Bi tutturdunuz şampiyon olan GS 'nin kanadında şu vardı yok sağ bekinde bu vardı ya hu onlar İstanbul takımı ve adı GS, senin, onun iki yıl üstüste olan şampiyon kadrosundan daha iyi kadron vardı da ne oldu. Yapmıyorlar arkadaş o yüzden kusursuz olmak zorundasın. Başkalarının eksik haliyle kazandığı şampiyonlukla kıyaslamayın bizi artık bırakın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gs formunda iş zıvanadan çıkmış. Tüm üyeler ceza alıyor. başkanlarına yönetime hamzaya öyle böyle küfürler edilmiyor. sayfalarca.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi tutturdunuz şampiyon olan GS 'nin kanadında şu vardı yok sağ bekinde bu vardı ya hu onlar İstanbul takımı ve adı GS, senin, onun iki yıl üstüste olan şampiyon kadrosundan daha iyi kadron vardı da ne oldu. Yapmıyorlar arkadaş o yüzden kusursuz olmak zorundasın. Başkalarının eksik haliyle kazandığı şampiyonlukla kıyaslamayın bizi artık bırakın.
Yorum
-
Ceza almak için korkan saygı değer üyeler
Önce gidin stadyum başlığının içine edin
Sonra kalabalık nerdeyse mesela burası gelin yalakalık yüzsüzlük yapın
Her şeyin altına + yla başlayan yorumlar yazın
Ardından ardı ardına 10 tane mesaj atın
Sonra yalakalığa devam edin
Hiçbir şey olmaz.Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
Cehalet forumun dört bir yanını sarmış durumda. 1 galibiyetle şampiyon olup, 1 transfer gelmeyince küme düşüyoruz. Bu kafayla yaşayabilmenize şaşırıyorum.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
arkadaşlar birbirimize karşı kibar olalım.aynı görüşleri paylaşmayabiliriz.ancak bu kimsenin kimseye hakaret etme hakkı olduğunu göstermez.herkes yazsın kendine göre görüşlerini.ve herkes de kabul etmesede buna saygılı olsun.sadece eleştiride bulunsun.argo ve küfür yakışmıyor foruma bnce.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCehalet forumun dört bir yanını sarmış durumda. 1 galibiyetle şampiyon olup, 1 transfer gelmeyince küme düşüyoruz. Bu kafayla yaşayabilmenize şaşırıyorum.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsım ile ilgili genel bir rahatsızlık varsa daha yazmayabilirim hatta üyeliğimde silinebilir. Bir mahsuru yok.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra bnce herkes ilk onbirini paylaşsın.nasıl oynamalı bu sene takım.17-18 kişilik alternatifli bir kadro var elimizde.dünki maçta cardozo,ekici,marin,medjani,esteban,sefa,douglas yoktu onbirde.kimler oynamalı ilk onbir sizce.
YEDEKLER: esteban,medjani,okay,özer,yusuf,beşir,sefa
DİĞER: uğurcan,mustafa,aytaç,deniz,borce,alper, salihEn son Lantis tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 17:19.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCehalet forumun dört bir yanını sarmış durumda. 1 galibiyetle şampiyon olup, 1 transfer gelmeyince küme düşüyoruz. Bu kafayla yaşayabilmenize şaşırıyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey olduğu gibi duyumculuk işi de su-i istimal ediliyor, işin ceremesini de bu işi hakikaten yapanlar çekiyor malesef.
Transferleri bu kişiler yürütmüyor önce bunu idrak etmek lazım.Bir de basında henüz adı geçmeyen isimi ilgileniyoruz diye buraya yazıyorlar, sportif direktörümüze kadar bu transfer için uğraşıldığını söylüyor bu da demek oluyor ki duyumcu kişi doğru söylüyor, transferin bitip bitmemesi duyumcu kişiyi bağlamaz.Napsın adamlar bir de sözleşme mi imzalasın oyuncuyla?
Sanırım karışmış bura, birçok şeye karışmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi bazen bende. "Birisi var ama söyleyemem" laflarından sebep seviniyorum şu transfer döneminin bitmesine.
Kimse üstüne alıp diyaloğa girmesin, ortamı bozmayalım, arkadaşın mesajını görünce yazdım iki satır sadece.Gurbetçi Gençler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum