konu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupadan elenmemizi hayra yormak ilginç ordan aldığımız puanlar sayesinde hep dandik takımlar cektık toulouse Liverpool gruplara kalmak bile hayaldi
şimdi gene elendik eger seneye 2.olupta şampıyonlar ligine gdersek gene fener gibi kazık bi takım çıkacak tek kaygım bu
Hayra yormak şu şekilde bardağa dolu tarafından bakmak diyelim. Gönül ister üç kulvarda da mücadele edecek bir takım kupalara talip bir takım ama olmuyor ne yazık ki.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu zamanlarda girmedik, Gs galibiyeti sonrası neden olmasın durumuna geldik. Bjk maçıyla söndük.
Bu sene çok iyi başlangıç, rakiplerin karışık durumları, teori de eksik bölgeleri de doldurduk. Havaya girmemiz çok normal. Zaten hava şampiyon yapıyor. Benim için önemli olan ilk 7 haftadan neredeyse hasarsız çıkmak. Eğer bunu başarırsak ligin ilk yarısında kesin olarak lideriz diye bilirim.Transferler bir bir gelince iyice coşmuştuk sonra fos.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas ın elinde benim en az 5 -6 aylığına bir yere giderken yanımda göturecegim boyutta valiz vardı. Bence gelmeden anlaştılar bir iki günlük valiz değildi o
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu disi ama sikeciler sow'u 17 milyon euroya nasil satti..adamin bir senelik sozlesmesi kalmisti,hani genc de degil,oyle dunya yildizi bir hali de yokki reklam icin aldilar diyelim..araplarda tamam para bol da bu olay biraz anormal degil mi?sikeciler burda da bir sike yapti gibi..finansal fairplay ayagina bunlar aciktan para gondermedilerse bende bir sey bilmiyorum..alti ay sonra belese alinabilecek adama 17 milyon euro saymak icin gerizekali olmak da yetmez baska bir sey olmak lazim..insallah gun gelir de bu usulsuz para transferlerini tespit ederler..8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs bir forvet alacaktır son dakika.
Fener Sow'u gönderdi Markovic'i aldı .
Bizim 3. forvet Yatabare idi gitti.
Bence Deniz'in mevcut koşullar içerisinde yeni bir ivme kazanması güç ...
Zaten bizim santraforda 3 numaraya değil , 1 numaraya yatırım yapıp transferi sonlandırmamız gerektiğinden yanayım.
Örneğin Remy.
Muhammet Beşirde U21 takımın santraforu olarak sürekli olarak A takım antremanlarında yer almalı ki gelecek yıl 1 üst sıraya çıkma şansı olsun .
Muhammet Demir şu an çok pahalı .
Açıkçası nasıl olur , hangi kaynakla alınır tahmin edemiyorum .
Gelecek yıl şartları daha uygun olabilir. Şayet illaki bir yerli santrafor isteniyorsa.
Benim dediğim Cardozo-N'Doye-Muhammet üçlüsünü tek bölge için istemek çok lüks oluyor. Milletin doğru düzgün yedeği bile yok biz 3 iyi forvet istiyoruz. Biraz aç gözlülük oluyor bence.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo bir yere gitmiyor sinirlenme6 milyon Euro rakamları var ortada
Trepazunt ciddi teklif diyor benim ise çok ciddi kuşkularım var
olablir mi evet olabilir ? şahsi fikrim zor olacagı konusunda
medjani satılırsa bence iyi olur 4 milyon euro iyi rakam
Mustafa konusuna girme Trabzonsporun Başkanı olan kişi diyor ki ben varken
daha takıma giremez ...bakıyorum şimdi , Trabzonspor Başkanı mı değişti
yoksa Mustafa başka takımda mı ?
ALLAH ALLAH ikisi de malesef aynı yerde . bir tuhaflık var gibi
çok sinirlenme
Varsın dönsün dünya. Ha şimdi ha yarın ne fark eder. Ama 2017 uzak tarih hocam.
Yorum
-
Valla Ben para islerine hic takilmiyorum bu kluplerin batcagi yok nasi olsa.. fener de isterse 100milyona satsin alabilcekleri adamlar ortada zaten sow u satmadan van persieler naniler geldi.
İsteyen istedigini alsin satsin biz takim olalim hepsini tokatlariz besiktasla bursayi tokatladık bile
Bu sene tokat manyağı yapcaz milletiEn son Poor tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 17:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum