Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papyi alma devre arasini bekle de devre arasina kadar puan farki acilsin
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bosingwa acil dönse tam İstedigimiz stoper aslında Hız var pas var teknik var , süpürücü..
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Hurma kesin stoper ve forvet alacagiz dedi ve bir de Marin eklendi..Adam diğerlerini kesin alacagiz demedi ki..

Soner Ishak Yatabare Musa sakat Bosingwa hic yararlanadan maas verilecek topcular...

Toplamda 5 milyon euro..

Yorum

• Suanki Defansda lig icin yeterli, Douglas yaninda Yumlu olmasinda ne olursa olsun.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Schaub un olmadığını dün akşam yazdım
            yazmaya korkar oldum..

Yorum

• Gidenler olmayacak mi benim icin o onemli
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Yani bugün Transfer beklemiyelimmi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ve yine sonunu getiremedik benim tanidigim Trabzonspor iste bu.

Yorum

• Ben Douglasin yanina ilk Aykutu yazarim.
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Sefa-1.2
                      Aykut-1.2
                      Soner-1.1
                      İshak-0.8
                      Serdar-0.6
                      Atik-0.4

5.3 milyon €

Bari şu adamları gönderelim Yatabare'nin 1 milyonu ile 6.3 milyon € cebimizde kalsın.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçında...Schaub ın olmayacağını dün akşam öğrendim ve yazım buraya ama Papy hakkında daha olumsuz birşey duymadım konu kapanmadı henüz
                        Harbiden ya...adam resmen tribünde olacak dedi..yok 11 de olacak dedim engelledi [emoji1]

Yorum

• Süleyman Hurma devre arasına kadar destek istedi ve Güney Amerika'dan bir yıldız alınacağını kaydetti.

Trabzonspor transferi kapattı. Devre arası Güney Amerikalı ünlü bir yıldız geliyor. (Pato dedi sonraki tweette , ts aski.)

Yorum

• Transfer yapılacağını düşünmüyorum artık mevcut oyuncularla kadro yapmaya başlayabilirsiniz
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 8 sn.8 saniye önce
                              Trabzonspor transferi kapattı. Papy ve Schaub'dan an itibarı ile vazgeçti.
                              Papy ve kulübünün bitmek bilmeyen istekleri Trabzonspor'u bıktırdı.. Schaub'da kulübü büyük sorundu ve öylede oldu.
                              "Bıktırdı" ne ya, bu şekilde Tolgay da elden kaçmıştı.

Ama tabi çok da emin olmamak lazım bu bilgiden, M'bia transferi bundan çok daha çalkantılı geçmişti.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• yumlu da iyi ya aslında
                                #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X