olandan tutunda takımın başına kimin getirileceği, hangi futbolcuların transfer edileceğine kadar herşey hazır. Transfer yapılmıyor, paradan dolayı mı? Buna gülerim.
Kadrodaki olaylardan bahsetmeyeceğim, önceki sayfalarda bahsettim. Nitelim medyada ertesi gün aynı şeyleri öğrenmeye başlıyorsunuz.
Sizin yerinizde olsam forma almam, maça gitmem, dergiye abone olmam. Kulübe para kazandırmam. Çünkü o para kulübe gitmiyor.
Selam ve Dua ile.
Yorum
-
İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle söyliyim, 70 üyesi bulunan Eğitim Sen Başkanı olan teyzeme yönetim için teklif gelmişti.
Onun dışında 25 kişilik bir arkadaş grubumuz ile kongre üyesi olduk. Bu kadar az olmamıza rağmen KTÜ de birkaç organizasyonda yönetimden destek alabilmiştik.
Verdiğim misaller göz önüne alınırsa Ümit abinin hayali ( ki benim çok önceden beri hayalimdir) imkansız değildir...
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalim şu...
Birileri 1461'i satın alacak, süper lige çıkaracak, küçük bir stat yapılacak, rantçı, etek-ayak yalayıcı tayfa defolacak, 3 bin ise 3 bin, 5 binse 5 bin taraftarı olacak, renkleri bordo-mavi olacak, adı da "Onurlu Trabzonspor" olacak... Biz de onun taraftarı olacağız. Yoksa huzurla ölmek bile haram bize...
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar anayasası söylemi ile ilgili olanı da son 1 ay içinde yazmıştım şimdi arayıp bulmaya üşendim
ama arada sende çalıştır kafanı hep takip edemezsin
ayrıca yeni takım kurulursa
neyse sana uymamak en iyisi
çünkü bir kaç yazıda İho ilkeleri kuruyor falan yazdığımı yazmışsın
kuru iftira be arkadaş tek cümlesinde o yok
aslında ilkeler gerçekten düzgün olsa o iiholar asla başkan olamazlar yzıyor
ama iki yüzlülük yok Onur hata yaptı ise o da Trabzonspor'dan büyük olamaz yazıyor
uykusu gelmiş diyen arkadaşa da tavsiyem iyi bir uyuyup yazıları öyle okuması..
ilginç bir fikirdi ama pek kafama yatmamıstı sanırsam . yoksa illaki alıntılardım mesajı61
Yorum
-
Onur'a eğer atıyorum Laziodan bir teklif gelse Hurma teklifi Onur'a iletse, Onur'da avrupa da oynamak isterim deyip kabul etse ve gitse üzülmez aksine sevinirdim. Hem bu yönetimden , hem de iddiasız takımdan kurtulacaktı ve kariyerinde zirveye çıkabilirdi. Ama şimdi zorla gönderilirse veya kavgadan dolayı gitmek isterse kulübü basarız.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
Yorum