Papyi alma devre arasini bekle de devre arasina kadar puan farki acilsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchaub un olmadığını dün akşam yazdım
Yorum
-
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçında...Schaub ın olmayacağını dün akşam öğrendim ve yazım buraya ama Papy hakkında daha olumsuz birşey duymadım konu kapanmadı henüz
Yorum
-
Süleyman Hurma devre arasına kadar destek istedi ve Güney Amerika'dan bir yıldız alınacağını kaydetti.
Trabzonspor transferi kapattı. Devre arası Güney Amerikalı ünlü bir yıldız geliyor. (Pato dedi sonraki tweette , ts aski.)~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Transfer yapılacağını düşünmüyorum artık mevcut oyuncularla kadro yapmaya başlayabilirsiniz"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel @hasantuncel61 8 sn.8 saniye önce
Trabzonspor transferi kapattı. Papy ve Schaub'dan an itibarı ile vazgeçti.
Papy ve kulübünün bitmek bilmeyen istekleri Trabzonspor'u bıktırdı.. Schaub'da kulübü büyük sorundu ve öylede oldu.
Ama tabi çok da emin olmamak lazım bu bilgiden, M'bia transferi bundan çok daha çalkantılı geçmişti.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum