İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Canhan yazmis bu onbiri
bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin
Sivok veya Suchy var sadece
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sıkıntı olmasın ? sonucta eski üye falan değilim ben8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da soner niye takımda ben soner yerine elli kere Fatih Atik'i tercih ederim#
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivok veya Suchy var sadece
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir şey olmaz. Geçen sene ben de aldım.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın sol bek ve kanat ihtiyacı stoper ve forvet ihtiyacından önde bence..
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Canhan yazmis bu onbiri
bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin
Edit: acaba Basel'den Marek Suchy'yle mi görüsiyorlar?En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:10.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivok veya Suchy var sadece
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVeli de en az 3 ay yokmus.bjk'nin ortasaha bosaldi.gs'nin motivasyonu zayif. Buyuk firsat ilk 2 icin. Transferleri yapmak lazim. M'bia cavanda turunden 3 transferle potaya gireriz.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum