Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İshak önce kıçındaki donu kontrol etsin

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      medjaninin ismini unutup böyle bir sey yazmis olamazmi
      ... falan koyup gizem yaratmış kendince. Belli ki yeni biri. Medjani değildir büyük ihtimal.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlaşılan can karyağdı foruma girince, burada bir arkadaşın temenni olarak söylediği mesaja denk gelmiş..
        can karyagdi trabzonspor iletisim dirktörü

nasa marsa robot yolladi

dünya benzeri planet bulundu....

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ... falan koyup gizem yaratmış kendince. Belli ki yeni biri. Medjani değildir büyük ihtimal.
        1 stoper transferi beceremedik, 2. nerdee

bu adam guyudeti diyen birisinide yazmisti
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:35.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cristopher Samba Congo Milli takımı hayırlı olsun
          Sayilmaz Kongo diye yaziliyor

Ama fena olur o kesin

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim halen Göksu Alhas ve Mehmet Kuruoglu diye futbolcumuz var bunlara Ptt'den hicmi talip cikmiyor Birde Fatih Öztürk var arada kaynadi gitti hic ses seda yok
            Göksu'nun yakasını yıllardır bırakmayan Trabzonspor.
            Trabzonspor'da futbol oynamak kolay değil , bariyer yüksek ve bu seviyeyi her futbolcunun aşmasını bekleyemeyiz. Zira bu bariyeri aşmak için futbolcunun bireysel yetenekleri yeter kriterler değil . İşin içinde başka dolaplar var.

Futbolcuyu düzenli genç milli takımlarda oynarken , olabilecek en saçma sapan absürd kariyer planlamaları ile adamlar 21-23 yaşına kadar sürükleniyor , sonra da ardından ne halin varsa gör deniyor.

Yani , meseleyi tersten okuyoruz.

19 yaşında çocuğu bıraksaydık , şu anda muhtemeldir süper lig oyuncusuydu . Pek çok muadili gibi ...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İshak' ın taraftar gözünde harcanmasının sebebi;

1- Ersun hoca' nın oynatmaması. "Ersun hoca' nın bir bildiği vardır" algısı.

2- Antrenmanlarda çok tembel ve güçsüz olduğu dedikodusu.

3- Solbeke Alper' in alınmasıyla ve gelecek yabancı solbek beklentisiyle oluşan solbek bolluğu.

Yoksa İshak' ın sahadaki performansı çok da kötü değildi. Tamam defansif olarak açıkları var ama ofansif yönü vasatın çok üstündeydi. Hele hele Musa' dan çok daha verimli oynadı bence. Musa oynadığı hemen her maçta rakibe 1 gol hediye etti zaten.
              İshak geldiği zaman çok sevinmiştim. Beklentim yüksekti ama kendisi Trabzonspor'u zirve olarak gördü sanırsam. Karabük performansının üstüne çıkıp milli takımı zorlamasını geçtim, oradaki performansını bile gösteremedi.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Souleymane Bamba
                Cote D'ivoire

Şimdi yapıştırın bir thug life

şaka bir yana 2. stoper şu aşamada gereksiz. 2. stoper yerine kanat alınmalıııı

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama fena olur o kesin
                  Guidetti ismini Guyudetti diye yazan bir adamdan K_C ayrımı yapmasını mı bekliyosun.

Bence arkadaş tek mantıklı seçeneği bulmuş. Bence de Samba' dır o. Zaten adı geçiyodu.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Yusufla Özerin ters kanatta içe kateden olarak oynadığını düşüncekmişiz. Canhan fm den çıkıp kafa yaşıyo yaşadığı kafayı twit atıyo Gereksiz bir insan

Yorum

Canhan yazmis bu onbiri

bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin

Edit: acaba Basel'den Marek Suchy'yle mi görüsiyorlar?
                      Cörmıni (germany) Serdar taşçı.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Şu gereksizi, okey masası yancısını burada konuşmasak?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Guidetti ismini Guyudetti diye yazan bir adamdan K_C ayrımı yapmasını mı bekliyosun.

Bence arkadaş tek mantıklı seçeneği bulmuş. Bence de Samba' dır o. Zaten adı geçiyodu.
                          Samba 31 yasinda ve rusyada büyük ihtimal iyi para aliyordur gelirmiki bize?
                          Bence en mantiklisi Suchy

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Ama fena olur o kesin
                            Samba tank gibi adam. Her fırsatta hızlı stoper falan diyorlar birde. Listede gidersek, Çek Marek Suchy kimdir bilmem ama Fifa 78 Pace vermiş.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Transfer döneminin son akşamı , güneş batarken batıya bakın .
                              Kara sakallı bir sol bek göreceksiniz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İshak geldiği zaman çok sevinmiştim. Beklentim yüksekti ama kendisi Trabzonspor'u zirve olarak gördü sanırsam. Karabük performansının üstüne çıkıp milli takımı zorlamasını geçtim, oradaki performansını bile gösteremedi.
                                Saç baş yolduran Sefa, Atik ve Musa' ya verilen şans, vasat hatta zaman zaman vasat üstü oynayan İshak' a verilmedi bence.

Aldığı sürede iyi işler yaptı İshak. Topa hakim, isabetli pas, ters yapabilen, içeriye katedebilen, top saklayabilen, soğukkanlı bir görüntü çizdi benim kafamda.

Defansif olarak eksikleri vardı tabi. Özellikle bir maçta (sivas maçıydı sanırsam) rakibi İshak' a dirsek atıp topu kapıp gol atmıştı. Orda çizildi üstü. Ama o pozisyon net fauldü bana göre. Başka da bariz hatasını hatırlamıyorum.

Tabiki şampiyonluk için yetersiz ama geçen yıl elimizdeki en mantıklı solbekti bence.
                                En son kyodou tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:43.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X