Bu hasan tüncel acayip kurnaz. Sabah 61saat'te haber vardı Papy bugün resmen açıklanabilir diye, şimdi kaldırmış. Bu adam kendine gazeteci diyor düşünün.
Schaub ne kadar yeteknekli olsada bizim Ligde hic birseyler yapamaz.
Hele su anki yasinda. Adam daha 20 yasinda ve Avrupali. Bize göre degil. 25-26+ Oyuncular bize yarar.
Gelecek kendini gösteremicek, bizim taraftar yuhlicak. Eeh 20 yasindaki büyük rüyalari olan bir genc icin ne demek bu ?
Adam yerin dibini cöker. Inanin bana hem Adama yazik hem bize yazik olur. Inanin bana.
Papy ile ilgili, mecbür degil. Wallah acikcasi Aykut cok dün iyi oynadi. Ondan önceki maclarda da iyi oynadi.
Eeh hadi Aykut'u bosverin. Gene bir Medjani var elimizde. Yetmiyor mu ? 3. Back Up olarakda Mustafa Yumlu var.
1. Douglas - Aykut
2. Douglas - Medjani
3. Douglas - Yumlu
4. Aykut - Medjani
5. Aykut - Yumlu
Douglas sakatlanirsa. ALLAH KURUSUN. Gene Aykut- Medjani ikilisi var. En kötü durumda Mbia bile oynar orda. Iki Stoper sakatlanirsa.
Orta Sahada böyle olur.
Ben bu kadronun ligde 60-65 puan arası yapacağını düşünüyorum,,, maç başına 2 puan ortalaması şampiyonluk yarışına sokar ancak şampiyonluk için ekstra işler lazım ekstra puanlar.
Schaub ne kadar yeteknekli olsada bizim Ligde hic birseyler yapamaz.
Hele su anki yasinda. Adam daha 20 yasinda ve Avrupali. Bize göre degil. 25-26+ Oyuncular bize yarar.
Gelecek kendini gösteremicek, bizim taraftar yuhlicak. Eeh 20 yasindaki büyük rüyalari olan bir genc icin ne demek bu ?
Adam yerin dibini cöker. Inanin bana hem Adama yazik hem bize yazik olur. Inanin bana.
Papy ile ilgili, mecbür degil. Wallah acikcasi Aykut cok dün iyi oynadi. Ondan önceki maclarda da iyi oynadi.
Eeh hadi Aykut'u bosverin. Gene bir Medjani var elimizde. Yetmiyor mu ? 3. Back Up olarakda Mustafa Yumlu var.
1. Douglas - Aykut
2. Douglas - Medjani
3. Douglas - Yumlu
4. Aykut - Medjani
5. Aykut - Yumlu
Douglas sakatlanirsa. ALLAH KURUSUN. Gene Aykut- Medjani ikilisi var. En kötü durumda Mbia bile oynar orda. Iki Stoper sakatlanirsa.
Orta Sahada böyle olur.
Cavanda medjani douglas constant defansı kimde var bu ılk 3 de duşunduğunuz takımlarda?
Onlerınde mbia ve okay gii iki futbolcusu olan hangisi bu ılk 3 tekılerde?
Yapmayın etmeyin..
Artık yorum yapıp klavye kasma değil,stada gidip nefes açma zamanı..
(Not:Lafım size değil lütfen üstünüze alınmayın,bu tarz umutsuz düşünen tüm renkdaşlara)
Gs maçı açıklanır açıklanmaz biletimi alıcam inşallah..Artık tam destek zamanı...
Medjani Yumlu'yu Aykut'u kesemiyor. Tabii ki tam destek. Ben de sonuna kafar destekliyorum. Bursa deplasmanına kesinlikle gideceğim. Ama böyle iyi bir kadro kurup defansı bu adamlara emanet etmek akıl karı değil. Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bu takımın stoperleri Douglas ve Papy olmalıdır.
Yorum