Kaldık yine Mustafa&Aykut ikilisinden birine. Neyse artık, sağlık olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa acil dönse tam İstedigimiz stoper aslındaHız var pas var teknik var , süpürücü..
Nerdeyse 90 gün olmuş..Şu an tek eksiği ameliyat olan ayağını kuvvetlendirmesidir... 1-1,5 ay sonra düz koşulara başlar...
Bence ilk yarının son 2-3 maçına yetişebilir Bosi Reisss.
Yorum
-
Yedeklerde zaaf yaşayabiliriz ne yazık ki. Çok fark var. Sakatlıklara, kartlara daha dikkat etmeliyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Papy transferinde parcalari birlestirirsek adam kulubune baski yapiyo israrla tsye gitmek istiyorum diye nantes baskani ve hocasi bu adamdan vazgeciyorlar ki ilk 3 macta oynatmiyorlar arti yetine laziodan lorik cana aliniyor. Gerek fransiz basini gerek yerel medya gerek duyumcu kafilesi haftalardir bu transferin bittigi yonunde yazilar yazdi simdi alinmayacak deniliyor ne papymis arkadas....
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçında...Schaub ın olmayacağını dün akşam öğrendim ve yazım buraya ama Papy hakkında daha olumsuz birşey duymadım konu kapanmadı henüzyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Yatabare olayı nedir ?
950 bin alıp yıllık ücreti 1 milyonu biz mi ödeyeceğiz
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel kadro benimde olsun...
ndoye gezgin forvet,bazen kanatta bazen forveti ikileyecek.
marin serbest ama genelde sol tarafı kullanacak.
erkan ve yusuf cok onemli hamle oyucuları olacak.
Topu kaleye sokmak için cardo ya ihtiyac var.
-------------onur----------
cavanda---medjani---douglas--constant
----------ekici-----mbia-----okay-------
----------------------------marin---
----ndoye-------------------------
---------------cardozo---------------
ben defansif onemli bir sorun yasayacagımızı dusunmuyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Tam tahmin ettiğim gibi daha öncede yazmıştım. Bir stoper alırlar bitirirler transferi diye. Belliydi böyle olacağı. Bunu dediğimde de olgun nickli arkadaş kesin bir transfer daha olacak demişti...Bakacağız...En son Erdal UZUNYILMAZ tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 11:10.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum