Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kafa Golu atamıyoruz. Medjani girsin her türlü kadrolara
    Problem isabetsiz ortalar, topa kafa atamayanlar degil

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu hasan tüncel acayip kurnaz. Sabah 61saat'te haber vardı Papy bugün resmen açıklanabilir diye, şimdi kaldırmış. Bu adam kendine gazeteci diyor düşünün.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Her transfer dönemi aynı senaryo.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Schaub ne kadar yeteknekli olsada bizim Ligde hic birseyler yapamaz.
          Hele su anki yasinda. Adam daha 20 yasinda ve Avrupali. Bize göre degil. 25-26+ Oyuncular bize yarar.
          Gelecek kendini gösteremicek, bizim taraftar yuhlicak. Eeh 20 yasindaki büyük rüyalari olan bir genc icin ne demek bu ?
          Adam yerin dibini cöker. Inanin bana hem Adama yazik hem bize yazik olur. Inanin bana.

Papy ile ilgili, mecbür degil. Wallah acikcasi Aykut cok dün iyi oynadi. Ondan önceki maclarda da iyi oynadi.
          Eeh hadi Aykut'u bosverin. Gene bir Medjani var elimizde. Yetmiyor mu ? 3. Back Up olarakda Mustafa Yumlu var.

1. Douglas - Aykut
          2. Douglas - Medjani
          3. Douglas - Yumlu
          4. Aykut - Medjani
          5. Aykut - Yumlu

Douglas sakatlanirsa. ALLAH KURUSUN. Gene Aykut- Medjani ikilisi var. En kötü durumda Mbia bile oynar orda. Iki Stoper sakatlanirsa.
          Orta Sahada böyle olur.

1. Okay - Ekici - Marin
          2. Okay - Ekici - Özer
          3. Ekici - Özer - Marin

Sorun nerde yani ? Tabi cok iyi olur Papy gelirse. Bende cok isterim. Ama mecbür degil bence !
          I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Yorum

• 33 Kisi Kadro , Fatih İbrahim Fatih İshak Soner Serdar Kadro dışı. Bunlardan biri Girecek kadroya ama kim ?

Serdar olsun kesinlikle., İbrahim olsun derdim de 4 kaleci fazla olur..
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ben bu kadronun ligde 60-65 puan arası yapacağını düşünüyorum,,, maç başına 2 puan ortalaması şampiyonluk yarışına sokar ancak şampiyonluk için ekstra işler lazım ekstra puanlar.

Yorum

• en onemli konu kayseri macına ideal 11 ile cıkmak.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Kac defa yazdim,biz Trabzonsporuz herzamanki gibi yarim is yaptik
                  HY67...

Yorum

• Ne demisler alma yumlunun ahini cikar ahesli ahesli

Yorum

• İlk olarak Mike Tyson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Schaub ne kadar yeteknekli olsada bizim Ligde hic birseyler yapamaz.
                      Hele su anki yasinda. Adam daha 20 yasinda ve Avrupali. Bize göre degil. 25-26+ Oyuncular bize yarar.
                      Gelecek kendini gösteremicek, bizim taraftar yuhlicak. Eeh 20 yasindaki büyük rüyalari olan bir genc icin ne demek bu ?
                      Adam yerin dibini cöker. Inanin bana hem Adama yazik hem bize yazik olur. Inanin bana.

Papy ile ilgili, mecbür degil. Wallah acikcasi Aykut cok dün iyi oynadi. Ondan önceki maclarda da iyi oynadi.
                      Eeh hadi Aykut'u bosverin. Gene bir Medjani var elimizde. Yetmiyor mu ? 3. Back Up olarakda Mustafa Yumlu var.

1. Douglas - Aykut
                      2. Douglas - Medjani
                      3. Douglas - Yumlu
                      4. Aykut - Medjani
                      5. Aykut - Yumlu

Douglas sakatlanirsa. ALLAH KURUSUN. Gene Aykut- Medjani ikilisi var. En kötü durumda Mbia bile oynar orda. Iki Stoper sakatlanirsa.
                      Orta Sahada böyle olur.

1. Okay - Ekici - Marin
                      2. Okay - Ekici - Özer
                      3. Ekici - Özer - Marin

Sorun nerde yani ? Tabi cok iyi olur Papy gelirse. Bende cok isterim. Ama mecbür degil bence !

Orta Sahalarda ön libero yok. Bourceanu olur..
                      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cavanda medjani douglas constant defansı kimde var bu ılk 3 de duşunduğunuz takımlarda?

Onlerınde mbia ve okay gii iki futbolcusu olan hangisi bu ılk 3 tekılerde?

Yapmayın etmeyin..

Artık yorum yapıp klavye kasma değil,stada gidip nefes açma zamanı..

(Not:Lafım size değil lütfen üstünüze alınmayın,bu tarz umutsuz düşünen tüm renkdaşlara)

Gs maçı açıklanır açıklanmaz biletimi alıcam inşallah..Artık tam destek zamanı...
                        Medjani Yumlu'yu Aykut'u kesemiyor. Tabii ki tam destek. Ben de sonuna kafar destekliyorum. Bursa deplasmanına kesinlikle gideceğim. Ama böyle iyi bir kadro kurup defansı bu adamlara emanet etmek akıl karı değil. Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bu takımın stoperleri Douglas ve Papy olmalıdır.
                        8. Kuşatma

Yorum

• Yine yarım mı bıraktık bi işi
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• onur-esteban-ugurcan
                            cavanda-salih-*bosi
                            douglas-mustafa
                            medjani-aykut
                            constant-alper-musa
                            mbia-aytac
                            okay-bource
                            ekici-özer
                            marin-yusuf-erkan-sefa
                            ndoye-deniz
                            cardozo-muhammet besir

kadro budur.

takımda 17-18 tane ust duzey oyuncu var.

daha iyisi yapılabilirdi ama buda hic fena degil.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Papy nin geldigini hesaba katarak kadromuz cok sükür iyi.

bundan sonra bize sadece iki sey lazim.

1. Taraftarin takimi sahiplenmesi ve sonuna Kadar desteklemesi
                              2. 90 + 7 ye Kadar maclari uzatacak hakem müsvettesi

bu sartlar olusursa sampiyonluktan bahsedebiliriz.
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Transfer dönemi bittiğine göre;

[IMG][/IMG]
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X