Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Zurawski Papy olur boylece
    Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• anladık gelen yok ta gideceklerde mi elde kaldı

Yorum

• Bari Mehmet Kuruoglu ve Fatih Öztürkü yollasaydik en azindan
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• BARTOSZ SALAMON cagliariye gitti
          tmde fatihi fesih ettik yaziyor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Chelsea forumundaki duyumculara da tepki var..Varane ,Stones dediniz Papy geldi die
            Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• mbia-okay-cavanda-ndoye-douglas-marin-alper

son derece başarılı bir transfer sezonu her ne kadar eksiklikler olsa da. neden kimse bu tarafından bakmıyor anlamıyorum.

onur-hurma krizi yaşandığında bozguncu mesajlar atan, onur'un satıldığını mehmet'in sırada olduğunu iddia eden bence provokatör olduğu aşikar olan, transfer döneminin sonunda gamlı baykuşluktan duyumculuğa geçiş yapan bir forum üyesinin bilinçli bir şekilde beklentiyi yükseltmiş olması mı forum üyelerinin gözünde bu transfer sezonunu başarısız kılan diye sormadan edemiyorum kendime.

gerçekleşmeyen tek transferle bir çuval inciri berbat olmuşçasına hezeyan eden taraftara bu sezon bardağın dolu tarafının boş tarafından yüksek olduğunu hatırlatmak isterim. illaki kötü maçları istenmeyen skorları olacaktır bu kadronun ama kendi adıma sahada ezilen bir Trabzonspor izlemeyeceğimiz için son derece memnunum bu sezon öncesi transfer döneminden.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Chelsea forumundaki duyumculara da tepki var..Varane ,Stones dediniz Papy geldi die
                Hahahaha Varane geçen maç tribünde maçı izliyo söylentileri varmıydı acaba

Yorum

• papy chelseaden sağlık kontrolünden geçmiş deniliyor da tek 1 resme rastlamadım twitterda

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dun Chelsea'ye imza atacak denmisti ama son dakikada Monaco fiyat yukseltmis.

Futbolcunun kendiside Chelsea istiyordu.

Everton son dakika satar John Stones'u. Papy isi bizimkilerde biter
                    İngiltere'de transfer yarın bitiyor. Yarın imzaladıktan sonra bize katkısı olmaz ki realiteye bakarsak bu dakikadan sonra Papy'yi almamız olağan dışı gözüküyor. Transferin bitmesine 7-8 saat kala ortada hiç bir olumlu duyum yokken bize gelmesi zor.
                    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:09.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      E yönetim düşmesin , zorunlu genel kurula gidip baskankiktan olayım diye böyle akıl tutulması yaşayan yöneticilere mahkum kalıyoruz . . .
                      Aynen öyle abicim.

İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samba'yi neden almadi bunlar ?
                      Sağlık kontrolünden geçtikten sonra vazgeçildi.
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belki düşmeyiz

Bjk fark atar

Gs zaten eski şampiyon bizi dağıtır

Bursanın kadrosu harika

Şb zaten uf

Halt olmaz bizden

Herkes istifa.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Beyler foto yok aynen sinerjiiii voltrannnn Papy+Remy bizde bence. Nöbetteyiz bugün. Kiralık da olsa bu ikili gelecek ben çok pozitifim(gurbetçi deyimiyle pozitiv) bu konuda. Transfer dönemi böyle kapanırsa zaten muhtemelen uzun bir süre ceza alırım o yüzden son saatleri kenetlenerek umut içinde geçirmeliyiz.

Yorum

• Robbie ‏@cfcism 14 dk.14 dakika önce
                            Kalas, Omeruo, Chalobah, Christensen & Ake sent on yet more loans. £4m Papy Djilobodji (who??) straight into 1st team squad. F..k off Jose.
                            Aybediyon jose taraftarlarında istemiyor bak

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyler foto yok aynen sinerjiiii voltrannnn papy+remy bizde bence. Nöbetteyiz bugün. Kiralık da olsa bu ikili gelecek ben çok pozitifim(gurbetçi deyimiyle pozitiv) bu konuda. Transfer dönemi böyle kapanırsa zaten muhtemelen uzun bir süre ceza alırım o yüzden son saatleri kenetlenerek umut içinde geçirmeliyiz.
                              :d :d :d
                              En son BAHADIR33 tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:11.
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Medjani'ye kaldik yine defansta ben en cok ona uzuluyorum.

Medjani stoper felan degil, gerci on liberoda degil.

Yenik durumdayken sahaya surebilecegin, veya son dakikalar galibiyeti korumak adina defans ile
                                On libero arasina bir gere yerlestireilecek oyuncu

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X