Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takip et

Hasan kahveci
    ‏@EvladiOsmnli_HK
    Onur Recep kıvrak: kirli bir tezgaha kendini alet etti, artık Trabzonspor da kalamaz! Paralel yavşakların maşası olmuş yazıklar olsun!

boyle yavsakların oldugu bı camıaya onur fazla arkadaslar kımse kımseyı kandırmasın bu ne ya tuhhh allah cezanı versın..
    Ahaah
    Ilk kim mevzuyu pararlele baglayacak diye bekliyordum [emoji3]

Bencede paralel yapi sohbete diye cagirip baskana tuzak kurmus.

Uyan ey trabzonlu paralel yapi Onur'la birlik olmus takimi ele gecirmeye calisiyo...

Yorum

• Yazıklar olsun... Tek zevkimizi elimizden aldınız... Trabzonsporlu yaptığım arkadaşların yüzüne bakamaz oldum .......
      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Arkadaşlar birşey soracağım , gerçekten bilmediğimden soruyorum, bu İbrahim Hacıosmanoğlu'nun işi nedir acaba ? Gerçekten inşaatçı mı petrol istasyonu mu var nedir bu adamın mesleği ?
        Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• Burada birçok kişi tarafından Özer ve Erkanın Onura destek ve arka çıktığı söylendi. Ancak Onur dün Sabah gazetesine yaptığı açıklamada "Ben buraya gelirken arkamda ne dayım vardı nede amcam vardı. Gidersemde tek başıma giderim." şeklinde bir sözü var.

Sırf bu sözdende anlaşıldığı gibi Onur takım içinde kendisine çekilen kılıçlar sebebiyle bu uçuruma geldiğini söylemiş.

Birde Trabzondaki kardeşlerimden tek bir ricam var lütfen bu davayı bırakmayın. Ben hayatım boyunca hep Trabzonsporla gurur duydum ve sürekli dalga geçilmesine rağmen göğsümü gere gere Trabzonsporlu olduğumu gururla söyledim. Yeri geldi okulda öğretmenlerimle tartıştım. Lütfen bu davayı öksüz bırakmayın...

Herkese mapus damlarından selamlarımı iletiyorum Fatih Kavak.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunlara agiz burun dalacaksin en guzeli budur. Keyif yapmanin, milletin duygulariyla oynamanin ne oldugunu anlamalilar.

Baskan demeyin su "adama" artik.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben hakikaten anlamiyorum, taraftarin biri Hollanda'da gariban malzemeciye tekme sallayabiliyor ama su IHO yu linc edecek bir kac delikanli Trabzonsporlu yok. Bu nasil bir istir.

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
              Ah su olay buradayken olacakti bak bakalim Almanya/Hollanda gruplari basmiyormuydu o kamp yerini.

Yorum

• İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar birşey soracağım , gerçekten bilmediğimden soruyorum, bu İbrahim Hacıosmanoğlu'nun işi nedir acaba ? Gerçekten inşaatçı mı petrol istasyonu mu var nedir bu adamın mesleği ?
                Müteahhit olması lazım abi
                Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Waris ve yatabare gibi futbol fakirlerini satamadilar paada gelmedi onuru satacaklar.. Ulan paran yoksa git git giiiit... Bunlar bu kulübe biletekten zarar veriyor onurdan sonra sira mehmet ekicide
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    IHO'nun parali askerleri var deniliyordu. Onlarin sayisi kac asagi yukari, bilen var mi ? Bir baski sart, her engeli asip IHO'yu maglup etmeliyiz, yoksa TS'miz rahmetli olur...
                    5Bindir en fazla

Yorum

• kimin ne olduğunu herkes biliyor boş muhabbet yapmasımlar onuru yedirmeyiz

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahaah
                        Ilk kim mevzuyu pararlele baglayacak diye bekliyordum [emoji3]

Bencede paralel yapi sohbete diye cagirip baskana tuzak kurmus.

Uyan ey trabzonlu paralel yapi Onur'la birlik olmus takimi ele gecirmeye calisiyo...
                        gulermısın aglarmısın arkadas su beyınsızlerle aynı camıa ıcındeyız malesef
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onurun resmı twiter hesabına destek yazmaya devam edelım..arkasında oldugumuzu bılsın durusundan ödün vermesın
                          Onur'un resmi herhangi bir hesabı yok.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Haci sanayici

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur'un resmi herhangi bir hesabı yok.
                              sahte yanı twiterdakı eyvallah..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Müteahhit olması lazım abi
                                teşekkürler
                                Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X