Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşlarımız insanlara hakaret etme hakkını nereden alıyor?

Merak ediyorum...

Bu kadar kolay mı insanlara küfür etmek, hakaret etmek?

Burada ve twitter'da transfer ile ilgili gelişmeleri aktaranlara, olumsuz bir gelişme yaşanınca neden saldırıyorsunuz?

İnsanlara saldırma ve hakaret etme hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz?

Ayıp değil mi?

Neymiş efendim, "Papy ve Shoub gelecek!" demiş!

Evet iki futbolcu ile ilgilenildi, gelme ihtimalleri vardı.

İki gün önce gelecek denilen isim için iki gün sonra gelmeyecek denilebilir. Bunu anlamakta neden zorlanıyorsunuz?

Transferi yapanlar gazeteciler ya da içeriden bilgi alanlar değil ki...

Gelecek denilen isim gelmeyince, gazeteci veya içeriden bilgi alan kişiler suçlu olmaz!

Bunu anlamak bu kadar zor mu?

En ufak olumsuzlukta saldıracak yer aramayı bırakın...

Hiç yakışık almıyor bu tutum...
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 13:29.

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Madem herşey bitti duyumcu arkadaşlar şu sürpriz yıldızı açıklasınlar. Merak ettim valla.

Aynen döksünler eteklerindeki taşları burada iki gün gülücüklerle paslaşırken iyiydi şimdi söyleyin bari

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence beklemeyin.
        Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien’in orta alan oyuncusu Louis Schaub’ın transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde transferi kapadıklarını söyledi.

Schaup felan isteyen yok millet sol stoper eksigini goruyor tek bir takviye istiyor, yok mu agaoglu yada baska zengin iş adami, borc alsak bir sekilde bitirsek Papy transferini ?

Elalemin is adamlari cikarip 10m euro hibe edip transfer yaptiriyor, Sow icin tek kuruş harcamadilar 17m euro ya da sattilar mesela. Kac para ulan bir Papy ? Son bir transfer yaw alt tarafi 3-3.5m euro istiyorlar orta yol bulunamaz mi ??? Kadro disi kalan adamdan para kazanmak istemez mi bunlar niye indirim yapmiyorlar Allah in belasi fransizlar.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Su Schaub nerden cikti merak ediyorum.Dante olayi gibi aga senlen ilgileniyoruz gelsene bize olayi gibi geliyor bana.hem hamburg u Bundesligayi,Almanyayi adam ret etti Tükriye niye gelsin?daha kariyerin basinda öyle kolay kolay gelmez.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 13:30.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yazık oldu valla ya o kadar umutlanmıştık

Yorum

• Chelsea have spoken to Nantes about defender Papy Djilobodji. The 6ft 4ins Senegal international has been courted by Celtic, Southampton, Newcastle, Leicester and Sunderland this summer.

Bizim adımızı bile yazmamış namussuzlar

Yorum

• Bonservis bedeline göre çok ağır küfür edeceğim
                Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çingene pazarlığı yapar 6-7 hafta 200 bin € artış yapmazsan böyle mal gibi izlersin işte. 200 bin € fazla ödememek nelere mal olacak izleyelim bakalım..

Bnce 200 olsaydi alirlardi.
                  Daha farkli bi rakam vardir.

Yorum

• En büyük golü duyumcular yedi, tamam arkadaş ilgileniyor olabiliriz ama transfer bitti diyorsan ve transfer bitmediyse kusura bakmayın ama sen ''yalancısın''...

Yorum

• Papy buyuk topcuymus demek..keske alabilseydik
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bakalım kaca bitirdi chelsea onu...eğer 3 mio. € civrasiysa yazıklar olsun...çok önemliydi bu transfer...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sen 7 hafta uğraşırsın adamlar 2 günde transfer eder.

Umarım papy Dante ve Terry gibi uçuk hedefler için kaçmamıştır.

Yorum

• 5,5 milyon Euro'ya gitmiş Chealsea'ye

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            trabzonspor

Yorum

• Yeni numarası yok mu şu Hurma'nın?

Yorum

• Papy'le Chelsea'nın ilgilendiğini duyumcular bilmiyor muydu? Ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X