Şu bir gerçek Trabzonspor takımı kimi transfer ederse etsin hep tartışılan belli isimler olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Papy Savaşı 31.08.2015
hele o hurmanın bakışa bak
+61
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDraxler zu Wolfsburg. 35 milyon €
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Asıl duvarı bizdeki bu ümitsizlere örmek lazım maçları izeyemesinler diye.
Aynen onlarda öyle sen Trabzonsporluysan pes etmeyeceksin daha ilk baştan sen duvar örersen diğerleri set çekerTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal be dostum on numara espri
hele o hurmanın bakışa bak
+61...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Takımdaki sıkıntılardan biri de topu rakibe birakmak...ilk yarı bir ara Akhisar 3-3,5 dakika top çevirdi...
Aksine baskı yaptigimiz anlarda da çabuk dagildilar...on alandaki oyuncular ve orta saha basacak...Dün MBia bi tık düşük performans gösterdi ilk iki maca göre.
Constant ise beni yaniltmiyor...Sahada sorumlu bir tutum içinde değil. İnanılmaz yetenekli ama bir o kadar da rahat...Rakibini küçük görüyor, sürekli "birsey olmaz yeaaa" tavırları var...
Daha önce yazmıştım. Oynatacaksak mentör tutmaliyiz kendine. Sorun beyinde...
Ben olsam Alperle başlarım. Alper kesinlikle kötü topçu degil...İş disiplini de oldukça yüksek...
Cavanda, Okay, MBia, Alper, Marin, Douglas ve NDoye için teşekkür ederim ama atilmayan son adim bizim bu sene de hedef takımı olamayacagimizi gösteriyor.
Zaten hedef de taraftara "seneye 2 transferle bu takım şampiyon olur" dedirtmek olduğuna göre MISSION ACCOMPLISHED...
Çünkü taraftarin tamamı bu cümleyi şimdiden kuruyor..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir Yaşlı Kurt
yerli matrix mübarek
Yorum
-
Dune kadar hasan tunceli goklere cikariyordu bu forum ne dediyse cikti adam saglam duyum yapiyo hasan tuncel demisse dogrudur gibisinden.bizim kotu bir huyumuz var sanirim bolgemize has bi ozellik bi adami ya goklere cikariyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz ve gunluk anlik degisebiliyor istikrarsiz bir sekilde.eger hurma herseye ragmen bugun papy i alip gelirse yeni kralimiz dogacak gibi gozukuyor
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu fransız bir maydin Nantes Havaalanı'nı kontrol etsin, en azından boşuna beklemeyiz
Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien’in orta alan oyuncusu Louis Schaub’ın transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde transferi kapadıklarını söyledi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum