Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İŞTE TRABZONSPOR'UN UEFA KADROSU

Onur İbrahim D. Uğurcan Aykut Medjani Uğur Mustafa Y. Salih Yusuf İshak Mehmet Sefa Constant Soner Erkan Aytaç Waris - Cardozo - Cavanda - Özer - Mbia - Okay - Alper

UEFA Listesinde yer almayan oyuncular - Bosingwa - Serdar - Fatih Atik, Yatabare Alex Bourcenau - Zeki - Musa - Ferhat Y

Musa yok; Ishak var
    Hata olmasın ?

.
    Denizde yok
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Iyi olmus dogruysa. Solbek alinmayacaksa ishak kalsin, musa degil.

Yorum

• Bu Shota Türkiye Ligi'ni izlemiyordu galiba. Sanki Afrika'dan geldi adam

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canhan yazmis bu onbiri

bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin

Sivok veya Suchy var sadece

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Veli de en az 3 ay yokmus.bjk'nin ortasaha bosaldi.gs'nin motivasyonu zayif. Buyuk firsat ilk 2 icin. Transferleri yapmak lazim. M'bia cavanda turunden 3 transferle potaya gireriz.

Yorum

• Bu takımın sol bek ve kanat ihtiyacı stoper ve forvet ihtiyacından önde bence..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi sıkıntı olmasın ? sonucta eski üye falan değilim ben
                Hiçbir şey olmaz. Geçen sene ben de aldım.
                8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da soner niye takımda ben soner yerine elli kere Fatih Atik'i tercih ederim
                  valla kesinlikle katılıyorum. soner'i sonradan oyuna sokmak için bile bir nedenimiz yok, ama fatih iyi kötü direnç katıyor orta sahaya. fatih'in üzerine çok gidiyosunuz
                  #

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Suchy kaliyor birtek Sivok yeni gitti Bursaya

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiçbir şey olmaz. Geçen sene ben de aldım.
                      Sormuyorlar mi üyelik vs falan diye hocam.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takımın sol bek ve kanat ihtiyacı stoper ve forvet ihtiyacından önde bence..
                        Merkez daha onemli bence.stoper ve forveti alsinlar.son gunlerde, bir kac mactan sonra kanat ve sol bek bakarlar.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canhan yazmis bu onbiri

bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin

Edit: acaba Basel'den Marek Suchy'yle mi görüsiyorlar?
                          C olan Carl Medjani...
                          En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 20:10.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne hiz bu
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Veli de en az 3 ay yokmus.bjk'nin ortasaha bosaldi.gs'nin motivasyonu zayif. Buyuk firsat ilk 2 icin. Transferleri yapmak lazim. M'bia cavanda turunden 3 transferle potaya gireriz.
                              bjk zayıf görünüyor ama yapacağı bir orta saha birde forvet transferiyle yine şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağı kesin.. Bizim şampiyonluğa oynamamız için 4 ya da 5 nokta transfer lazım..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Her takımdan oyuncular kütür kütür sakatlanıyor bu gidişle telli oğulları ile sefer oğulları gibi olacak bu sezon
                                Ya Esi Se men Ela Ya Ego Na'rhume

Yorum

Yükleniyor...
                                X