İlk olarak murmut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hesabın sahibi evde oturup sağdan soldan gördüğü tweetlerle "Başkanı arayıp isim teyit ettim" diyerek haftada en az 3 oyuncuyu "...... Trabzonspor' da!" diye paylaşan ergenin teki diye diye dilimizde tüy bitti. Hala ciddiye alınması ilginç.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen geçen foruma üslup dersi veren arkadaşsin değil mi. Bir yorumuma içindeki sese selam şöyle diyen zaman zaman engellemekle tehdit eden. Neyse baban yaşında 400 adamı yöneten biri olarak hissi degil ulvi olmanı öneririm.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan karyagdi trabzonspor iletisim dirktörü
nasa marsa robot yolladi
dünya benzeri planet bulundu....
i
dünyadan haberim yok,
olsun sanki can girmiyor,
sanki ligtv o oyuncuyu burdan görmedi..
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİshak önce kıçındaki donu kontrol etsin
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni neden alıntıladın anlamadım şimdi
Yorum
-
İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi bile gelse sevinmem.
"Konuşmama kararı aldım" diye canlı yayına bağlanıp defalarca aldığı bu kararı yineleyip her şeye cevap veren bir zeka seviyesi beni ve kulübümü asla ve asla temsil edemez.
ediyor abi işte...
temsil etmeye layık insanlar korkak, pasif, beceriksiz olursa devam da eder...
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListede 23 oyuncu olması gerekiyor. Muhtemelen İshak da listede olmayacak. Aykut ve Mbia ihtimali de aklıma geliyor.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah kime neye inanacagima sasridim artik
Herkes birbirinden yalanci, simdide Trabsonspor Kulis "Doumbia aciklanacak, transfer cok gizli ve ince yönetiliyor" diyor...madem gizli yönetiliyor sen nerden biliyorsun kardesim?8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHata ile olmuş hocam. Sizle ilgili bir kastım yoktu.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
Yorum