Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah Allah kime neye inanacagima sasridim artik
    Herkes birbirinden yalanci, simdide Trabsonspor Kulis "Doumbia aciklanacak, transfer cok gizli ve ince yönetiliyor" diyor...madem gizli yönetiliyor sen nerden biliyorsun kardesim?
    Şu hesabın sahibi evde oturup sağdan soldan gördüğü tweetlerle "Başkanı arayıp isim teyit ettim" diyerek haftada en az 3 oyuncuyu "...... Trabzonspor' da!" diye paylaşan ergenin teki diye diye dilimizde tüy bitti. Hala ciddiye alınması ilginç.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu hesabın sahibi evde oturup sağdan soldan gördüğü tweetlerle "Başkanı arayıp isim teyit ettim" diyerek haftada en az 3 oyuncuyu "...... Trabzonspor' da!" diye paylaşan ergenin teki diye diye dilimizde tüy bitti. Hala ciddiye alınması ilginç.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Zambrano gelirse eşek gibi anırırım
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Cavanda ve M'Bia'nın lisansı neden çıkarılmamış?

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen geçen foruma üslup dersi veren arkadaşsin değil mi. Bir yorumuma içindeki sese selam şöyle diyen zaman zaman engellemekle tehdit eden. Neyse baban yaşında 400 adamı yöneten biri olarak hissi degil ulvi olmanı öneririm.
            Beni neden alıntıladın anlamadım şimdi
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              can karyagdi trabzonspor iletisim dirktörü

nasa marsa robot yolladi

dünya benzeri planet bulundu....
              i
              ahahaha
              dünyadan haberim yok,
              olsun sanki can girmiyor,
              sanki ligtv o oyuncuyu burdan görmedi..

Yorum

• Messi bile gelse sevinmem.

"Konuşmama kararı aldım" diye canlı yayına bağlanıp defalarca aldığı bu kararı yineleyip her şeye cevap veren bir zeka seviyesi beni ve kulübümü asla ve asla temsil edemez.
                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Dünkü maçta futbol oynamayı bilen tek kişi Constantti ama adamın adı çıkmış naparsın tıpkı Colman gibi. Bin dereden su getirse yaranamazlar

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İshak önce kıçındaki donu kontrol etsin
                    +1

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni neden alıntıladın anlamadım şimdi
                      Hata ile olmuş hocam. Sizle ilgili bir kastım yoktu.

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Messi bile gelse sevinmem.

"Konuşmama kararı aldım" diye canlı yayına bağlanıp defalarca aldığı bu kararı yineleyip her şeye cevap veren bir zeka seviyesi beni ve kulübümü asla ve asla temsil edemez.
                        Ben bu yorumları anlamıyorum,
                        ediyor abi işte...
                        temsil etmeye layık insanlar korkak, pasif, beceriksiz olursa devam da eder...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Listede 23 oyuncu olması gerekiyor. Muhtemelen İshak da listede olmayacak. Aykut ve Mbia ihtimali de aklıma geliyor.
                          Haber61'e göre listede olmayan diğer isim Özer'miş.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah Allah kime neye inanacagima sasridim artik
                            Herkes birbirinden yalanci, simdide Trabsonspor Kulis "Doumbia aciklanacak, transfer cok gizli ve ince yönetiliyor" diyor...madem gizli yönetiliyor sen nerden biliyorsun kardesim?
                            Kime inanacağımı ben de bilmiyorum ama kime inanmayacağımı çok iyi biliyorum. TransferHH nam-ı diğer Trabzonspor Kulis bu inanılmayacakların en başında geliyor.
                            8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hata ile olmuş hocam. Sizle ilgili bir kastım yoktu.
                              Dedim bilmeden yanlış birşey mi söyledim acaba
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Doumbia gelirse forma alıp arkasına zeki yavru yazdırırım. O derece sevinirim

Yorum

Yükleniyor...
                                X