Yeni Zurawski Papy olur boylece
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
mbia-okay-cavanda-ndoye-douglas-marin-alper
son derece başarılı bir transfer sezonu her ne kadar eksiklikler olsa da. neden kimse bu tarafından bakmıyor anlamıyorum.
onur-hurma krizi yaşandığında bozguncu mesajlar atan, onur'un satıldığını mehmet'in sırada olduğunu iddia eden bence provokatör olduğu aşikar olan, transfer döneminin sonunda gamlı baykuşluktan duyumculuğa geçiş yapan bir forum üyesinin bilinçli bir şekilde beklentiyi yükseltmiş olması mı forum üyelerinin gözünde bu transfer sezonunu başarısız kılan diye sormadan edemiyorum kendime.
gerçekleşmeyen tek transferle bir çuval inciri berbat olmuşçasına hezeyan eden taraftara bu sezon bardağın dolu tarafının boş tarafından yüksek olduğunu hatırlatmak isterim. illaki kötü maçları istenmeyen skorları olacaktır bu kadronun ama kendi adıma sahada ezilen bir Trabzonspor izlemeyeceğimiz için son derece memnunum bu sezon öncesi transfer döneminden.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea forumundaki duyumculara da tepki var..Varane ,Stones dediniz Papy geldi dieVarane geçen maç tribünde maçı izliyo söylentileri varmıydı acaba
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun Chelsea'ye imza atacak denmisti ama son dakikada Monaco fiyat yukseltmis.
Futbolcunun kendiside Chelsea istiyordu.
Everton son dakika satar John Stones'u. Papy isi bizimkilerde biterEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:09.
Yorum
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE yönetim düşmesin , zorunlu genel kurula gidip baskankiktan olayım diye böyle akıl tutulması yaşayan yöneticilere mahkum kalıyoruz . . .
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamba'yi neden almadi bunlar ?
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki düşmeyiz
Bjk fark atar
Gs zaten eski şampiyon bizi dağıtır
Bursanın kadrosu harika
Şb zaten uf
Halt olmaz bizden
Herkes istifa.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Beyler foto yok aynen sinerjiiii voltrannnn Papy+Remy bizde bence. Nöbetteyiz bugün. Kiralık da olsa bu ikili gelecek ben çok pozitifim(gurbetçi deyimiyle pozitiv) bu konuda. Transfer dönemi böyle kapanırsa zaten muhtemelen uzun bir süre ceza alırım o yüzden son saatleri kenetlenerek umut içinde geçirmeliyiz.
Yorum
-
Robbie @cfcism 14 dk.14 dakika önce
Kalas, Omeruo, Chalobah, Christensen & Ake sent on yet more loans. £4m Papy Djilobodji (who??) straight into 1st team squad. F..k off Jose.
Aybediyon jose taraftarlarında istemiyor bak
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler foto yok aynen sinerjiiii voltrannnn papy+remy bizde bence. Nöbetteyiz bugün. Kiralık da olsa bu ikili gelecek ben çok pozitifim(gurbetçi deyimiyle pozitiv) bu konuda. Transfer dönemi böyle kapanırsa zaten muhtemelen uzun bir süre ceza alırım o yüzden son saatleri kenetlenerek umut içinde geçirmeliyiz.En son BAHADIR33 tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:11.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum